Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2069 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Unikalus - vienintelis kurios nors rūšies, retas, nepaprastas.

Pilna projektų tos pačios rūšies, paprasti ir nereti. Sukurti unikalų projektą reikia nemažai laiko.
Daug kas remiasi į pinigus, laiką ir žmogaus protą.

Mano nuomonė yra tik keletas unikalių sa:mp projektų, kiti tik įsivaizduoja, jog labai jau unikalus tas projektas, bet nepastebi kiek dar toli gražu iki to unikalumo.

prieš 1 valandą, Ricci parašė:

karmos paklauskit, kodėl anas nesugeba sutvarkyt bug'ų vo tak, kas pirksit / kas tęsit tikrai padėsiu, dc / až

Tu ir išsirenki su kuo kurt :D į kiekvieną projektą trinasi sakosi surinks žaidėjus, projektas gerai vystisis. O visi po kelių savaičių parduodami :D 

Sėkmės pardavime! Tik šioks toks patarimas iš mano pusės: Jei iš pirmo karto nepasisekė su projektu dėl tokių priežąsčių kaip motyvacijos trūkumas, kritika iš kitų žmonių, ar laiko stokos ir paašiai - ateityje siūlyčiau save integruoti į savo mėgstamą veiklą ko pasekoje galbūt gims idėja kuri tau taps ne tik laisvalaikio praleidimu, bet galbūt ir atneš šiek pajamų. Dar kartą linkiu sėkmės!

(redaguota)
2019-09-04 16:57, SenasKrienas parašė:

Va va ką reiškia 16 metų savininkas, o kitas ryžas su adido treningais, visų laikų unikaliausias samp serveris parduodamas

"ryžas" :DDDD pasirodyk pats jeigu ant tiek drąsos kupinas :DDDDD

ps: apie pardavima sužinojau paskutinis ir tai iš komandos narių, tai faktas, aš "nemoku klaidų taisyt", čia kai žmogui dirbi free ir bazarina dar kažką.

Redaguota , nario KarmA`
  • Neigiamai 1

649680309_FiveMBanneris(1).thumb.png.4e1416803734e1825028f7e8079acbc3.png

Prieš 1 valandą, KarmA` parašė:

"ryžas" :DDDD pasirodyk pats jeigu ant tiek drąsos kupinas :DDDDD

ps: apie pardavima sužinojau paskutinis ir tai iš komandos narių, tai faktas, aš "nemoku klaidų taisyt", čia kai žmogui dirbi free ir bazarina dar kažką.

jeigu apsiimi darbu t.y sutinki, kad kazka darysi nemokamai, tai neduoda tau priezasties netaisyt klaidu, o gal ju taisyti tiesiog nemoki hmmmmmmmm

• Teigiamai 2

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2069 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...