Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Svetainių kūrimas pagal pageidavimą


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1787 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi,

Koks populiarus serveris neturi savo svetainės? Argi yra geresnis būdas parodyti koks modernus ir unikalus yra jūsų serveris nei turint tam pritaikytą modernią, akiai patrauklią svetainę?

Susikūrę savo svetainę atveriat duris į beribias galimybes - reklamavimas, forumo įsteigimas, bendravimas su bendraminčiais, patogus būdas užsisakyti paslaugas, ir visa tai ką tik sugebat sugalvot - tai gali būti jūsų svetainėj.

Už priimtiną ir nedidelę kainą galiu padėti jum visa tai įgyvendinti. Į paslaugas įeina konsultavimasis, atsakymas įviairiais iškilusiais klausimais, geriausio bei patogiausio dizaino sukūrimas, pačios svetainės paleidimas į rinką, bei patarimai dėl jos reklamavimo.

Ilgai nesvarstę tiesiog susisiekite su manimi gmail:

[email protected] 

Klauskit, Teiraukitės, Domėkitės

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

99svetaines yra gan naujas projektas, todėl neturime labai daug pavyzdžių, visgi esame sukūrę kelias svetaines (pagrinde e-shopai), įdedu naujausios svetainės screenshot'ą.

Dizainas ir kūryba šiuo atveju priklausė nuo pačio užsakovo noro, jei yra pageidavimas viską galime sukurti mes patys o po to jau šlifuosim viską kartu siekiant geriausio varianto. 

Klausimų dėl pasitikėjimo kilti neturėtų nes viskas yra daroma oficialiai, esam registruota firma, išrašom sąskaitas faktūras, bendraujame su savo vardais ir pavardėm, jokio slaptumo ar panašių dalykėlių :)

bbbb.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prieš 1 valandą, mariusqw parašė:

Kad čia defaultinis PrestaShopo dizainas su logotipu įmestu :D

Akivaizdu :D Tiems, kas dar sugalvos pirktis paslaugas iš šio neaiškaus asmens, tai štai jo darbelis. Šiek tiek paeditintas css ir keli tekstukai, nors čia ant tiek ir paeditinta, kad bet kas minimaliai basigaudantis sugebėtų tai padaryt :D
1*aspvkUZL7eEXdvtxgmpSKg.png

Ir kodėl "firma" neturi savo el. pašto dežutės, o naudojasi gmail.com, nėra ir net pačio tinklapio įmonės, kuriame galima būtų rasti informacijos daugiau. Nors internete ir radau 99svetaines.lt, tačiau šioje temoje nėra nieko apie tai parašyta, o ir pati svetainė atrodo skurdžiai, lyg būtų daryta naujoko, ne tik tai, kad joje informacijos praktiškai jokios nėra, tai dar ir atrodo defaultiškai, vos šiek tiek su css paeditinta. O ir galima būtų sužinoti įmonės pavadinimą ar kažką panašaus? Nes neatrodo, jog tokia įmonė būtų iš tiesų įkūrta ir sprendžiant iš gana atmestinai atlikto darbo su savo svetainė ir dalinimusi beveik defaultiniu prestashop dizainu atrodo, jog, jeigu ir čia viskas yra rimtai, tai reikėtų ir daugiau darbo įdėti, nes taip dirbant vargu ar atsiras klientų. Sėkmes.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kaip ir minėjau, eshopas pavyzdyje buvo sukurtas vien pagal specifinius užsakovo reikalavimus ir galimus jo išteklius, todėl dizainas ir priimti sprendimai nepriklausė nuo mūsų.

Mūsų svetainė yra 99svetaines.lt , buvo sukurtas pradinis default variantas, kuris kolkas yra atnaujinamas ir greitu metu galėsite pamatyti naują dizainą.

dėkui už visus pasiūlymus ir pastebėjimus, gero jums vakaro :)

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1787 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...