Peršokti į turinį

[Suncore] Ieškome rėmėjo mūsų projektui


SunCore

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1765 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Suncore Network

Suncore projektas bus pateiktas užsienio rinkai, naudojantis visiems žinoma kalba - anglų. Kadangi tai labiau praplėčia kelius bei galimybes pačiam projektui. Mūsų projektas atvers duris šiems serveriams: factionsminigameszombie survival (t.y panašus į the walking dead) SERVERIS BUS PASKLEISTAS VISIEMS CRACKED KLIENTAMS

jLQgVRk.png

Plačiau apie factions:

Nors ir factions serveris yra visur, nusprendėme, kad jis bus reikalingas ir mūsų serveryje, tačiau pridėjome daugiau naujovių. Turime ir daugiau idėjų šiam serveriui, tačiau neturime tiek resursų.

New Auction System, žaidėjai nuėję prie NPC galės jam duoti savo norimus parduoti daiktus, tada NPC parašys į chat, kad tam tikras daiktas yra parduodamas, klientai priėję prie NPC galės nusipirkti arba bid'inti paspaudę ant jo.

Custom Enchants, serveryje yra 9 klasės kurios turės skirtingus įrankių rinkinius, jie yra enchantinti pagal jo klasę. Pvz, klasė wildling turi geležinį kirvį su life steal 1 enchant.

Upgraded Rankup System, norint pereiti į kita klasę turėsi įvykdyti tam tikras užduotis, taupyti pinigus sunkioje ekonomikoje, bei stipriai dirbti.

jLQgVRk.png

Plačiau apie minigames:

Serveris dar net nėra sukurtas, kadangi paleidus lobby ir factions serverius, dauguma mūsų ram sanaudų būna užkrautos.

Bet turime šiek tiek idėjų ir šiam serveriui:

Bedwars, visiems žinomas komandinis žaidimas, kurio metu stengies išsaugoti savo komandos lova ir tuo pačiu metu sunaikinti priešo.

Hide and Seek, taipogi daugumai žinomas žaidimas, kurio metu ieškai pasislėpusių žaidėjų arba pats slepiesi.

BuildBattle, rečiau pasitaikantis žaidimas cracked minecraft versijose kurio metu turi pastatyti paskirta statinį per tam skirta laika.

Quake, taipogi rečiau pasitaikantis žaidimas, kurio metu turi nušauti priešus.

HungerGames, Žaidimas, kurio metu paleisti žaidėjai turi viena misiją - išlikti paskutiniu likusiu gyvu.

Skywars, žaidimas, per kurį žmonės suleidžiami į savo salą, stengiasi išgyventi bei nušluoti visus pastojusius jiems kelia.

jLQgVRk.png

Plačiau apie zombie survival:

Šis serveris dar neparuoštas dėl tokios pačios priežasties kaip minigames.

Tai lyg ir paprastas survival, tačiau su išgyvenimo ypatumais, mūsų idėja yra, kad ant didelio pastatyto žemėlapio žaidėjai žais išgyvenima, panašiai kaip the walking dead. Atvykę į serverį, gaus po žemėlapį, kad nusigauti iki tam tikrų vietovių, galės burtis į grupes, ir kovoti prieš kitus žmones arba grupes, šiam serveriui bus paskirtas resource pack, kuris dar labiau padės isijausti bei patirti išgyvenima. Taipogi bus padidinti zombių atsiradimo šansai, t.y jų atsiras ne po 2-3 bet po didžiules grupes ir jie bus kaip sakoma paturbinti.

jLQgVRk.png (1360Ã10)

Mes ieškome rėmėjo, nes neturime pakankamai lėšų padidinti serverio resursus.. Mes galime garantuoti, kad dedame ir dėsime didžiules pastangas į projekto kūrima bei tobulinima. Mes tikimės, kad atsiras asmuo, kuris galėtų padengti nestambias sumas, kad mūsų projektas išvystų dienos šviesą. Jeigu pasiseks, ir pastangos nenueis veltui ir gautumėme pelną, garantuojame - atsilyginsime. Taipogi nerašiau apie lobby, kadangi ten ir taip aišku, įvairus gadgets, mystery box, žaidimai, parkour, bei visokie įmantrus dalykai praleisti laiką.

