Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2248 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Prieš 1 valandą, Artūras/ parašė:

Sveiki, pabandžiau mappinti su editoriu per nauja PC ir nesuprantu kažkaip keistai valdosi , atrodo viskas ok ,bet pabandžius pažymėti objektą pasižymi išvis kitas.. Gal galima kažkaip sutvarkyt?

ne negalima, tai yra bugai, tiesiog žymėdamas objektą būk arti jo, kadangi kitu atveju jei netoli yra augalų tai dažniausiai pažymi juos.

Y_Less: "Sakiau tai anksčiau. Daugelis mano, jog MySQL yra stebuklingas plugin'as, kuris paverčia modifikaciją geresne, tačiau jie nesupranta, jog paskutinė raidė "L" reiškia kalbą. Taigi, naudodami PAWN kalbą (language), jie naudoja dvi kalbas vienu metu. Jei praleisite mėnesius mokydamiesi PAWN, tuomet tokį pat laiką turite praleisti ir mokydamiesi SQL. Ši kalba yra sudėtingesnė iš šių abiejų kalbų. Tai nėra kalba, kuri "įsitvirtina prie šono" šalia kitos kalbos."
Kalcor: "... Tai padaro, jog atrodo net nepanašu į GTA. Ši modifikacija vadinama San Andreas Multiplayer. Tai nėra atskiras žaidimo variklis, kurį galite koduoti kaip tik norite..."

• Parašė po 2 savaičių...
2019-02-07 15:22, Minerva parašė:

ne negalima, tai yra bugai, tiesiog žymėdamas objektą būk arti jo, kadangi kitu atveju jei netoli yra augalų tai dažniausiai pažymi juos.

Ne padės. Tas pats ir man, gal pradžioi ir padės, bet po kelių min naudojimo vapšė lempas pradės žymėti.

Tokiu atvėjų siūlau pereiti prie mappinimo su texture studio programa

CInk2yQ.jpg

36 minutes prieš, Grisha parašė:

TIesiog bandyk persirašyti constructorių kažkokį bugintą gal radai , yra SG grupėjė gali atsisiūst. Jeigu nepadės tai net nežinau kas gali būt kadangi nebuvau susitikęs su tokia problema. Tai kol kas bandyk RR programą , gali bandyt ir GTA rr padaryt gal padės.

Kompe turiu 3 GTA SA , per visus esu bandes niekas nepadeda.

• Parašė po 4 savaičių...
prieš 13 valandas(-ų), haX0r parašė:

Kodėl prikeli seną temą taip dažnai? Nepatinka senasis editor, naudok MTA ar iškart Texture Studio. Man asmeniškai su juo viskas gerai, netinka - naudok kitus pasirinkimus.

Va būtent , kad tau su juo viskas gerai, o man yra problema, vis dar tikiuosiu sutikti žmogų, kuris yra ištaisęs šia klaidą, kadangi man mape svarbu kokybė, todėl tikrai nesiruošiu mappinti su MTA ar Studio

2019-02-17 13:05, Šarūnas V. parašė:

Ir spėju mapini per loptopą?

sharaj busi pranashas gal kokx

prieš 2 valandas(-ų), Artūras/ parašė:

Va būtent , kad tau su juo viskas gerai, o man yra problema, vis dar tikiuosiu sutikti žmogų, kuris yra ištaisęs šia klaidą, kadangi man mape svarbu kokybė, todėl tikrai nesiruošiu mappinti su MTA ar Studio

Su studio iprates sukursi darba kuris bus ne tik kokybiskesnis, bet ir atliktas greiciau. Sios klaidos abejoju ar susitvarkysi nes ne vienam mapperiui yra sita problema, man seniau viskas veikdavo puikiai, persirasiau win, tapati problema, persirasiau antra kart, nepadejo.

CInk2yQ.jpg

1 minute prieš, Eimantas // parašė:

sharaj busi pranashas gal kokx

Su studio iprates sukursi darba kuris bus ne tik kokybiskesnis, bet ir atliktas greiciau. Sios klaidos abejoju ar susitvarkysi nes ne vienam mapperiui yra sita problema, man seniau viskas veikdavo puikiai, persirasiau win, tapati problema, persirasiau antra kart, nepadejo.

Dirbu aš su texture studio, bet su detalėm, o per editoriu visada pagrinda lengviau statyt

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2248 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...