Peršokti į turinį

[SOON] Oviline Roleplay


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1870 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Įžanga

Sveiki. Oviline RP, yra nuo nulio pradėtas Roleplay projektas. Kodėl vadinames Oviline? Mūsų pagrindinė veikla buvo Euro Truck simulator bendruomenė. Turime savo virtualią įmonę, ir užimame antrąją vietą Lietuvoje. (informacija gali keistis). Taigi, po kurio laiko nutariau pradėti kurti GTA 5 serverį. Tuom užsiimu jau gerą mėnesį, bet dar daug ką reikia padaryti. Serveris sukurtas maždaug 40%.

 

Apie serverį

Serveris yra Roleplay stiliaus. Taip pat mes naudojame CAD sistemą. Ji skirta registruoti civilius bei policijai. T.y kai pradedi žaisti, turi užsiregistruoti ir sukurti savo "virtualią pilietybę", bei, jei nusiperki mašina, turi užregistuoti mašinos valstybinius numerius ir kitą informaciją. Kam to reikia? Tam, kad jeigu tave sustabdo policija, tu jiems pasakai savo vardą, ir jie sistemoje gali pažiūrėti tavo informacija. Jeigu reikia, gali išrašyti baudą, arba ispėjima. Jeigu esi dispečeris, gali matyti visus pareigūnus bei jų statusą. T.y ar jis pasiekiamas, ir gali priimti iškvietima, ar pertraukoj, ar šiuo metu yra iškvietime. Taip pat dispečeris gauna civilio sukurtą iškvietimą, ir dispečeris gali jį priskirti laisvam pareigūnui.

 

Sistemos

Šiuo metu sistemu dar nedaug, bet pagrindinės yra: CAD, Automobilių turgus, Naudotų automobilių turgus, Darbai su, bei be direktoriaus pakvietimo, custom mašinos, pinigų sistema, Emergency lightning sistema.

Daromi darbai

Šiuo metu daromi darbų rangai, mašinos, map darbai, iššokanti informacija, admin sistema, įdedamos custom mašinos į turgų, ekonomikos pakeitimai.

Kaip mus rasti

Mus galite rasti Discorde. Turime ir forumą, bei CAD sistemą jau paleistą, bet kolkas, kol jie "Under construction", yra neskelbiami. Visos naujienos bus Discord. Taip pat bus paskelbtos atrankos į direktorius.

DISCORD

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1870 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...