Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

R-MG.LT | Realus miesto gyvenimas!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1693 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Bmw7t5I

Sveiki SuperGames.LT Forumo lankytojai, su jumis sveikinasi žinomo projekto R-MG.LT Komanda ir norime pristatyti šį naują projektą jums.

/*ĮVADAS*\

Pagrindinę komandą sudaro:

  • Jokūbas
  • Kawasaki_Jigga
  • Azteros

Pradėkime!

Mes esame toks projektas, kuris žiūrės ne į kiekybe o kokybę, mums svarbu kad per serverio startą būtų kuo mažiau klaidų, ir kad visi kurie žaistų serveryje, surastų kuo mažiau klaidų, bei kad jos būtų kuo greičiau ištaisomos. Žinomą, mes nesame tas projektas kuris galvojate kad gyvuos max mėnesį, ne. Mes nepasiduosime kad ir kaip beviltišką tai būtų, bandysime daryti kuo geresnes, unikalesnes sistemas, kad žaidėjas prisiregistravęs matytu kad čia veiklą nestovi vietoi, ir tikrai administracija dirbą, nemiega. Mes stengsimės atkartoti realų gyvenimą kaip ir daugumą šiuolaikinių serverių, tad bandysime kurti kuo tikroviškesnes sistemas kad žaidėjas užėjęs į mūsų serverį pamatytų kad tai tikrai realaus gyvenimo serveris. Tikrai daug nemalsiu kaip sakant šūdo, viską pamatysite per startą kuris bus už gerų dviejų savaičių, žinau daug sulauksime neigiamos nuomonės, bet mes žinome ką darome. Kiekvienas komandos narys atlieką s avo pareigą, greitu metu pasirodys dizainas skirtas mūsų projektui. Prisipažinsiu, mes tikrai nesakysime kad mūsų gamemode kurtas nuo new.pwn tai būtų didelis melas, mes ilgą laiką savo modifikaciją editinom ir mano kad laikas jai išeiti į SA:MP serverius ir parodyti ką gali tokio tipo modifikacija. Mūsų tikslai yra dideli, ir manau visiems projektams žinomi. Tai padaryti kuo įdomesnį projektą, kuriame būtų kuo mažiau klaidų, unikaliomis sistemomis, bei kad pas mus būtų gerą kompanija, kuo įvairesnės asmenybės, bei gerą serverio komandą. Aprašymas štai toks, žinau galėjau įdėti iš serverio nuotraukų, bet viską pamatysite serveryje. 

Forume vykstą konkursas kur galite laimėti net 10 eurų visus kviečiu sudalyvauti - http://r-mg.lt/index.php?/topic/22-r-mglt-vasaros-konkursas/&tab=comments#comment-55

[FORUMAS] - www.r-mg.lt

Serverio adresas: - samp.r-mg.lt [Išjungtas]

Teamspeak3: - ts.r-mg.lt [Išjungtas greitu metu jau veiks!]

Redaguota , nario R-MG.LT
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Jie tik apsimeta ar ką čia? :D net reklamas nukopijuotas idėjas :D nu jo čia tai super serveris laukia kuris viska nukonkuruos :D net ir Real-city (nereklama) projekto dizainas naudojamas, o dar forume rašo va mūsų naujas dizainas :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1693 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...