Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2171 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,tai pastariuoju mėtų neturių ka veikti ir noriu įgaut daugiau patirties sa-mp platybėse.... Tai ieškau projekto..

Sa-mp žaidimą žaidžių apiė 9-10 mėn pėr ta laiko aplankės daug serveriu..Turėjas 2 projektus su us.lt galunė su vienu dasiekies 18 žmonių su kitu 25 žmonių.

Ka aš sugėbu?:

• Įrašytį ips, uždėti dizainą ji koreguoti, įdieti šaukyklą,idietį pluginus iš pnš...
  • Šiektiek skriptint (mokinuosiu pagrindus)
  • Šiek tiek mapint (pavizdžiai į pm)
  • Galėčiau usiimt "Pagalbininko" sostą....
  • Šiektiek c++

• Ko aš iš jūsų norėčiau?:
  • Tai forumo,serverio,teamspea(nebūtinas ,bet geriau ,kad būtų)
  • Draugiškumo ,bendravimo su komandos nariais
  • Projektui būtų skiriamai normaliai pinigu(,kad nebonkrutotu jis po 1 savaitės)

Buvė projektai:

• Royal-life.lt(pagalbininkas)
  • Tl-life.lt(maperis)

P.s Laukių Jūsų Pasiulymu PM

Taip man su lietuvių nekašką :D

Redaguota , nario Neriuxlt
  • ,
30 minutes prieš, dell.. parašė:

Pritariu seniuk lošiau labai patiko maloni chebra malonūs adminai malonūs dyrikai padėjo man kaip naujokui

Taip seniuk buvo 1-2 žaidėjai be update kad jų ir nėra dabar žaidžiaminimum 5-15 žaidėjų tame tarpe visi malonūs bendraujame ir mums gerai , ne kaip kiti nauji projektai , surenka 50-60 per startą bet pagyvuoja 2-3 mėnesius arba net nestartuoja ir žlunga ;)

2 minutes prieš, Pablas parašė:

Taip seniuk buvo 1-2 žaidėjai be update kad jų ir nėra dabar žaidžiaminimum 5-15 žaidėjų tame tarpe visi malonūs bendraujame ir mums gerai , ne kaip kiti nauji projektai , surenka 50-60 per startą bet pagyvuoja 2-3 mėnesius arba net nestartuoja ir žlunga ;)

Realei man draugas rekomendavo jūsų projektą mano pirmas darbas buvo Dyleris ir per pačią pirmą dieną patekau tikrai zjbs daro atrankas mldc 

tenor.gif.6795277aed73287537ddb9c5640e9e87.gif

prieš 16 valandas(-ų), OG-Forsaz parašė:

Labas, tavo kalba nėra gera. Pats sakei, jog per 10-9mėn aplankęs daug serverių. Aš pavyzdžiui vieną serverį atlošiu apie 2-3metus, nesuprantu ar tu nepritampi prie serverio žmonių nardai, tada nepasieki ko nori ir leavini vėl į kitą serverį ? aš taip tave įsivaizduoju. Na, bet sėkmės tau ieškant "gero serverio" su "gera patirtimi".

"justhost' 'gta-host"

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2171 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...