Peršokti į turinį
KasparasDope

Ieškau libertycity modifikacijos

Recommended Posts

Sveiki. Mačiau daug kas rašo, kad turi, turi, bet niekas taip ir nepasidalina. Gal kam negaila ir galėtumėte numesti? Ne šūdserviui kurti, just for fun palakstyti. Thanks!

EDIT: Sorry, wrong section. Moderatoriai, būčiau dėkingas, jeigu perkeltumėte. Dėkui!

Redaguota , nario KasparasDope

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį




6 minutes prieš, arnaszK parašė:

patikėk jeigu jis norėtu sukurtu daug daugiau negu tu kažką mok.

Visų pirma, tu net nežinai ką aš moku. Antra, prie ko čia tas mokėjimas, jeigu jis ieško gamemod'o laikui prastumti, o ne šūdserviui kurti? Tai kodėl reikia būtinai to gamemod'o, kodėl kiti netinka? Trečia, galėčiau būti Prezidentu jeigu norėčiau.

  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

prieš 3 valandas(-ų), mariusqw parašė:

http://prntscr.com/pojmn5

nuhakink pc ir pasiimk

Thanks.

prieš 2 valandas(-ų), Virsenas parašė:

Tai kuom bet koks kitas gamemode'as blogas, jeigų tik šiaip laikui prastumt?

Nieko blogo, tiesiog žaidžiau jame, norėčiau palakstyti, tiek įdomaus buvo ir ne viską išžvalgiau. Gal kai kurie elementai būtų įdomūs kodo atžvilgiu.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

5 minutes prieš, KasparasDope parašė:

Thanks.

Nieko blogo, tiesiog žaidžiau jame, norėčiau palakstyti, tiek įdomaus buvo ir ne viską išžvalgiau. Gal kai kurie elementai būtų įdomūs kodo atžvilgiu.

Tai sakyk ką tu ten pamatei tokio įdomaus.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Dabar, Virsenas parašė:

Tai sakyk ką tu ten pamatei tokio įdomaus.

Gal kai kurie būtų. Todėl ir prašau palakstyti, kam negaila. Kur buvau tai viskas lyg ir aišku kaip veikia, but still. There is always room to improve.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

13 minutes prieš, KasparasDope parašė:

Gal kai kurie būtų. Todėl ir prašau palakstyti, kam negaila. Kur buvau tai viskas lyg ir aišku kaip veikia, but still. There is always room to improve.

Tai tu sakyk tiesiai šviesiai ko tu nori nes laužaisi kaip kokia 18-likinė, neįmanoma suprast tų užuominų.

  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 6

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

prieš 5 valandas(-ų), Virsenas parašė:

Tai tu sakyk tiesiai šviesiai ko tu nori nes laužaisi kaip kokia 18-likinė, neįmanoma suprast tų užuominų.

Kokių užuominų? 😁 Tiesiai šviesai pasakiau noriu palakstyti, ne šūdserviui kurti. Kas tave pisa ką aš su juo darysiu, agurką iš šiknos išsitrauk, gal apsiraminsi...

  • Teigiamai 4

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

prieš 5 valandas(-ų), KasparasDope parašė:

Kokių užuominų? 😁 Tiesiai šviesai pasakiau noriu palakstyti, ne šūdserviui kurti. Kas tave pisa ką aš su juo darysiu, agurką iš šiknos išsitrauk, gal apsiraminsi...

 

prieš 11 valandas(-ų), KasparasDope parašė:

Gal kai kurie elementai būtų įdomūs kodo atžvilgiu.

Čia šviesiai ir tiesiai?

https://www.supergames.lt/forum/61-samp-gamemodes/

Lakstyk 24/7. Jeigu netinka, reiškiasi gerai, kad niekas neduoda - vienu šūdserviu mažiau. Kaip tavo draugelis ar kas ten toks sakė: norėsi - pasidarysi pats. Juk viską moki. Ar meluoja?

