Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2010 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, buvau rases cia jau tema ir siuliau zmonem uzsiimti siuo dalyku, bet visi mane kad esu tiesiog scamas ir apgaudineju.

GoMiner vietuali btc kasimo svetaine kurioje uzsiregistrave gaunate 300gh/s su tokiu greiciu per 8dienas gausit apie 2dolerius. Bet mes budami Lietuviai sugalvojom kita dalyka registruot draugus ir ka prikasam iskart investuot min 50gotokens. Viskas veikia, pats esu investaves savo 10euru, jau po biski traukiu.

Ref linkas :

https://gocdn.best/free/?0132204479036=AzM1gTM

Sudo nesiulau chebra o duodu uzsidirbti nors kazkiek;) prikabinu kelias irodymu  fotkytes, kad viskas veikia. Beje gominer jau gyvuoja metus;)

20191013_121052.jpg

20191013_121031.jpg

Screenshot_20191013-121134_Chrome.jpg

Redaguota , nario Ramekasssss

Čia HYIP tipo , veikia tol kol yra investuotojų , kai nustos ten dėti eurus žmonės tai ir baigsis bitcoin išmokėjimai , gaunasi dabar kad daugiau žmonių ten investuoja nei išsiima bitcoinus savo. Jeigu žinai novahash.net tas pats buvo tol kol pasibaigė investicijos ir užsidarė svetainė (mėnesi laiko kažkur išbuvo jinai) . Nes niekada neįmanoma iš cloud mining sau pasidaryti profito , neįmanoma . Kur normalus cloud mining ten rašo kad reikia net 52 savaičių laukti kol pradėtų profitas koks nors darytis.

https://i.imgur.com/vkA79IX.png

2 minutes prieš, Adomas J. parašė:

Čia HYIP tipo , veikia tol kol yra investuotojų , kai nustos ten dėti eurus žmonės tai ir baigsis bitcoin išmokėjimai , gaunasi dabar kad daugiau žmonių ten investuoja nei išsiima bitcoinus savo. Jeigu žinai novahash.net tas pats buvo tol kol pasibaigė investicijos ir užsidarė svetainė (mėnesi laiko kažkur išbuvo jinai) . Nes niekada neįmanoma iš cloud mining sau pasidaryti profito , neįmanoma . Kur normalus cloud mining ten rašo kad reikia net 52 savaičių laukti kol pradėtų profitas koks nors darytis.

gomineris kaip ir nuo 2017 veikia ?

• Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2010 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...