Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

ʟsᴍᴄ.ʟᴛ / ʟᴀᴠᴀ sᴜʀᴠɪᴠᴀʟ ?


Nekrofilas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1962 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

LSMC.LT / serverio įdėja.

Mieli forumo lankytojai norėčiau jūsų paklausti ar kažkas žaistu neįprastam lava survival serveryje? Serverio įdėja būtu tokia: jūs atsirandate urve, jame jūms papasakoja apie serverį, ir jo istoriją. Išklausius visą istoriją bei informacija jus atiteleportuotu į ore virš drakono kybančią ɢʀɪɴᴅɪɴ sʟᴀ̨, joje rastumėte tokius dalykus kaip frakcijos informaciją, exp parduotuvę, apsikeitimo postą (trading) ir dar daug įvairovių! Turbūt daugeliui kiltu šiš klausimas kuom mes išsiskiriame? na tai visu pirma serveris turėtu pačių sukūrtą unikalią frakcijos sistemą, exp parduotuvę, žaidėjų bausmių sistemą, daiktų generacijos sistemą ir dar daug kitų sistemu apie kurias tiesiog neįmanoma išsakyti žodžiais jas reiktu kitaip sakant apžvelgti. Serveryje visas veiksmas vyktu ant lavos bei pagrindinėje saloje, nes nušokus nuo salos bus platforma ant kurios bus enderchest ar naujokų skrynią, bazęs galėsite statyti lavoje,žemėje ar danguje čia jau priklausys koks jūsų stilius. 

ɪᴛᴜ ɢɴʀɪs sɪsᴀ - sistema turėtu 10 Lygių, pvz pradedant žaisti serveryje jūs gausite I Lygio Daiktų generatorių paspaudus dešinį pelės klavišą su daiktų generatorium inventoriųje atsirastu tokie blokai kaip dirt,cobblestone,bread,oak planks,oak wood, glowstone ir pan. Tačiau kaip pasikelti generatoriaus lygi? Na kaip minėjau gautumėte daiktus ir pavyzdžiui Iš I levelio į II levelį jūms reikėtu 64 Stone blokų (kepto akmens). kiekvieną lygį gautumėte vis geresnius daiktus, nuo 8 Levelio gautumėte deimantus, xp buteliukus, resursus reikalingus eleksyrams gaminti ir dar daug įvarių daiktų. 

x ʀᴅᴜᴛᴜᴠė - Serveryje bus neįprasta parduotuvė, turiu omenyje, kad nebus įmanoma pirkti daiktus už balanso pinigus daiktus galėsite pirkti tik už savo EXP kiekį, parduotuvėje bus tokių dalykų kaip pokalbių spalvos pirkimas, taip pat įpatingų daiktų kūrių neįmanoma gauti iš daiktų generatoriaus. Kaip visa tai atrodys? pvz Norint nusipirkti kokią nors pokalbių spalvą jūms reikės gan stipriai padirbėti nes betkokia pokalbių spalva kainuo 60-75 EXP levelius. EXP galėsite gauti naudojan exp bottle, arba žudant kitus žaidėjus. Galbūt ateityje atsirastu bosai iš kurių galėtumėte gauti didesnį xp kiekį nei žudant žaidėjus ar naudojant exp bottle, taip pat serveryje būtu rengiami konkursai, tokie kaip mažiausiai surinkusiam mirčių atlygis 200 EXP levelių ir pan.

 ? ꜰʀɪs sɪsᴀ - Unikali frakcijos sistema, su kuria negalėsite užclaiminti chunkų, nes ./f claim komandos net nebus, Galėsite nustatyti frakcijos namus su /f nustatyti, nusteleportuoti galėsite su /f namai, išmesti žaidėją su /f ismesti, pakviesti ./f pakviesti, ir pan. Taip pat jei daug kas žaistu sukūrčiau frakcijos sistemą kaip /f moderatorius kuris turėtu žvaigždutę šalia frakcijos pavadinimo pvz.: [✩]Dirt Tarzanas. 

Kolkas tiek apie serverį tenorėjau sužinoti ar patiktu kamnors tokio tipo serveris ir ar žaistumėte tokiame serveryje? Nes jeigų tik jūs žaistumėte aš tikrai įdėčiau daug pastangų dėl šio serverio žaidėjų.

Redaguota , nario Nekrofilas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 21 valandas(-ų), Akvadoras parašė:

Skamba gan įdomiai, bet dėl frakcijų, o kaip reiktų plėstis teritorija? ar čia kitokio tipo frakcijos tipo:Bazės slaptos, su obsidian? Nes daug kas kuria paprastus serverius su frakcijomis ir tikslo beveik nėra tai toks klausimas iškilo. Bet tikrai ateičiau :) 

Na mano įdėja būti tokia, išlikimas virš lavaos stataisi bazęs po lava arba skybase, žaidėjams frakcijų reikėtu tam, kad jie būtu vienoje komandoje ir negalėtu muštis, taip pat komandiškas darbas visada praverčia ;) Tai pavyzdžiui susikūrus frakciją, susirandi vietą kur bus tavo bazė ir tada nustatai bazės teleportaciją /f nustatyti, ir visi tavo frakcijos nariai galės nusiteleportuoti į tą vietą. Bėja stengiuosi dabar sukūrti tokį anti xray, chestesp dalykėlį, kad žaidėjai kuo mažiau galėtu xrayinti, ar kitaip bandyti prasiversti naudojant čytus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1962 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...