Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Country-Life projektas vėl sugryžta į jūsų ekranus


HiDeS

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1941 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

3abbdb13ff9f3a0aa6790ba951d2917e390.jpg

///TURINYS\\\

1. Serverio atsiradimas, jo užsibrėžti tikslai.

2. Projekto komanda.

3. Serverio darbai su pakvietimu.

4. Serverio darbai be pakvietimo.

5. Įdomesnės ir unikalesnės idėjos.

6. Pabaiga, paskutiniai žodžiai.

3abbdb13ff9f3a0aa6790ba951d2917e390.jpg

///ĮŽANGA\\\

Taigi sveiki visi SA:MP žaidėjai. Šiandien norėčiau pristatyti naują, šviežią serverį, pavadinimu: Country-Life.lt. Serverio komanda prie projekto dirbti pradėjo jau nuo šių metų (2018m.) Lapkričio mėnesio 20 dienos. Šis projektas yra išskirtinis ir vienintelis toks, kurio vardą minės visa SAMP bendruomenė. Tikslų yra daug, o juos pasiekti yra begalė motyvacijos, noro ir pastangų, jog būtų priviliojama ne tik naujų veidų SAMP'e, bet ir senų vilkų. Šio projekto tikslas yra sukurti kuo kokybiškesnį ir panašesnį į tikrą gyvenimą žaidimą. Serverio komanda yra pasiryžusi visą savo sukauptą patirtį, turimą laiką, pastangas, idėjas skirti būtent Country-Life.lt projektui. Projekto tikslas yra pritraukti kuo daugiau lankytojų ir parodyti, kad SAMP'as vis dar gyvas ir ilgai gyvuos. Visas veiksmas vyks kaimeliuose (Montgomery, Palomino Creek, Blueberry, Dilimore). Pavadinimas gali būti jau girdėtas, bet mūsų tikslas ir yra jį iš naujo išaukštinti, priminti jums praeities kaimelių gyvenimą būtent šiame projekte ir supažindinti su dabartiniu kaimelių ritmu. Stengiamės iš paskutiniųjų, liejame prakaitą, kad grįžtumėme su trenksmu ir įrodytumėme jums, jog Country-Life.lt gali vėl atsistoti ant kojų ir įstoti į SAMP projektų „rinką“. Sakysite, jog žadame daug, o darome mažai, bet viskas yra atvirkščiai ir tą greitai jums įrodysime.

3abbdb13ff9f3a0aa6790ba951d2917e390.jpg

///PROJEKTO KOMANDA\\\

Foot_Ball - Projekto tėvas (Įkūrėjas). Šis asmuo yra atsakingas už projekto komandą, jos atliekamą darbą ir kokybę, paslaugas ir jų teikimą.

Trumpas prisistatymas -  Sveiki, mano vardas Gražvydas. Esu, bendraujantis, komunikabilus, padedu ištikus bėdai, stengiuosi niekada nepertraukti, išklausyti. Mano tikslas, kad šis projektas būtų populiarus ir, kad jo vardą žinotų kiekvienas SA-MP žaidėjas. Įstojau į SAMP bendruomenę 2014 metais tad esu sukaupęs nemažai patirties ir manau, jog esu pasiruošęs parodyti, ką esu sukaupęs per 4-5 metus.

Gus_Tas - Projekto sūnus (Pagalbininkas). Šis asmuo yra atsakingas taip pat už projekto komandą, jos rinkimą ir priežiūrą, serverio ir forumo nusižengėlius, klaidų ieškojimą, pasiūlymų galvojimą, naujienų paskelbimą, narių rinkimą, tam tikrų skilčių kūrimą ir prižiūrėjimą, kitų komandos narių pavadavimą, teikia pagalbą visiems ir stengiasi ją suteikti kuo greičiau ir kokybiškiau.

Trumpas prisistatymas - Sveiki, esu vardu Gustas. Esu linksmas, draugiškas, bendraujantis, komunikabilus, pozityvus, paslaugus, griežtas kada to reikia, šaltų nervų, atsakingas, patikimas, padedantis bėdoje, išklausantis, lengvai randantis bendrą kalbą, stengiantis visada rasti bendrą kompromisą, mėgstu išsakyti nuomonę į akis. Mėgstu pajuokauti, taisausi iš savo klaidų, užbaigiu pradėtus darbus, stengiuosi juos atlikti kuo greičiau ir kokybiškiau. Į SAMP pasaulį įžengiau ~2008-2010 metus.

