Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2199 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki Forumieciai!

Is karto atsiprasau uz gramatines klaidas ir svepla rasyma, per gyvenima neismokau:) Trumpai apie mane: per gyvenima praejau daug darbu, dirbau ir miskuose ir sandeliuose ir su IV kol galiausiai atradau man miela sriti t.y. dauztu automobiliu remonta. Kadangi siais metais pasieksiu Kristaus amziu, nori nenori pradedu mastyti apie nuosava darbo vieta. Zinoma tam reikalingos lesos, patalpos, iranga ir visa kita kas susije su geometrijos atstatymu, viskas letai, bet po truputi juda i prieki. Beda tame, kad mano planuojama darbo vieta bus Jurbarko rajone. Todel turiu klausima gal labiau asmenims, kurie uzsiima dauztu automobiliu importu ir remontu, ar siai dienai jus tenkina esami remonto pajegumai, ar dideles eiles, ar "ismetote" masinas remontuoti po rajonus, ar sakykim kaunieciai ar tauragiskiai ar dar is toliau veztu remontuoti masinas i Jurbarka? Aisku klausimas skirtas visiems, nepriklausomai nuo regiono. Lauksiu nuomoniu ir pastebejimu.

(Veikla: kebulo geometrijos atstymas, virinimas, lyginimas, surinkimas isrinkimas, du geometrijos atstatymo stendai)

prieš 12 valandas(-ų), Dizaino Paslaugos parašė:

Ne čia pataikei su tokiais klausimais, čia "supergames", GAMES. Klausk tokių dalykų uždarbyje arba fb grupėse automobilistų

Mažiau kabinėkis. Žmogus paskelbė skiltyje "Apie Viską". Kas lygu ,kad yra kalbama apie viską nesvarbu ,kad ir koks čia forumas bebūtų. :) 

(redaguota)
2019-05-02 20:42, Dizaino Paslaugos parašė:

Ne čia pataikei su tokiais klausimais, čia "supergames", GAMES. Klausk tokių dalykų uždarbyje arba fb grupėse automobilistų

Bet tu toks keistas nu dieve padėk :D tai tu nebeskelbk savo paslaugu ar kito velnio, kas nesusije su žaidimais, nes čia juk Supergames GAMES GAMES GAMES, o ne PARDUOK LOGO UŽ ALAUS BUTELĮ

Redaguota , nario lie
16 minutes prieš, lie parašė:

Bet tu toks bambukas nu dieve padėk :D tai tu nebeskelbk savo paslaugu ar kito velnio, kas nesusije su žaidimais, nes čia juk Supergames GAMES GAMES GAMES, o ne PARDUOK LOGO UŽ ALAUS BUTELĮ

O grafikos paslaugos nesusijusios niekaip su žaidimais ar kita digital veikla? Ir išvis koks skirtumas kur skelbiuos, nei tavo čia reikalas nei ką, neūžauga tu :DJei čia ir yra bambukų, tai tik tu. 

prieš 8 valandas(-ų), Dizaino Paslaugos parašė:

O grafikos paslaugos nesusijusios niekaip su žaidimais ar kita digital veikla? Ir išvis koks skirtumas kur skelbiuos, nei tavo čia reikalas nei ką, neūžauga tu :DJei čia ir yra bambukų, tai tik tu. 

Kaip grafikos paslaugos susijusios su žaidimais.. :D  Aš jau net nebeklausiu, kad nenubukčiau.. :d 

46 minutes prieš, lie parašė:

Prie to paties kaip ir tavo paslaugos ir žaidimai. iš vis, eik ux reaserchint, tu toks nuobodus.. ?

Kuom paslaugų skelbimas susijęs su auto verslu ir domėjimusi ar verta tuo užsiimti? Aš siūlau paslaugą, o ne diskusiją. Jei tau žaidimų forume paskelbs bankininkystės, pinigų saugojimo paslaugas, tai irgi sakysi, kad čia niekuo nesusiję ir bandysi "užstumt"? Kokių dar apgailėtinų minčių paskelbsi? 

2019-05-02 20:42, Dizaino Paslaugos parašė:

4 minutes prieš, Dizaino Paslaugos parašė:

Kuom paslaugų skelbimas susijęs su auto verslu ir domėjimusi ar verta tuo užsiimti? Aš siūlau paslaugą, o ne diskusiją. Jei tau žaidimų forume paskelbs bankininkystės, pinigų saugojimo paslaugas, tai irgi sakysi, kad čia niekuo nesusiję ir bandysi "užstumt"? Kokių dar apgailėtinų minčių paskelbsi? 

Tu bambukas, ką aš daugiau galiu pasakyt. :D Pats parašo, o paskui klausia :DD Na nieko, žmonės mato kas per padaras esi :D 

22 minutes prieš, lie parašė:

Tu bambukas, ką aš daugiau galiu pasakyt. :D Pats parašo, o paskui klausia :DD Na nieko, žmonės mato kas per padaras esi :D 

Nu kaip matai, aš neklausiu apie dizainą ir kaip plėtoti dizaino verslą, o siūlau paslaugas, taip kaip ir bet kur kitur normalūs žmonės siūlo tai, ką sugeba, išmano. Bet žinoma, juk tokie neūžaugos neskiria "paslaugos" nuo "diskusijos apie verslą". Ką dar protinguoli skelsi? 

(redaguota)
46 minutes prieš, Dizaino Paslaugos parašė:

Nu kaip matai, aš neklausiu apie dizainą ir kaip plėtoti dizaino verslą, o siūlau paslaugas, taip kaip ir bet kur kitur normalūs žmonės siūlo tai, ką sugeba, išmano. Bet žinoma, juk tokie neūžaugos neskiria "paslaugos" nuo "diskusijos apie verslą". Ką dar protinguoli skelsi? 

Kad man nedaeina kaip tavo perkaitus smegeninė veikia. Iš forumo tematikos sprendi ką žmonės moka ir ką žino. Matai, pagal tave, jei forumas apie žaidimus tai čia visi susirinkę adaptai tik apie žaidimus ir teraukia. Bet tu to nesuvoki, kad gali būti ir kitaip. Ir tau reik kitaip paaiškint, matyt. Esmė ta, kad žmogus, atėjęs čia, klausia žinančių apie mašinų verslą, o tu atbėgęs, po ilgos ir varginančios dienos naršymo šitam forume, pradedi aiškint, kad čia ne tas forumas tokiems klausimams. Žinoma, kai tiek laiko čia tupi, tai tikrai žinai apie ką kiekvienas čia esančių žmonių žino ir ką moka, ir kuo užsiima gyvenime. Bet ką tokiam siauro mąstymo žmogui paaiškinsi, tas pats kas su siena kalbėtis. Eik mamą pasveikink su mamos diena, nupirk gėlių, pyrago, pailsėk, spėju galva perkaito nuo interneto.

Redaguota , nario lie
2019-05-02 21:42, Dizaino Paslaugos parašė:

nu jo būtent dėl tokio kaip tu ir geriau nerašyti čia, nes atsiranda prasilupelių kurie tik šūdus ateina parašyt, nepaisant temos turinio geriau ateina parodyt kokie suspaustagalviai yra

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2199 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...