Prie serverio dar reikia praleisti daug laiko, bei tobulinti jį daug, šiuo metu taipogi sėdime kiaurą naktį prie serverio ir dirbame, negalime žengti toliau, nes kaip ir minėjau neužtenka resursų.

jLQgVRk.png (1360Ã10)

Pora nuotraukų iš serverio galite rasti paspaudę čia

Susisiekti galime A.Ž arba jums patogiu būdu, tiesiog parašykite komentarą.

Redaguota , nario SunCore
Update
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Jūs galvote jog taip lengvai kažkas jus rems net nestartavusi projektą? Abejoju :D ...... Kąžinai gal tam asmeniui net neverta bus investuoti ir pinigai bus išmesti į balą.. Visi projektai moka sudominti , kiti nemoka.. Bet mažiau negu puse iš jų startuoja , o likusi dalis nestartuoja.. Pasiūlymas jeigu neturit šaibų tai *Myliu SuperGames.lt* kurti tą projektą? Jeeezzz..

Redaguota , nario E3ikaZ
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 5 valandas(-ų), Dovydas B. parašė:

Bet jeigu nepaeis ir viska mesit tai musit raga remejui ? :D

Tikrai ne, tokiu atveju, atsilyginsime viskuo kuo tik pajėgsime.

prieš 2 valandas(-ų), E3ikaZ parašė:

Jūs galvote jog taip lengvai kažkas jus rems net nestartavusi projektą? Abejoju :D ...... Kąžinai gal tam asmeniui net neverta bus investuoti ir pinigai bus išmesti į balą.. Visi projektai moka sudominti , kiti nemoka.. Bet mažiau negu puse iš jų startuoja , o likusi dalis nestartuoja.. Pasiūlymas jeigu neturit šaibų tai *Myliu SuperGames.lt* kurti tą projektą? Jeeezzz..

Sutinku su tavimi, tačiau manau, kad stiprus darbas atsiperka, todėl ir tikiu, kad stipriai dirbdamas pasieksi pelną.

Prieš 1 valandą, .Ignas parašė:

galejai bent aprasyt komanda/save nes dabar atrodo kad tau ~15metu, o vaika remt tai tik tevai gali

Stipriai atsiprašau, mano klaida buvo kurti temą kai buvau stipriai pavargęs, todėl jeigu nesupyksi aš aprašysiu komandą čia:

Kaip gan keistą, komandą sudaro 2 žmonės, builderis ir įskiepių tvarkytojas (t.y kaip visi vadinate plugineris)

Nesamdome daugiau žmonių į projekto veiklą, nes šiuo metu nematau tame prasmės. Reklamos pakolkas tikrai nereikia, be to nesame tas projektas kuris ieško administratorių dar nestartavusiame projekte. Man yra 17 metų, sudėjus visas reikalingas išlaidas, suma tiesiog neaprėpiama manes vieno, todėl ir esu čia, ieškodamas kas galėtu paremti.

18 minutes prieš, AdomaS_ parašė:

Nemanau kad kazkas lys i nezinoma projekta kuris dar net nezino ar tures zaideju ir pelno. Its very risky.

Taipogi sutinku su tavim, savo vietoje irgi stipriai apgalvočiau ar verta eiti į nestartavusi bei nežinoma projektą. Tačiau niekuo negaliu pakeisti šių aplinkybių, teoriškai net jeigu ir mano projektas startuotų dabar - kokia iš to nauda? Projektas neparuoštas dienos šviesai, neužtenka resursų jo užbaigti, vien ši priežastis stipriai kišą koją judėti pirmyn. 

 

Ačiū už kritiką bei klausimus, puikiai supratau ką turite omenyje. Galbūt galėtumėte padalinti patarimų, kaip stipriau sugundinti rėmėjus? 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1765 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...