Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Euro Truck Simulator 2 Kompanija


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1842 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

prieš 11 valandas(-ų), T’Shelby parašė:

Jeigu esate pilnamečiai tada siūlau oviline company. Kolektyvas sudaro nuo 18 metų, daugelis su šeimom, važiuoja porą ir panelių. Turime ir 40 metį, siūlau jeigu esate nuo 18 metų, nes tokie kompanijos reikalavimai.

Pinigus mokat tikrus? :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

UAB „ALPI Baltika“ įgyvendina krovinių gabenimą, užtikrindama grupinį valdymą. Išplėtotas transporto įmonės padalinių tinklas, sujungtas į vieną darnią sistemą, gali patenkinti bet kokį prašymą per nustatytą paslaugų tiekimo terminą, taip pat pateikti reikiamas ataskaitas, suteikti muitinės ir sandėliavimo paslaugas, kurios susijusios tiek su visa, tiek su daline krova.

Dalinių krovinių gabenimas (LTL)
Daliniais laikomi tie kroviniai, kurie yra mažesni nei reikia sunkvežimiui pakrauti. Pagrindinė transporto įmonės UAB „ALPI Baltika“ veikla – dalinių krovinių nuo 50 kilogramų surinkimas, naudojantis specialia sistema, jų siuntimas į reikiamas paskirties vietas, taip sumažinant klientų laiko ir išlaidų sąnaudas, optimizuojant paskirstymo erdvę, išnaudojant tranzito laiką ir galiausiai, į aplinką išmetant mažiau anglies dvideginio dujų.

Pilnų krovinių gabenimas (FTL)
Tuo atveju, kai Jūsų krovinys užpildo visą sunkvežimį, mūsų įmonė teikia Jums visą reikiamą pagalbą tvarkant pervežimo dokumentus, parenkant tinkamo tipo sunkvežimį bei įrangą, pasirūpinant reikiamu tranzito laiko ir teikiamų paslaugų kokybe.

Jūrų transportas
Mūsų įmonių grupė kasmet gabena tūkstančius sąlyginių konteinerių vienetų (TEU) jūrų transportu, turi sudariusi sutartis su pasirinktais vežėjais, atsižvelgdama į jų turimas vietines galimybes bei teikiamų paslaugų patikimumą, vykdant kiekvieną maršrutą.

Nors UAB „ALPI Baltika“ krovinių vežimu jūra užsiima neturėdama savo laivo, su jūrinių linijų atstovais palaikomi ryšiai leidžia pasirūpinti kiekvieno krovinių gabenimo proceso etapu: nuo konsolidavimo iki sandėliavimo ar specialiųjų paslaugų, nepriklausomai nuo to ar kroviniai gabenami konteineriais, ar kitaip.

Dirbame su muitinių specialistais visame pasaulyje, tad galime sutvarkyti visus Jūsų krovinio muitinės formalumus. Prekių muitinės reikalavimai sutvarkomi iš anksto, tam jog laivui atvykus į uostą, krovinys būtų pristatytas be jokių kliūčių, taip užtikrinant optimalų tranzito laiką.

Oro transportas
Taikant pažangius logistinius sprendimus, UAB „ALPI Baltika“ įvairiais reisais per metus nuskraidina tonas krovinių. Naudojantis pasirinktų vežėjų paslaugomis, užtikrinamas kokybiškas klientų poreikių patenkinimas, gabenant krovinius pagal šiuos pasiūlymus:

Skubus aptarnavimas
Kai krovinį reikia pristatyti kuo įmanoma skubiau, mūsų komanda gali suteikti skubią pagalbą gabenant jį oro transportu. Šią paslaugą sudaro trumpas perkrovimo laikas bei tiesioginiai skrydžiai į paskirties vietą. Šiuo atveju krovinio gabenimo kaina yra kiek didesnė. Jai įtakos taip pat turi aukštos kokybės paslaugos ir moderniausios standartinės procedūros.

Tipinis ir tiesioginis krovinio gabenimas
Kasmet atliekanti tūkstančius gabenimo reisų, įmonė yra pripažinta ir gerbiama vežėjų. Užtikriname aukštos kokybės klientų aptarnavimą gabenant įvairius krovinius: įprastinius, tekstilės, aprangos, taip pat drabužių su pakabomis konteinerius (GOH), egzotinius, maisto produktus, greitai gendančius ar kitus gaminius, kuriems reikalingas specialus transportas.

Multimodaliniai pervežimai
Jei ieškote ekonomiškiausių prekių gabenimo sprendimų, kurie būtų konkurencingi vykdant pervežimus bendruoju tranzitu – multimodaliniai pervežimai kaip tik Jums! Mūsų įmonės siūloma paslauga yra vykdoma naudojantis tarptautiniais centrais, derinant krovinių gabenimą žemės, oro ir jūros maršrutais tam, jog krovinio pristatymas būtų kuo patogesnis. Kvalifikuoti darbuotojai padės rasti geriausią maršrutą bei tinkamiausius logistikos sprendimus Jūsų verslui, atsižvelgiant į kliento poreikius tenkinantį paslaugos ir kainos santykį.

 

Norint įstoti į mūsų gretas: https://trucksbook.eu/company/40773 užpildom paraišką!   Pagarbiai:  Vov3ryt3

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1842 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...