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

prieš 1 valandą, Virsenas parašė:

 

Čia šviesiai ir tiesiai?

https://www.supergames.lt/forum/61-samp-gamemodes/

Lakstyk 24/7. Jeigu netinka, reiškiasi gerai, kad niekas neduoda - vienu šūdserviu mažiau. Kaip tavo draugelis ar kas ten toks sakė: norėsi - pasidarysi pats. Juk viską moki. Ar meluoja?

Jesus, įdomu būtų pasileisti, palakstyti, gal kokią sistemą panagrinėti, kaip padaryta ir taip toliau. Kaip tau dar paaiškinti, kad suprastum? :D

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

3 minutes prieš, KasparasDope parašė:

Jesus, įdomu būtų pasileisti, palakstyti, gal kokią sistemą panagrinėti, kaip padaryta ir taip toliau. Kaip tau dar paaiškinti, kad suprastum? :D

Tu geriau pasimokyk pats kažką daryt vietoj atsisiuntinėjimo kitų gamemod'ų, bus 100 kartų daugiau naudos. Su tais "nagrinėjimais" taip dažniausiai ir atsiranda šūdserviai.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

8 minutes prieš, Virsenas parašė:

Tu geriau pasimokyk pats kažką daryt vietoj atsisiuntinėjimo kitų gamemod'ų, bus 100 kartų daugiau naudos. Su tais "nagrinėjimais" taip dažniausiai ir atsiranda šūdserviai.

Pats tikrai nemažai moku ir ne tokius dalykus daręs esu. Nei aš kurti kažką ketinu nei ką, tiesiog norėjau pasijungti modifikaciją. 

 

Redaguota , nario KasparasDope

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

33 minutes prieš, KasparasDope parašė:

Pats tikrai nemažai moku ir ne tokius dalykus daręs esu. Nei aš kurti kažką ketinu nei ką, tiesiog norėjau pasijungti modifikaciją. 

 

#include <a_samp>
// #include <md5>
// #include <checker>
#include <fix>
// #include <3DTryg>
#include <a_mysql>
#include <crashdetect>
#include <foreach>
#include <streamer>
// #include <colandreas>
#include <SKY>
// #include <OxygenController>
#include <sscanf2>
#include <autochatwipe>
#include <Pawn.CMD>
#include <Pawn.Regex>
#include <mapfix>
// #include <modelsizes>
#include <YSI/y_hooks>
#include <callbacks>
#include <weapon-config>
#include <EVF>
#include <nex-ac>
#include <YSF>
#include <removebuilding>
#include <attachments>
// #include <FCNPC>
// #include <FAI>
// #include <DialogCenter>
#include <sampmailjs>
#include <ndialog-pages>
#include <GoogleAuthenticator>
#include <timestamp>
#include <screen-colour-fader>
// #include <c_textdraw>
#include <Textdraws>
// #include <fixCamera>
#include <VehiclePartPosition>
#include <DataConverter>
// #include <multi-weapon2>
#include <sampson>
#include <MV_YouTube>
// #include <nnoaudiomsg>

Sumetei kiek radai internete geresnių plugin'ų ir include'ų ir sakai, kad čia tavo kurta modifikacija?

		printf("--------------------------------------\n\nSuccessfully established LogDB connection to database '%s'.", LOGDB_DATA);
		Log(LOG_TYPE_SERVER, "Ryðys su duomenø baze LogDB sëkmingai uþmegztas.");
		printf("MainDB connection error (Code #%d): %s", errno, error);
		format(error, sizeof(error), "Nepavyko uþmegzti ryðio su duomenø baze MainDB. (Kodas #%d): %s", errno, error);
		new string[144];
		format(string, sizeof(string), "%s [FAILED]", cmd);
		Log(LOG_TYPE_COMMANDS, string, playerid, params);

Vienoj vietoj lietuviškai, kietoj vietoj angliškai. O beveik visas gamemod'as rašytas angliškai. Kam tas kalbų maišymas? Jeigu rašai tai rašai viena kalba. Ar tingėjai išverst iš interneto ištrauktą kodą?

