Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Reikalingas savininka


BoxerQ

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1854 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

2019-04-01 14:49, BoxerQ parašė:

Niek nepraso buti remeju. Viska bendrai dalinsimes. Pvz: As uz Foruma tu uz serveri, arba atvirksciai. Pinigus bendrai, abu viska tvarkom

xaxa, cs projekte servas ir yra svarbiausia, tuo labiau naujam projektui
Taip ir sakyk, kad ieškai servų kūrėjo o pats esi webberis
Beje m4a1.lt domenas laisvas...

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Keista... Jei 10€ investicija į projekto pradžią yra dideli pinigai (nesvarbu ar jis pradės savo veiklą ar tik liks mintyse), tuomet tavo projektas nepasieks daug. Perspėju iš kart, jei žaidimu sieksi užsidirbti į tai neinvestuodamas - neišsilaikysi, jei žaidimu sieksi užsidirbti investuodamas (laiką/pinigus nesvarbu) tuomet turi galimybę išsilaikyti.

Šiaip, didžiausią problemą turi pradėdamas šiuo metų laiku kurti kažką panašaus į "naują projektą" skirtą CS 1.6 šių žaidėjų ratas yra tai siauras, tai platus, jis labai svyruoja ir tam yra paprastas paaiškinimas, žaidimas yra senas, bet jis yra legenda. Ką tuo noriu pasakyti? Dauguma, vis dar žaidžiančių šį žaidimą yra žmonės, kurie nėra priklausomi nuo šiuo žaidimo, ką tai reiškia? Geras oras - nėra žaidėjų. Grįžtant prie teiginio "blogas metų laikas", ateina vasara, kuomet žmonės prie PC praleis vis mažiau laiko ir tavo naujai praleisti serveriai bus tušti. Tu investuosi į reklamą, investuosi į boost'us, bet neinvestuosi į kažką naujo, kas trauks žaidėjus, todėl pragyvenęs (galbūt) vasarą tu jį uždarysi, nes galvosi, jog "be reikalo aš čia kažką dariau"...

Šioje vietoje turi būti kantrus ir pasiruošęs investuoti laiką, pinigus YPAČ vasaros sezonu. Geriau sulauk rudens pradžios ir projektą su serveriu/serveriais paleisk tada, tuomet turėsi didesnę tikimybę sulaukti žaidėjų, nes atostogos pasibaigs, o mokykla rugsėjo pradžioje dar ne visiems rūpi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kokios dar savininko/investuotojo/remėjo paieškos gali būti, jei net nesugebi domeno nusipirkti. Tu nori būti savininkas kieno? Website, kuriame tik įrašytas IPB forumo TVS (kurio versija greičiausiai taip pat nėra pirkta)? Ar serverio, kurio IP adreso niekur nerandu? Galiu pabūti remėju, nupirkti website, website dizainą, hostingą serveriui ir website, sumokėti už reklamas, kažkiek mokėti žmonėms, kad prižiūrėtų serverį, tačiau turiu savo sąlygų:

  1. Pasakyk bent keliais sakiniais kodėl galvoji, kad pas mus žais žaidėjų?
  2. Ar turi naujų, unikalių idėjų ir resursų tam įgyvendinti? Nes paprastą serverį sukurti gali 70% vaikų, kurie moka naudotis YouTube.
  3. Tu turėsi užsiimti serverio tobulinimu, priežiūra. Ar esi prieš tai turėjęs sukūręs kokį serverį? Nekalbu apie parsisiustų serverio failų paleidimą, kalbu apie savo kažkokios sistemos sukurimą.
  4. Tu nebūsi savininkas, būsiu tik aš, nes kolkas tavo investicijos į projektą niekur nematau (nebent, kad sugalvojai nevykusį pavadinimą, kurį atsiminti yra įmanoma tik iš 20 karto).
  5. Metus laiko po projekto starto pelno nei aš, nei tu neišsimokam o investuojam visus uždirbtus pinigus į projekto plėtrą ir po metų išsimokam kas mėnesį 30/70 santykiu t.y. aš 70%, o tu 30% gauni.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1854 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...