Peršokti į turinį

GTAV-GYVENIMAS.LT [Gyvenimas, kurio dar niekas nematė]


Lukanse

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1761 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

GTAV-GYVENIMAS

Sveiki, esu @Jerry_Westas GTAV-GYVENIMAS projekto įkūrėjas. Trumpai apie mane; Esu vardu Lukas man yra 20 metų, šiuo metu baigiau mokslus ir dirbu vairuotoju po Lietuvą, artimiausiu metu pradėsiu važinėti po užsienį ir dirbti pagal savo profesiją "Transporto priemonių vairuotoju kroviniams vežti Lietuvoje ir už jos ribų". Tiek trumpai apie mane vėliau prisijungę prie šio projekto galbūt mane labiau pažinsite. Taigi nevyniokim žodžių į vatą ir eikime prie reikalo.

 Noriu jums pristatyti Grand Theft Auto V RAGE MP projektą ir šio projekto planus. Pirmiausia noriu atsakyti į vieną pagrindinį klausimą kuris tikriausiai kyla kiekvienam. Kodėl sugalvojau kurti projektą? Kadangi šiuo metu kaip ir nėra "normalių" GTAV RAGEMP projektų esu užsidegęs dideliu noru sukurti tokį ir pateikti visiems Lietuvos GTAV žaidėjams. Savaime aišku apie kodavimą nusimanau labai mažai, todėl bus ieškomas projekto koduotojas (už atlygį ar bendrą susitarimą) kuris nusimano apie GTAV kodavimą ir sistemas, bei taip pat trykštų noru sukurti ir pateikti idealų GTAV serverį Lietuvos žaidėjų bendruomenei. Jai reiks įdėsiu tiek pastangų ir pinigų jog šis planas būtų įgyvendintas ir pateiktas jums! Serveris planuojama jog bus RolePlay manau apie tai daug pasakoti nereikia. Jai kas nėra susidūrę su RolePlay serveriais galit paskaityti apie šią savoką čia.

Pagrindinė mano misija jog per metus laiko arba šiek tiek greičiau, būtų pateiktas pilnai paruoštas ir apdirbtas serveris žaidėjams. Taip pat jog stengsiuosi savo ruožtu jog žaidėjai matytų projekto progresą ir kiekvieną sistemą , bei atnaujinimą. Aš kaip projekto įkūrėjas stengsiuosi aprašyti kuo detaliau ir plačiau visus projekte atliekamus darbus jog būtų bendras vaizdas ir įspūdis!

Šiek tiek noriu papasakoti apie galvojamas sistemas serveriui. Norėdami prisijungti į serverį jums reikės užsiregistruoti ir susikurti savo veikėją(charakter), bei sukurti jo istoriją. Atsakyti į tam tikrus RP klausimus, bei pateikti atsakymus į tam tikras situacijas. Pilnai atlikus šiuos veiksmus jūs galėsite prisijungti į serverį ir žaisti jame iki 2 valandų. Serverio moderatoriai per tam tikrą laiką patikrins jūsų apklausos duomenis, istoriją ir kt. Ir jai apklausos reikalavimai atitiks bent 50% jūs tai galėsite žaisti prisijungus į serverį, tačiau vartotojas nebus pilnai aktyvuotas ir jai per 6 valandas vėl nepateiksite apklausos atsakymų ir nesurinksite 70% paskyra bus užšaldyta ir žaisti negalėsite tol kol vėl nepateiksite apklauso serverio moderatoriams ir tik surinkus daugiau kaip 70% t.y. 71% jūsų paskyra bus pilnai aktyvuota ir galėsite pilnai mėgautis žaidimu. Skamba nesąmoningai? Tačiau manau su šia sistema apsisaugotume nuo žaidėjų kurie nesupranta RP ir nori kenkti serveriui.

Aprašiau vieną planuojamą sistemą kuri bus planuojama įgyvendinti. Taip pat bus pateikta ir detalesni sistemų aprašymai, kai tik bus surastas atitinkamas projekto serverio koduotojas. Projekte taip pat bus ieškomi žmonės į valdžią, todėl nepraleisk puikios progos. Visą informacija galite sekti forume http://gtav-gyvenimas.lt/forumas/. Ačiū už skirtą laiką.

 

 

Pagarbiai GTAV-GYVENIMAS.LT Administracija

 

 
  •  
Redaguota , nario Jerry_Westas
  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1761 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...