Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1999 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

2 minutes prieš, X̻̻̻ parašė:

Kaip mes tau padesim nezinodami tiekejo ir koks planas.. isvis skambink tiekejams, o ne cia.

Freeposteri maziau rekauk. Parasyta aiskiai "Telecentras" ir viskas aisku

1 minute prieš, ♛♛♛ DonLazer ♛♛♛ parašė:

Tiekėjas MEZON 

Planas: https://prnt.sc/q043tn

Tu žiuriu nesupranti kokiam aš forume ir gal čia problema net ne su tiekėjais ;) 

Nesamoningas labai planas, nes moki zveriskai daug uz suda, jei cia wifi tai routeri nuresetink gal pades kazkiek mb atgaut, o patarimas ateiciai jei nenori LAN laidais apsikraut imk tele2 neta, 42 mb/s drasiai gausi (greicio neriboja)

5 minutes prieš, Mantucha parašė:

Freeposteri maziau rekauk. Parasyta aiskiai "Telecentras" ir viskas aisku

Nesamoningas labai planas, nes moki zveriskai daug uz suda, jei cia wifi tai routeri nuresetink gal pades kazkiek mb atgaut, o patarimas ateiciai jei nenori LAN laidais apsikraut imk tele2 neta, 42 mb/s drasiai gausi (greicio neriboja)

Pas mane nešiojamas tas blokelis per usb prisijungęs aš jį prie pc

Dabar, ♛♛♛ DonLazer ♛♛♛ parašė:

Pas mane nešiojamas tas blokelis per usb prisijungęs aš jį prie pc

Nu tai jo, modemukas nesiojamas, tai ten is sim korteles eina internetas tai siulyciau keist tiekeja nes tie mezonininkai tik stundentams apsimoka kai jiem tik fb reik tai uztenka 17mb/s, jei nori greitesnio nusipirk pildyk kortele, uzsisakai neribota interneta menesiui, kisi korta i routeri ir dziaugiesi greitu internetu :)

1 minute prieš, Mantucha parašė:

Nu tai jo, modemukas nesiojamas, tai ten is sim korteles eina internetas tai siulyciau keist tiekeja nes tie mezonininkai tik stundentams apsimoka kai jiem tik fb reik tai uztenka 17mb/s, jei nori greitesnio nusipirk pildyk kortele, uzsisakai neribota interneta menesiui, kisi korta i routeri ir dziaugiesi greitu internetu :)

Supratau, ačiū už patarimus, bet planas buvo 2metam ačiū sau, kad jau greitai baigsis šitos kančios

Dabar, Baldas parašė:

Normalus mezono uploadas max 3mb/s :D

Nu ir nah :D Wtf tai kodėl download iki 20mbs

Dabar, ♛♛♛ DonLazer ♛♛♛ parašė:

Supratau, ačiū už patarimus, bet planas buvo 2metam ačiū sau, kad jau greitai baigsis šitos kančios

Nu ir nah :D Wtf tai kodėl download iki 20mbs

Tai ten gal tik pralaidumą rodo, nes kiek žinau mezonas uploado neduoda.

Uždarbi pažiūrėk yra tema, tai ten pas žmonės iš viso po 0.20 uploadas. /t344778/mezon-interneto-greitis/

Eik Namo

16 minutes prieš, ♛♛♛ DonLazer ♛♛♛ parašė:

Tai va parašiau jiems sakė atvažiuos kašką "tvarkys" liepė nurodyt adresa ir tel nr žiurėsim kas bus ;) Jei kam įdomu sekit tema kelių dienų bėgyje pranešiu.

Cache isvalys is routerio uz tave ir jeigu nepasitvarkys seks pasakas apie stoti kuri yra artimiausia salia taves ir kad vakarais daug kas prie jos jungiasi del to ir leteja internetas, dar esu girdejes tokiu "istoriju" kad namo sienos itakoja ir netgi veidrodziai :)

9 minutes prieš, Mantucha parašė:

Cache isvalys is routerio uz tave ir jeigu nepasitvarkys seks pasakas apie stoti kuri yra artimiausia salia taves ir kad vakarais daug kas prie jos jungiasi del to ir leteja internetas, dar esu girdejes tokiu "istoriju" kad namo sienos itakoja ir netgi veidrodziai :)

O ką man reiks sakyt jei tarkim taip bus?

2 minutes prieš, ♛♛♛ DonLazer ♛♛♛ parašė:

O ką man reiks sakyt jei tarkim taip bus?

Nu nieko, ner atsakymo i tokius teiginius, tiesiog nieko nepakeisi, tu pasirinkai toki plana ir tu nieko neirodysi nes jie yra parase "IKI 25MB/S" tai reiskia kad jie gali nors ir 5mb/s pajungt ir jie bus teisus, ziurek kad susimoket nereiktu uz ju atvaziavima. Nu jei padarys 25 tai tada pasidziaugsi iki sausio menesio, jei nieko nepakeis tai pakentek ir bek is ju

1 minute prieš, Mantucha parašė:

Nu nieko, ner atsakymo i tokius teiginius, tiesiog nieko nepakeisi, tu pasirinkai toki plana ir tu nieko neirodysi nes jie yra parase "IKI 25MB/S" tai reiskia kad jie gali nors ir 5mb/s pajungt ir jie bus teisus, ziurek kad susimoket nereiktu uz ju atvaziavima. Nu jei padarys 25 tai tada pasidziaugsi iki sausio menesio, jei nieko nepakeis tai pakentek ir bek is ju

Okey, ačiū už patarimus

10 minutes prieš, E3ikaZ parašė:

Kas šiais laikais per degradai renkasi mezon? Yra tele2,telia asmeniškai mano vietovėje tele2 užtikrina stabiliausią ryšį lyginant su konkurentais. Moku 13eur esu patenkintas tikrai neribotas viskas idealu. Ping aišku 30 bet nesvarbu labai man greitis 50-80mbps upload 10-15mbps

Aš tai ant Telia šviesolaidžio + televiziją esu pasiemęs tai yra perfection, nesiskundžiu.

100mbps up/down speed'ai

telia.PNG

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1999 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...