Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Norėčiau prisijungti prie Minecraft Serverio Projekto


Siaip Hack

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1674 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki , norėčiau prisijungti prie serverio komandos , ką gi aš sugebu , galėčiau padėti su pluginais , pabūti prižiurėtojas arba administratorius , arba pastatyti šiek tiek kaško . Pinigų tikrai nereikia atsilyginkite privelegijomis jūsų serverio . Rašome į discordą Nardytojas#9237 kitos Informacijos kreipkitės į PM.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Su tokiu pasiūlymu ne žmonės turėtų eiti pas tave ir tau kažką tais siūlyti, o tu pas juos, kai sugebėsi iš tiesų atlikti darbą kokybiškai tave į projektus žmonės kvies patys, dabar bent jau manęs visiškai tu nedomintum su tokiu aprašymu, net į testuotojus kažkaip nesinorėtų imti. Aprašyk ką sugebi detaliau, kokia buvusi praeitis, išsitaisyk gramatines klaidas, gal kažką ir pavyks rasti tuo metu, bet jeigu paliksi kaip dabar, tai rimti projektai į tave net dėmesio nekreips.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prieš 1 valandą, euLukas parašė:

Nereikėjo tiek rašyt, galėjai tiesiog sutrumpint ir parašyt, kad nieko nemoki :) 

Prisipisiu dabar tai tikrai.

Cia tu ka bandai irodyt? Kad Lietuviski serveriai tokie pat kaip ir ENG ? Jau tikrai nemastai. Cia tau ne ENG jog rasyt litanijas jog moka programuot ar kazka. Cia LT ir vien serveriai su (NIEKO NAUJO) aplink stovi nuo 2012-2015 metu ir nieko nepakeicia. Tu net nekures projekta jau rasai nesamones zmogui. b* b* :D Juokas is tokiu ima. Tu bent bandei padaryt unikalu projekta? Sulaukei bent populiarumo? Atsakymas ne nes tu net ne esi sukures projekto kuris iki sios dienos gyvuotu su zaideju skaicium. As is patirties esu jau bandes ir zinau jog UNIKALUMO Lietuvoj tu neivesi. Bent jau ziauriai didelios sekmes reikes. Maciau jau kaip unikaluma cia irgi bande daryt su visokiais dideliais youtuberiais. Kazkaip sugebejo ta pati menesi uzsidaryt. 
Zmogus moka but Priziuretoju, moka but administratorium, su pluginais irgi moka kaip konfiguracija. Jei kazkam (small projects) patiks tai ir pasiulys. O taip toliau tai net nematau kur rimtu cia projektu butu, min*play(bent jau sitie kazka "naujo" turi bet ir tai..  O apie craftm* ir tokie kaip jie ??? ;D Juokas ima, turi savo nuolatinius zaidejus nuo 2012-2015 metu ir jei bandytu kazka naujo ivest zlugtu tie ju projektai. Tuom ir baigias. Bet kaip Sfeksi rase tai sutinku. Bet kaip tu ciuvas Lukai tai net nesistenkciau rinkt postu. Nes nerimtai atrodai ir pagalbos zmogui vps nesuteiki. Tai siulyciau tau neberinkt vps postu sitame skilte. Ir jei protingas busi neatrasytum i mano komentara. 

O dabar paciam temos autoriuj, siulau tau detalesne informacija pateikti. Gal ir bus zmoniu kurie priims tave i besikurencius projektus nevient Lietuvoj.

Redaguota , nario AdomaS_
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1674 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...