James_Galloway - Projekto smegenys (Serverio scripteris). Šis asmuo yra atsakingas už serverio atnaujinimus, klaidų taisymą, pasiūlymų ir idėjų įgyvendinimus.

Trumpas prisistatymas - Sveiki, esu vardu Mindaugas, man yra 18 metų, gyvenu Ukmergėje. Esu darbštus, ištęsiu pažadus, stengiuosi darbus atlikti kuo greičiau ir geriau. Taip pat esu bendraujantis, supratingas, šaltų nervų.

3abbdb13ff9f3a0aa6790ba951d2917e390.jpg

///SERVERIO DARBAI SU PAKVIETIMU\\\

Serveryje bus (7) firmos, joms galės vadovauti viena galva ir du pečiai. Taip pat šiuo metu yra (3) darbai be pakvietimo, bet su laiku jų daugės. Pakalbėsiu ir apibūdinsiu tik darbus su pakvietimu, nes nemanau, jog verta kalbėti apie paprastus darbus. Taip pat visi darbai, kaip matote reikalauja [patirties taškų], bet greitu metu viskas bus keičiama.

3abbdb13ff9f3a0aa6790ba951d2917e390.jpg

Darbai be pakvietimo:

Krovikai [patirties taškų].

Akmenskaldžiai [patirties taškų].

Gaisrininkai [patirties taškų].

3abbdb13ff9f3a0aa6790ba951d2917e390.jpg

Darbai su pakvietimu:

Kaimelių Policija [patirties taškų] - Teisėsaugininkai. Atsakingi už serverio nusikalstamų grupuočių malšinimą ir gaudymą. Prižiūri tvarką tiek mieste, tiek už jo ribų, stebi serverio gatveles, vykdo šturmus, atgrobinėja žmones, pastatus. Teisėsaugininkai nors ir yra dažnai įžeidinėjami ir nevertinami, bet jie atlieka labai svarbų vaidmenį. Jei tu nori tramdyti chaosą mieste, tai siūlau pasirinkti būtent šį darbą.

Medikai [patirties taškų] - atsakingi už serverio žaidėjų sveikatą, vaistinėlių gaminimą ir pardavinėjimą, lyties keitimą, palaiko ryšį su teisėsauga, nusikalstamomis grupuotėmis, padeda sužeistiesiems grobimų metu ar prireikus pagalbai, padeda ir šiaip mėgstantiems vakare išgerti. Šį darbą pasirinkti siūlau tikriems medicinos specialistams ar tiems kas neturi pinigų ginklų licenzijai ir nori paragauti veiksmo. Taip pat šis darbas yra skirtas mažiau patyrusiems žaidėjams, tad manau, jog yra verta ir naudinga pradėti būtent nuo šio darbo.

„Smart Taksi“ [patirties taškų] - atsakingi už pėsčiųjų nuvykimą iš taško A į tašką B. Taip pat geras būdas gauti nemokamą transportą ir taip pat užsidirbti pinigų. Jei neturi transporto, mėgsti bendrauti su kitais, nori greičiau pažinti serverio vietoves ar greičiau nuvykti į tam tikras vietas, tai šis darbas būtent tau.

Autoservisas „Tanagra“ [patirties taškų ] - atsakingi už transporto priemonių priežiūrą, jų tvarkymą, tobulinimą ar bako pripildymą. Taip pat šie žmonės pardavinės įrankius, jog žmonės nebūtinai su Autoserviso „Tanagra“ darbuotojų pagalba galėtų susitvarkyti savo transporto priemonę. Šį darbą siūlau serverio žaidėjams suprantantiems ar nusimanantiems daug apie automobilius, jų veiklą ir kt. Jei manai, jog esi pasiruošęs ir gali sugebėti sutvarkyti ar patobulinti kokią nors transporto priemonę, tai šis darbas, kaip tik tau.

Barygos [patirties taškų ] - nusikalstama grupuotė tiekianti narkotikus ir ginklus, kitaip tariant Dyleriai. Taip pat gali dalyvauti nusikalstamose veiklose, kaip grobimai/okupacijos/apiplėšimai/žmonių grobimai ir kt. Šie asmenys yra itin pavojingi tad siūlau dirbti tiems, kurie nebijo praleisti nemažai laiko kalėjime, turi „kiaušus“ ir nori paragauti nusikalstamo ar net pelningo gyvenimo.

