Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

[PAMOKA] Kaip nustatyti zaidejo galinguma


!LukniS!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4589 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, sioje pamokoje parodysiu kaip nusistatyti atakos galinguma, kai zmogus uzeina ant kokio tai nors pickup(galima susikoreguoti).

Tai labai lengva:

Susirandame gamemode pickup ir padarome tokia eilute:

if(pickupid == pickups[0][adrenalinas])

{

if(playerDB[playerid][adrenalinas]==true)

{

SendClientMessage(playerid,COLOR,"* Turi dar tableciu todel vel gavai jegu primusti bezdzionzmogi.");

dcmd(power,5,cmdtext);

dcmd(setpower,10,cmdtext);

return 1;

}

Ok paaiskinsiu funkcijas:

if(pickupid == pickups[0][adrenalinas]) - Tai jusu pickup kuri jus sukurete pickups.txt faile.

if(playerDB[playerid][adrenalinas]==true)

{

SendClientMessage(playerid,COLOR,"* Turi dar tableciu todel vel gavai jegu primusti bezdzionzmogi."); - Tai reikalavimas - ko reikia kad gauciau ka nors is pickup? ir textas kuris pasirodo zaidejui kai jis uzeina ant pickup ir turi reikiama daikta.

dcmd(power,5,cmdtext);

dcmd(setpower,10,cmdtext);

return 1;

} - Tai eilute kuri jums duos galiu ir uzbaigiamoji eilute kuri vel duos jums ieiti i zaidima.

Tuomet virsuje prie kitu Define darasome

#define dcmd(%1,%2,%3) if (!strcmp((%3)[1], #%1, true, (%2)) && ((((%3)[(%2) + 1] == '\0') && (dcmd_%1(playerid, ""))) || (((%3)[(%2) + 1] == ' ') && (dcmd_%1(playerid, (%3)[(%2) + 2]))))) return 1

Viskas. Sucompiliname gm. Jei bus kokiu erroru rasykit cia bandysiu isspresti :) +rep tik negailekite :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Jau matau iš karto kad mes Error jei nepadarysi kai ko. : )

Mes: Undefined Symbol Adrenalinas .

Norint išspręsti šitą dalyką, į playerDB failą įrašyti reikia adrenalinas, paskui pačiam gamemode į bool, if_diniInt įrašyt. Krč nemoki pamokos sukurt, nes matau kad mes pilna errorų, kad Undefined symbol Adrenalinas.

Beto mes undefined symbol dcdm jeigu neturėsi include.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 5 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4589 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...