 

cache_get_value_name_int(0, "LastLoginDate", pInfo[playerid][pLastLoginDate]);

Milijoną kartų buvo sakyta, kad užkraunant informaciją iš MySql duomenų bazės su stulpelių indeksais yra greičiau negu su jų pavadinimais.

 

	/*
	{"à", "%C4%85"},
	{"è", "%C4%8D"},
	{"æ", "%C4%99"},
	{"ë", "%C4%97"},
	{"á", "%C4%AF"},
	{"ð", "%C5%A1"},
	{"ø", "%C5%B3"},
	{"û", "%C5%AB"},
	{"þ", "%C5%BE"},
	{"À", "%C4%84"},
	{"È", "%C4%8C"},
	{"Æ", "%C4%98"},
	{"Ë", "%C4%96"},
	{"Á", "%C4%AE"},
	{"Ð", "%C5%A0"},
	{"Ø", "%C5%B2"},
	{"Û", "%C5%AA"},
	{"Þ", "%C5%BD"},
	{" ", "%20"}
	*/

 

		// new Float:x, Float:y, Float:z;
		// AntiCheatGetVehiclePos(vInfo[vehicleid][vVehicle], x, y, z);
		// foreach(new i : Player)
		// {
		// 	// for(new j = 0; j < 4; j++)
		// 	// {
		// 	if(IsPlayerInRangeOfPoint(i, float(vInfo[vehicleid][vMp3Distance]), x, y, z) && !IsPlayerInVehicle(playerid, vehicleid))
		// 	{
		// 		if(pInfo[i][pMp3Playing] == INVALID_YT_ID)
		// 		{
		// 			strmid(vInfo[vehicleid][vMp3Video], vInfo[vehicleid][vMp3Video], 0, 11, 12);
		// 			new string[144];
		// 			format(string, sizeof(string), "185.34.52.164/youtube/resume.php?time=%d&video=%s", vInfo[vehicleid][vMp3Count], vInfo[vehicleid][vMp3Video]);
		// 			HTTP(i, HTTP_GET, string, "", "");
		// 			format(string, sizeof(string), "http://185.34.52.164/youtube/downloads/%s_%d.mp3", vInfo[vehicleid][vMp3Video], vInfo[vehicleid][vMp3Count]);
		// 			PlayAudioStreamForPlayer(i, string);
		// 			pInfo[i][pMp3Playing] = youtubeid;
		// 		}
		// 	}
		// 	// }
		// }

 

Vienoj vietoj iškomentuota su /* */ , kitoj vietoj kiekviena eilutė individualiai iškomentuota, kaip kad būtų rašytas dviejų atskirų žmonių kodas. Vienoj vietoj vienoks kodo rašymo stilius, kitoj vietoj vėl kitoks stilius.

 

Surinkai kiek galima daugiau iš interneto, sukėlei viską kartu ir nori pasakyt, kad tavo kurta? Nebejuokauk. Nenuostabu kodėl taip nori prisitrint prie to buginto GRP4 šūdo (libertycity).

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

4 minutes prieš, Virsenas parašė:
#include <a_samp>
// #include <md5>
// #include <checker>
#include <fix>
// #include <3DTryg>
#include <a_mysql>
#include <crashdetect>
#include <foreach>
#include <streamer>
// #include <colandreas>
#include <SKY>
// #include <OxygenController>
#include <sscanf2>
#include <autochatwipe>
#include <Pawn.CMD>
#include <Pawn.Regex>
#include <mapfix>
// #include <modelsizes>
#include <YSI/y_hooks>
#include <callbacks>
#include <weapon-config>
#include <EVF>
#include <nex-ac>
#include <YSF>
#include <removebuilding>
#include <attachments>
// #include <FCNPC>
// #include <FAI>
// #include <DialogCenter>
#include <sampmailjs>
#include <ndialog-pages>
#include <GoogleAuthenticator>
#include <timestamp>
#include <screen-colour-fader>
// #include <c_textdraw>
#include <Textdraws>
// #include <fixCamera>
#include <VehiclePartPosition>
#include <DataConverter>
// #include <multi-weapon2>
#include <sampson>
#include <MV_YouTube>
// #include <nnoaudiomsg>