Reisuotojai [patirties taškų ] - kitaip vadinami Tolimųjų Reisų Vairuotojai. Ši firma ir jos darbuotojai bus atsakingi už serverio tam tikrų įmonių ar parduotuvių sandėlių pripildymą, veš tiek nelegalius krovinius, tiek legalius. Šie žmonės važinėja ilgus atstumus, tad jei neturi kur leisti laiko ar nori dirbti viename iš projekto pelningiausių darbų, tavo vieta būtent čia.

Žurnalistai [patirties taškų ] Daugeliui žinomi, kaip Radistai. Šie asmenys bus atsakingi už serverio radiją, tam tikrų renginių vedimą ar įgarsinimą, skelbimus apie turto pardavinėjimą ir panašiai. Tad jei domina ganėtinai lengvas darbas, mėgsti bendrauti su kitais, būti matomas visiems savo skelbimais ar laidomis, tai šis darbas būtent tau.

3abbdb13ff9f3a0aa6790ba951d2917e390.jpg

///ĮDOMESNĖS IR UNIKALESNĖS IDĖJOS SERVERYJE\\\

Kadangi projektą stengiamės ir norime padaryti kuo realesnį ir unikalesnį, stengiamės dirbti ties visomis sistemomis ir jas tobulinti ar keisti. Taigi noriu čia paminėti keletą iš įdomesnių ir unikalesnių idėjų, jog galėtumėte suprasti kuo šis projektas bus išskirtinis ar geresnis nei kiti.

3abbdb13ff9f3a0aa6790ba951d2917e390.jpg

///UOGAVIMO SISTEMA\\\

Serveryje naujokai galės uogauti, norint užsidirbti ganėtinai lengvų pinigų. Aišku uždarbis nebus labai pelningas, bet nuo ko nors pradėti reikia. Norint uogauti jums reiks nuvykti į miškelį, jį rasite /gps >>> svarbios vietos. Uogavimui jums prireiks krepšelio, jų bus trys rūšys: Mažas, vidutinis ir didelis. Uogavimui jums patirties taškų nereiks, uogas galėsite pardavinėti turguje. Taip pat jas galėsite valgyti, jos padidinti savo alkio procentą. Uogų galėsite rasti nuo 1-5, kartais galėsite rasti piniginę su pinigais ar panašius dalykus.

3abbdb13ff9f3a0aa6790ba951d2917e390.jpg

///OBUOLIŲ RINKIMO SISTEMA\\\

Serveryje, jau šiek tiek patyrę serverio žaidėjai galės rinkti obuolius ir užsidirbti taip pat lengvų, bet šiek tiek daugiau nei renkant uogas pinigų. Aišku uždarbis taip pat labai pelningas nebus, obuolius rinkti jums prireiks šiek tiek patirties taškų. Krepšelį galėsite naudoti tokį pat, kaip uogavimui, tai jie irgi bus trys. Obuolių per vieną kartą galėsite rasti nuo 1 iki 3, taip pat galėsite rasti piniginę ar panašius dalykus. Obuoliai pridės dvigubai daugiau alkio procentų tad juos ne tik galėsite parduoti, bet ir valgyti.

3abbdb13ff9f3a0aa6790ba951d2917e390.jpg

///GARAŽŲ SISTEMA\\\

Serveryje bus ir garažų sistema, kiekvienas žaidėjas galės turėti po vieną garažą. Garažai atskirai bus perkami už serverio valiutą, o jei garažas būna kartu su namu, tai už kreditus. Transporto priemones serverio žaidėjai galės turėti (2), norint turėti (3) reiks pirkti trečią transporto vietą už kreditus. Garažai turės lygius, jų bus 3, nuo lygio priklausys kiek telpa transporto priemonių garaže. Taip pat garaže galėsite tvarkyti savo sprogusį ar sudaužytą transportą, bet jums prireiks įrankių, kuriuos galėsite įsigyti pas mechanikus.

