Peršokti į turinį
#Hooligan

Pagalba dėl info lentelės rodymo

Recommended Posts


1 minute prieš, ALFRED. parašė:

Vietoj:

Kreditai: %d

Naudok:

Kreditai: %s

Nes su savo funkcija kreditų skaičių konvertuoji į string.

error 076: syntax error in the expression, or invalid function call Vistiek meta: ERROR

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį


7 minutes prieš, ALFRED. parašė:

Keliant į naują eilutę kompiliatoriuje turi naudoti:

\

..simbolį, turbūt dėl to ir gauni klaidų, galimai ne tik toje vietoje.

Visur gerai sukelta. Nežinau kame problema

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį


19 minutes prieš, ALFRED. parašė:

Ne, nei vienoje perkėlimo eilutėje neturi nurodyto simbolio.

Ai tai čia kur tik pabaigoje pačioje?

19 minutes prieš, ALFRED. parašė:

Ne, nei vienoje perkėlimo eilutėje neturi nurodyto simbolio.

O ten pvz: Dar pridėt pamėginau new KiekKredituTuri; vistiek nepadėda... 

19 minutes prieš, ALFRED. parašė:

Ne, nei vienoje perkėlimo eilutėje neturi nurodyto simbolio.

Pas mane viskas gerai su 

n

Toliau laukiu pagalbos!

Redaguota , nario VolkswagenLTU

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį





prieš 1 valandą, ALFRED. parašė:

Ne, niekur \n neminėjau, rašiau jog keliant į naują eilutę patį kodą jog naudotum \

Man gi dėl kreditų tik knisa protą, dėl kitų dalykų viskas veikia, tai kaip suprast dėl (\)

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

nežinau, kaip tu ten tą komandą darei, bet imk šitą, ko reikės dasipildysi pats.
 

CMD:info(playerid, params[])
{
	new id;
	if(sscanf(params, "u", id))
	{
	new vardas[64];
	GetPlayerName(playerid, vardas, 128);
	new xlytis[64];
	if(playerDB[id][lytis] == 1) xlytis = "Moteris";
	if(playerDB[id][lytis] == 0) xlytis = "Vyras";
	new XPe = GetPlayerScore(id);
	new pinigaiz;
	pinigaiz = playerDB[id][pinigai];
	new banke;
	banke = playerDB[id][bankepinigai];
	new kreditaix;
	kreditaix = playerDB[id][kreditai];
	new zin[3000];
	format(zin,sizeof(zin),"Vardas: %s\nLytis: %s\nPatirtis: %sXP\nKišenėje: %s€\nBanke: %s€\nKreditai: %s",vardas,
	xlytis,XPe,pinigaiz,banke,kreditaix);
	ShowPlayerDialog(playerid,4442,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Žaidėjo informacija:",zin,"Gerai","");
	}
	if(!sscanf(params, "u", id))
	{
	new vardas[64];
	GetPlayerName(playerid, vardas, 128);
	new xlytis[64];
	if(playerDB[playerid][lytis] == 1) xlytis = "Moteris";
	if(playerDB[playerid][lytis] == 0) xlytis = "Vyras";
	new XPe = GetPlayerScore(playerid);
	new pinigaiz;
	pinigaiz = playerDB[playerid][pinigai];
	new banke;
	banke = playerDB[playerid][bankepinigai];
	new kreditaix;
	kreditaix = playerDB[playerid][kreditai];
	new zin[3000];
	format(zin,sizeof(zin),"Vardas: %s\nLytis: %s\nPatirtis: %sXP\nKišenėje: %s€\nBanke: %s€\nKreditai: %s",vardas,
	xlytis,XPe,pinigaiz,banke,kreditaix);
	ShowPlayerDialog(playerid,4442,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Žaidėjo informacija:",zin,"Gerai","");
	}
	return 1;
}

 

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

prieš 23 valandas(-ų), newyorkas parašė:

nežinau, kaip tu ten tą komandą darei, bet imk šitą, ko reikės dasipildysi pats.
 

CMD:info(playerid, params[])
{
	new id;
	if(sscanf(params, "u", id))
	{
	new vardas[64];
	GetPlayerName(playerid, vardas, 128);
	new xlytis[64];
	if(playerDB[id][lytis] == 1) xlytis = "Moteris";
	if(playerDB[id][lytis] == 0) xlytis = "Vyras";
	new XPe = GetPlayerScore(id);
	new pinigaiz;
	pinigaiz = playerDB[id][pinigai];
	new banke;
	banke = playerDB[id][bankepinigai];
	new kreditaix;
	kreditaix = playerDB[id][kreditai];
	new zin[3000];
	format(zin,sizeof(zin),"Vardas: %s\nLytis: %s\nPatirtis: %sXP\nKišenėje: %s€\nBanke: %s€\nKreditai: %s",vardas,
	xlytis,XPe,pinigaiz,banke,kreditaix);
	ShowPlayerDialog(playerid,4442,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Žaidėjo informacija:",zin,"Gerai","");
	}
	if(!sscanf(params, "u", id))
	{
	new vardas[64];
	GetPlayerName(playerid, vardas, 128);
	new xlytis[64];
	if(playerDB[playerid][lytis] == 1) xlytis = "Moteris";
	if(playerDB[playerid][lytis] == 0) xlytis = "Vyras";
	new XPe = GetPlayerScore(playerid);
	new pinigaiz;
	pinigaiz = playerDB[playerid][pinigai];
	new banke;
	banke = playerDB[playerid][bankepinigai];
	new kreditaix;
	kreditaix = playerDB[playerid][kreditai];
	new zin[3000];
	format(zin,sizeof(zin),"Vardas: %s\nLytis: %s\nPatirtis: %sXP\nKišenėje: %s€\nBanke: %s€\nKreditai: %s",vardas,
	xlytis,XPe,pinigaiz,banke,kreditaix);
	ShowPlayerDialog(playerid,4442,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Žaidėjo informacija:",zin,"Gerai","");
	}
	return 1;
}

 

Daug čia keisti reikės + pas mane ne tokie: 

if(playerDB[id][lytis]

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį




Komentuoti gali tik prisijungę nariai

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Sukurkite paskyrą mūsų forume

Registruotis

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite

Prisijungti dabar

  • Narių peržiūri šį forumą:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.


  • SuperGames programele
  • SuperGames programele


×