Sumetei kiek radai internete geresnių plugin'ų ir include'ų ir sakai, kad čia tavo kurta modifikacija?

		printf("--------------------------------------\n\nSuccessfully established LogDB connection to database '%s'.", LOGDB_DATA);
		Log(LOG_TYPE_SERVER, "Ryðys su duomenø baze LogDB sëkmingai uþmegztas.");
		printf("MainDB connection error (Code #%d): %s", errno, error);
		format(error, sizeof(error), "Nepavyko uþmegzti ryðio su duomenø baze MainDB. (Kodas #%d): %s", errno, error);
		new string[144];
		format(string, sizeof(string), "%s [FAILED]", cmd);
		Log(LOG_TYPE_COMMANDS, string, playerid, params);

Vienoj vietoj lietuviškai, kietoj vietoj angliškai. O beveik visas gamemod'as rašytas angliškai. Kam tas kalbų maišymas? Jeigu rašai tai rašai viena kalba. Ar tingėjai išverst iš interneto ištrauktą kodą?

 

cache_get_value_name_int(0, "LastLoginDate", pInfo[playerid][pLastLoginDate]);

Milijoną kartų buvo sakyta, kad užkraunant informaciją iš MySql duomenų bazės su stulpelių indeksais yra greičiau negu su jų pavadinimais.

 

	/*
	{"à", "%C4%85"},
	{"è", "%C4%8D"},
	{"æ", "%C4%99"},
	{"ë", "%C4%97"},
	{"á", "%C4%AF"},
	{"ð", "%C5%A1"},
	{"ø", "%C5%B3"},
	{"û", "%C5%AB"},
	{"þ", "%C5%BE"},
	{"À", "%C4%84"},
	{"È", "%C4%8C"},
	{"Æ", "%C4%98"},
	{"Ë", "%C4%96"},
	{"Á", "%C4%AE"},
	{"Ð", "%C5%A0"},
	{"Ø", "%C5%B2"},
	{"Û", "%C5%AA"},
	{"Þ", "%C5%BD"},
	{" ", "%20"}
	*/

 

		// new Float:x, Float:y, Float:z;
		// AntiCheatGetVehiclePos(vInfo[vehicleid][vVehicle], x, y, z);
		// foreach(new i : Player)
		// {
		// 	// for(new j = 0; j < 4; j++)
		// 	// {
		// 	if(IsPlayerInRangeOfPoint(i, float(vInfo[vehicleid][vMp3Distance]), x, y, z) && !IsPlayerInVehicle(playerid, vehicleid))
		// 	{
		// 		if(pInfo[i][pMp3Playing] == INVALID_YT_ID)
		// 		{
		// 			strmid(vInfo[vehicleid][vMp3Video], vInfo[vehicleid][vMp3Video], 0, 11, 12);
		// 			new string[144];
		// 			format(string, sizeof(string), "185.34.52.164/youtube/resume.php?time=%d&video=%s", vInfo[vehicleid][vMp3Count], vInfo[vehicleid][vMp3Video]);
		// 			HTTP(i, HTTP_GET, string, "", "");
		// 			format(string, sizeof(string), "http://185.34.52.164/youtube/downloads/%s_%d.mp3", vInfo[vehicleid][vMp3Video], vInfo[vehicleid][vMp3Count]);
		// 			PlayAudioStreamForPlayer(i, string);
		// 			pInfo[i][pMp3Playing] = youtubeid;
		// 		}
		// 	}
		// 	// }
		// }

 

Vienoj vietoj iškomentuota su /* */ , kitoj vietoj kiekviena eilutė individualiai iškomentuota, kaip kad būtų rašytas dviejų atskirų žmonių kodas. Vienoj vietoj vienoks kodo rašymo stilius, kitoj vietoj vėl kitoks stilius.

