Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2668 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Taigi turiu kelis klausimus. Ant kokio reikia daryti patį mapp kad jį normaliai užkrautų kadangi pas mane labai daug mapp darbų pačiame serveryje ir vis pridedu po kelis mapp darbus naujai ir pradeda vis nekrauti mapp darbų. Tad noriu pasidomėti apie tai ir rasti kokios nors informacijos 

1.CreateObject 

2.CreateDynamicObjectEx

3.CreateDynamicObject

Kuris variantas geriausias naudoti mapp darbams jog juos normaliai serveris galėtų užkrauti?

las_puerto_be_bg.png

1 minute prieš, mariusqw parašė:

CreateDynamicObject - Neturintis limitų.

CreateObject - Maksimaliai 1000 objektų [Sampo pačio limitas], pagrinde naudojamas grindim, kad neiškristų mašinos ar kažkas.

Dėkui. CreateObject Pas mane man atrodo jau viršiją ir todėl gal būt man gadinasi :D teks persidaryti.

las_puerto_be_bg.png

CreateObject reikia daryti tik pagrindams, o CreateDynamicObject reikia naudot visam mapui. Sujungus abudu į vieną gauni, kad mapo grindis krauna per visą mapą ir mašinos nekrenta iš pasaulio, o pridėjus kitą negauni lago. O jeigu mapų nekrauna, tai gal draw distance dedi mažiau negu 300.

prieš 1 valandą, Ocetter parašė:

CreateObject reikia daryti tik pagrindams, o CreateDynamicObject reikia naudot visam mapui. Sujungus abudu į vieną gauni, kad mapo grindis krauna per visą mapą ir mašinos nekrenta iš pasaulio, o pridėjus kitą negauni lago. O jeigu mapų nekrauna, tai gal draw distance dedi mažiau negu 300.

Jau viską susitvarkiau. Perdariau tik dangas ant CreateObject o pačius mapus ant CreateDynamicObject bei visi mapai draw pas mane ant 300 :).

Bėda ištaisyta. Temą galite rakinti @Adomas J.

las_puerto_be_bg.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2668 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...