Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Clash of Clans, royale ( naujas )


3MSC

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1634 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi reikėtu šiek tiek pagalbos šiuose žaidimuose, dar tik pradėti noriu žaisti, bet esme suprantu. Tik reikia daugiau informacijos kaip pradėti žaisti, ko nedaryti ir pnš.. o dėl rushinimo, tai kaip ir žinau iš clash of clans puses.

Tik vat labiau dėl royale nelabai ką žinau, nuo ko ten level xp daugėja, jei žaidime yra toks dalykas kaip " rush " kaip per clans of clans žaidimą, tai gal plačiau sužinoti būtu galima kada skaitoso rushinimas ir kada ne šiame royale  žaidime, bei iš tokių dėžių kaip lighting strike, įmanoma gauti įpatingesniu cardu nei tie pagrindiniai pradžioje lievi ? Ir dar klausimėlis ar nusipirkus pavizdžiui king dėžę būnant 2 level ir gavus kokį nebloga epic card kuri kiti turi tik nuo tam tikro levelio,tai galėsiu jį pradėti naudoti/žaisti su juo ar teks pirma pasiekti tam tikra lygį ?

Bei gal atsirastu kurie norėtu taip pasidalinti informacijos dėl savo žaidimo, dėl pasiulymu į klaną ar kaip išsirinkti į kokius geriau eiti, patarimus pametėti, tai būtu neblogai jei savo discord numestumėte ar facebook profilie :)

Tik būkit geri negaišinkit savo ir mano laiko su komentarais kaip " net nesiulau pradėti žaisti " " vaikų žaidimai " ir taip toliau, visiems kiekvienas žaidimas neitiks :)

Geros dienos !

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1634 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...