3abbdb13ff9f3a0aa6790ba951d2917e390.jpg

///DRABUŽIŲ SISTEMA\\\

Serveryje bus ir drabužių sistema. Ji bus ganėtinai paprasta, bet turės šiokių tokių skirtumų. Drabužiai bus ir už kreditus, ir už serverio pinigus. Drabužiai bus atskirti į vyriškus ir moteriškus, norint įsigyti moteriškus drabužius - jūs privalėsite būti moteriškos lyties, o norint įsigyti vyriškus - vyriškos lyties. Taip pat drabužiams galėsite pirkti aksesuarus (akiniai, kepurės).

3abbdb13ff9f3a0aa6790ba951d2917e390.jpg

///BANKO SISTEMA\\\

Ši sistema yra viena iš įdomesnių. Banke bus 7 numeriai, kiekvieną numerį galės užimti vienas žmogus, jog atlikti tam tikras operacijas. Taip pat norint susikurti kortelę ar įsidėti, pasiimti ar nusiųsti kam nors pinigų, pažiūrėti turimų pinigų balansą, jums reiks prieš tai užsiregistruoti. Registracija šiek tiek kainuos ir jums reikės šiek tiek palaukti, perėjus registraciją jums minimap'e atsiras raudonas kvadratėlis, ten nuėję galėsite pasirinkti nuo 1 iki 4 arba nuo 5 iki 7 numerius. Kad neaušinti burnos įkelsiu keletą nuotraukų, jog savo akimis galėtumėte pamatyti, kaip veiks banko sistema.

Kortelės susikūrimas:

35aee4670b8b0da60149f48820097a5a272.PNG

Kortelės valdymas:

9f09dfddf3a5e8dc485c48ccad8414c1394.PNG

Pinigų padėjimas:

af5df4cdf57c1adc032494190070aca6832.PNG

Pinigų pasiėmimas:

1e6ecc4dc47cf7ea895a92cdd5e10945386.PNG

3abbdb13ff9f3a0aa6790ba951d2917e390.jpg

///RETŲ TRANSPORTO PRIEMONIŲ SISTEMA\\\

Serveryje žaidėjai taip pat galės įsigyti retas transporto priemones. Jas bus galima pirkti už serverio kreditus. Kokios tos transporto priemonės bus nenoriu atskleisti, nes jų kainos ir jos pačios pastoviai gali keistis. Transporto priemonės galiu pasakyti tiek, kad bus panašios į: SandKing, Tractor, Mower ir panašiai.

3abbdb13ff9f3a0aa6790ba951d2917e390.jpg

///NAMŲ SISTEMA\\\

Serveryje žaidėjai galės pirkti namus, namai bus su skirtingais interjerais, jų šiuo metu yra (5). Namo savininkas galės keisti interjerą, pasidėti ar pasiimti pinigus, padėti ir pasiimti žolę, parduoti namą serveriui arba žaidėjui ir žinoma perleisti namą kitam žaidėjui. Keletas nuotraukų iš namų sistemos:

Dabartinis namo valdymas (KEISIS?

 

Dabartinis namo interjero keitimas (KEISIS?

 

3abbdb13ff9f3a0aa6790ba951d2917e390.jpg

Idėjos nėra, kaip patys matote kol kas nėra stebuklingos, nes pačių įdomiausių ir unikaliausių idėjų neprirašiau, bet jų tikrai bus. Taip pat netgi paminėtos idėjos bus tikrai tobulinamos, kad galėtumėte mėgautis kokybišku žaidimu. Darbai tikrai vyksta, viskas yra keičiama tiek scriptinimo darbais, tiek mappinimo.

3abbdb13ff9f3a0aa6790ba951d2917e390.jpg

///PABAIGA\\\

Tikiuosi, jog šis aprašymas jus sudomino ir pasirinksite būtent šį projektą. Pasirinkti šį projektą tikrai yra verta, nes yra įdedama tikrai begalė pastangų, o noro patiekti jums kuo geresnį ir kokybiškesnį žaidimą tiek pat. Susitiksime forumo starte, kuris vyks šį penktadienį: 2019.01.11 19:00 valandą!

Tinklalapis - http://country-life.lt/forumas/ - Startas  (2019.01.11 19:00!).

Serveris - Kuriamas.

TS3 - ts.country-life.lt.

3abbdb13ff9f3a0aa6790ba951d2917e390.jpg

Pagarbiai Country-Life.lt administracija

Country-Life.lt - Šalies miestelio gyvenenimas!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1941 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...