Deimis1235

Pagalbos Su on - off

Recommended Posts

Nesuprantu kaip reikė padaryti jai žaidėjas yra servery  ir SQL rodytu kad  is yra on  Gali kas padėt  ?

Redaguota , nario Deimis1235

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

public OnPlayerConnect(playerid)
{
	new 
		query[65 + MAX_PLAYER_NAME];

    mysql_format(connectionHandle, query, sizeof query, "UPDATE `playersTable` SET `uOnline` = 1 WHERE `Name` = '%e'", GetPlayerNameEx(playerid));
    mysql_tquery(connectionHandle, query);
	return 1;
}

public OnPlayerDisconnect(playerid, reason)
{
	new 
		query[65 + MAX_PLAYER_NAME];

    mysql_format(connectionHandle, query, sizeof query, "UPDATE `playersTable` SET `uOnline` = 0 WHERE `Name` = '%e'", GetPlayerNameEx(playerid));
    mysql_tquery(connectionHandle, query);
	return 1;
}

stock GetPlayerNameEx(playerid)
{
    new pname_[24];
    GetPlayerName(playerid, pname_, 24);
    return pname_;
}

Žinoma, viskas priklauso nuo tavo MySQL versijos. Taip pat ir SQL query persitvarkyk pagal savo duom. bazę.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
8 minutes prieš, mariusqw parašė:
public OnPlayerConnect(playerid)
{
	new 
		query[65 + MAX_PLAYER_NAME];

    mysql_format(connectionHandle, query, sizeof query, "UPDATE `playersTable` SET `uOnline` = 1 WHERE `Name` = '%e'", GetPlayerNameEx(playerid));
    mysql_tquery(connectionHandle, query);
	return 1;
}

public OnPlayerDisconnect(playerid, reason)
{
	new 
		query[65 + MAX_PLAYER_NAME];

    mysql_format(connectionHandle, query, sizeof query, "UPDATE `playersTable` SET `uOnline` = 0 WHERE `Name` = '%e'", GetPlayerNameEx(playerid));
    mysql_tquery(connectionHandle, query);
	return 1;
}

stock GetPlayerNameEx(playerid)
{
    new pname_[24];
    GetPlayerName(playerid, pname_, 24);
    return pname_;
}

Žinoma, viskas priklauso nuo tavo MySQL versijos. Taip pat ir SQL query persitvarkyk pagal savo duom. bazę.

Tu dabar ikeliai ir nieko jam nepaiskinai kur kas randasi xdd 

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
18 minutes prieš, God parašė:

Tu dabar ikeliai ir nieko jam nepaiskinai kur kas randasi xdd 

O ką man paaiškint čia? Surašiau ką kuriam publice rašyt lol

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
47 minutes prieš, mariusqw parašė:

O ką man paaiškint čia? Surašiau ką kuriam publice rašyt lol

Kad ateiciai zinotu ka ir kokia funkcija reiskia, nes kertu is cento kad nezino kas kaip veikia

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti Å¡ioje temoje...

×   Ä®klijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   PaÅ¡alinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiÅ¡kai įterpta.   Ä®terpti nuorodą paprastai

×   JÅ«sų ankstesnis praneÅ¡imas buvo atkurtas.   IÅ¡valyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Å iame puslapyje narÅ¡o:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

  • eneba
  • eneba
  • eneba



  • SuperGames programele
  • SuperGames programele