Peršokti į turinį
Aivariukas`

Įėjimas į pastatą mygtuku..

Recommended Posts

Sveiki. Esu galima sakyti "pradedantysis", mokausi savarankiškai. Noriu padaryti, jog į pastatą galėtų įeiti vieno mygtuko paspaudimu (šiuo atveju ENTER). 

Pirmuoju atveju kai kodas yra vienas, skirtas tik įėjimui viskas veikia gerai, nuteleportuoja į norimą vietą.

Spoiler

zWCPrqe.png

Spoiler

XcRqNjJ.png

 

Kai prie to pačio kodo pridedu ir išėjimo kodą.. įeinant į pastatą nuteleportuoja kažkur danguje..

Spoiler

8MoXw8O.png
CK4umsh.png

  Tikiuosi, kad supratot ką turiu omeny. Galbūt kažkur rašydamas kodą padariau klaidą, dėl to galbūt ir neleidžia..? Iš anksto dėkoju už informaciją 😄

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

kur yra if(isplayerinrange... visam ifui uzdek if(isplayerinrange...){ kodas kuris bus vykdomas}

o tu dabar padares if(isplayerinrange...) setplayerpos....(); tai tas ifas galioja tik setplayerpos o ne visam blokui.

 

taip turi but

http://prntscr.com/onjfwh

Redaguota , nario Avice

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį


5 minutes prieš, Aivariukas` parašė:

@Avice, gerai, bet nors ir padarius taip, kaip parodei nuotraukoje, išmetė 15 errors. Kur problema?

  Paslėpti tekstą

v3Di4la.png

eySpQAk.png

 

paziurek idemiau i foto kur siunciau.

turi uzdarytu bloka su }

tai vienas } po sendclientmessage ir dar vienas } po setplayeriterior(....,0);

 

kita syk iterpk koda ,o ne screenshota.

Redaguota , nario Avice
  • Teigiamai 1

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį


Komentuoti gali tik prisijungę nariai

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Sukurkite paskyrą mūsų forume

Registruotis

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite

Prisijungti dabar

  • Narių peržiūri šį forumą:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.


  • SuperGames programele
  • SuperGames programele


×