Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1958 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš už Playstation tik dėl exclusive žaidimų. Playstation nusipirkau jau po xbox ir tik tada supratau, kad man nereikėjo net xbox pirkti, gulėjo beveik pusmetį nenaudojamas, viskas kas yra ant xbox galima ir ant pc pažaisti, jei ant Playstation neišleista. Aišku jei neturi gaming PC, tai jau rinkis pagal žaidimus, ar xbox ar Playstation exclusive labiau domina. Pultelis man xbox labiau patiko, bet čia gal įpratimo reikalas, nes po kiek laiko ir ps4 pultelis prilipo.

Turėjau tiek ps ir dabar turiu xbox. Ps kai turėjau viskas buvo ok, nesigailėjau ir apie xbox net negalvojau, tačiau xbox pirkau vien dėl forza žaidimo. Poto į playstation žiūrėt nebenorėjau, neturiu net stiprių argumentų kodėl, tačiau xbox prilipo man daug labiau nei playstation. Tai čia jau kiekvieno žmogaus pasirinkimas kurį pirkti.

11 minutes prieš, ッ ッ parašė:

Ziurejau xbox one x bet pamaciau,kad tik 4 k raiskos telikam skirtas,pas mane tai eis bet jei pas mano mergaite ne 4 k telikas o 1080p neis zaist žaidimų, ar klystu?

Eis, viskas okei bus, nebūtina 4k telikas, tiesiog jei nori pilnai išnaudot xbox one x tada 4k telikas į naudą, o šiaip viskas veiks ir ant 1080

prieš 2 valandas(-ų), ッ ッ parašė:

Supratau, dekui uz atsakymus pasilieku tada ties xbox one x :)

Tai jei tu neturi 4k teliko tau net neverta pirkti to X modelio, gali pirkti ir paprasta, be to ps4 turi daugiau žaidimų ne tik gran turismo, turi uncharted labai įdomus žaidimas, The Last Of Us, God Of War, Horizon Zero Dawn, Days Gone ir t.t daug žinomų žaidimų.

$_45.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1958 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...