 

Surinkai kiek galima daugiau iš interneto, sukėlei viską kartu ir nori pasakyt, kad tavo kurta? Nebejuokauk. Nenuostabu kodėl taip nori prisitrint prie to buginto GRP4 šūdo (libertycity).

Ne sumečiau, o sudėjau. Tie include'ai visi tam ir sukurti, kad jais kažkas pasinaudotų, so why not?

Kur angliškai - tekstas išvedamas į konsolę, man patogu angliškai ir kitaip nenoriu. Ten kur lietuviškai - logai į duomenų bazę, tam kad kitiems administratoriams per VVP būtų patogu skaityti, ne visiem priimtiniau skaityti anglų kalba. Toks buvo sumanymas.

Apie stulpelių indeksus nežinojau. Žinočiau - rašyčiau.

Ten kur su /* */ užkomentuota, tai tolimesniam panaudojimui ateityje, kad gražiai atrodytų. Antras variantas - per Sublime pažymi tekstą ir Ctrl + /. Iškarto visas eilutes dviem slash'ais pažymi. Taip žymėjau ant greito, testinimo tikslams, kadangi kodą greitai galima užkomentuoti ir atkomentuoti.

 

Visas modas rašytas manęs. Taip, daug include'ų ir visokių dalykų, bet kaip jau minėjau - jie yra tam, kad juos išnaudoti. Anksčiau rašydamas modą visus includus ir pluginus on the spot dėjau. Tas kėlė daug klaidų, tai šį kartą visus iškarto sumečiau, sutvarkiau, kad nesitrintų ir visi veiktų. Bent jau stengiausi išnaudoti sampo galimybes, turėjau daug sumanymų, todėl prisirinko ir include'ų.

Btw, kodėl prie kitų sistemų neprisipisai?

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

21 minutes prieš, Virsenas parašė:

 

		// new Float:x, Float:y, Float:z;
		// AntiCheatGetVehiclePos(vInfo[vehicleid][vVehicle], x, y, z);
		// foreach(new i : Player)
		// {
		// 	// for(new j = 0; j < 4; j++)
		// 	// {
		// 	if(IsPlayerInRangeOfPoint(i, float(vInfo[vehicleid][vMp3Distance]), x, y, z) && !IsPlayerInVehicle(playerid, vehicleid))
		// 	{
		// 		if(pInfo[i][pMp3Playing] == INVALID_YT_ID)
		// 		{
		// 			strmid(vInfo[vehicleid][vMp3Video], vInfo[vehicleid][vMp3Video], 0, 11, 12);
		// 			new string[144];
		// 			format(string, sizeof(string), "185.34.52.164/youtube/resume.php?time=%d&video=%s", vInfo[vehicleid][vMp3Count], vInfo[vehicleid][vMp3Video]);
		// 			HTTP(i, HTTP_GET, string, "", "");
		// 			format(string, sizeof(string), "http://185.34.52.164/youtube/downloads/%s_%d.mp3", vInfo[vehicleid][vMp3Video], vInfo[vehicleid][vMp3Count]);
		// 			PlayAudioStreamForPlayer(i, string);
		// 			pInfo[i][pMp3Playing] = youtubeid;
		// 		}
		// 	}
		// 	// }
		// }

 

Vienoj vietoj iškomentuota su /* */ , kitoj vietoj kiekviena eilutė individualiai iškomentuota, kaip kad būtų rašytas dviejų atskirų žmonių kodas. Vienoj vietoj vienoks kodo rašymo stilius, kitoj vietoj vėl kitoks stilius.

Kitų kodų nekomentuosiu, bet būtent šis. 

Daugelis editorių turi funkciją pažymėjus kodą ir paspaudus CTRL + /, automatiškai sukomentuoja pažymėtas eilutes. Tai čia ties tuo nėra ko prisikabinėt :D

  • Teigiamai 1

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Prieš 1 valandą, KasparasDope parašė:

Apie stulpelių indeksus nežinojau. Žinočiau - rašyčiau.

Man atrodo tu dar daug ko nežinai. Matai, draugelis tavo tave iškėlė į padanges, o tokių paprastų dalykų nežinai. Tai vis dėl to melavo, kad daug išmanai.

 

Prieš 1 valandą, KasparasDope parašė:

Btw, kodėl prie kitų sistemų neprisipisai?

Nes daugiau negu pusė gamemod'o sudaryta iš plugin'ų/include'ų/kodų iš interneto. Nori, kad prisikabinėčiau prie kažkieno kito daryto kodo nei tavo? Nebenorėjau toliau gaišint savo laiko. Minėtų unikalių sistemų taip ir nemačiau.

 

Prieš 1 valandą, mariusqw parašė:

Kitų kodų nekomentuosiu, bet būtent šis. 

Daugelis editorių turi funkciją pažymėjus kodą ir paspaudus CTRL + /, automatiškai sukomentuoja pažymėtas eilutes. Tai čia ties tuo nėra ko prisikabinėt :D

"Čia parašysiu kodą vienaip, čia kitaip, čia trečiaip". Rimti programuotojai taip nedaro. Kodas turi būti lengvai redaguojamas ranka, be jokių papildomų dalykų (editor'ių). Kažkas man atsiųs kodą kuriame yra iškomentuota keli blokai kodo kiekviena eilutė individualiai. Tai man specialiai siųstis tą editor'ių vien dėl to, kad galėčiau panaikint tuos komentarus kurie yra kiekvienoj eilutėj? /* */ tam ir yra skirta.

 

Vien dėl

Prieš 1 valandą, KasparasDope parašė:

Ten kur su /* */ užkomentuota, tai tolimesniam panaudojimui ateityje, kad gražiai atrodytų.

galima pagalvoti, kad žmogus aiškiai ne tą specialybę pasirinko. Nebent tai tik hobis arba eilinis noras pasidaryt pinigų (kaip dauguma šito forumo narių). Tada suprantama.

 

Kiekvienas galim pavaidint, kad daug išmanom.

 

Vienu žodžiu toliau lauk kol kas nors pasidalins tuo gamemod'u.

Redaguota , nario Virsenas

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

27 minutes prieš, Virsenas parašė:

Man atrodo tu dar daug ko nežinai. Matai, draugelis tavo tave iškėlė į padanges, o tokių paprastų dalykų nežinai. Tai vis dėl to melavo, kad daug išmanai.

 

Nes daugiau negu pusė gamemod'o sudaryta iš plugin'ų/include'ų/kodų iš interneto. Nori, kad prisikabinėčiau prie kažkieno kito daryto kodo nei tavo? Nebenorėjau toliau gaišint savo laiko. Minėtų unikalių sistemų taip ir nemačiau.

 

"Čia parašysiu kodą vienaip, čia kitaip, čia trečiaip". Rimti programuotojai taip nedaro. Kodas turi būti lengvai redaguojamas ranka, be jokių papildomų dalykų (editor'ių). Kažkas man atsiųs kodą kuriame yra iškomentuota keli blokai kodo kiekviena eilutė individualiai. Tai man specialiai siųstis tą editor'ių vien dėl to, kad galėčiau panaikint tuos komentarus kurie yra kiekvienoj eilutėj? /* */ tam ir yra skirta.

 

Vien dėl

galima pagalvoti, kad žmogus aiškiai ne tą specialybę pasirinko. Nebent tai tik hobis arba eilinis noras pasidaryt pinigų (kaip dauguma šito forumo narių). Tada suprantama.

 

Kiekvienas galim pavaidint, kad daug išmanom.

 

Vienu žodžiu toliau lauk kol kas nors pasidalins tuo gamemod'u.

Okey, whatever, ilgai diskusija tęsis. Dėkui už pastabas!

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Komentuoti gali tik prisijungę nariai

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Sukurkite paskyrą mūsų forume

Registruotis

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite

Prisijungti dabar

  • Narių peržiūri šį forumą:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.


  • SuperGames programele
  • SuperGames programele


×