Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2377 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveika tauta. Sėdžiu ir galvoju, kad reikia bandyti kažką sukurti paskutinį kartą, reikia surasti žmonių kompaniją kuri irgi turi noro ir nori kažko sukurti. Ieškau kolektyvo kuris norėtų kartu pradėti kažką naujo vystyti, labiausia reikėtų žmogaus tai kuris dirbtų prie serverio tai serverio koduotojo, aš pats užsiimsiu su mapp darbais, dėl modifikacijos reikalus aptarsime asmeniškai, lėšų netruks, esu dirbantis o ne gyvenantis už tėvų pinigus, viskas bus nupirkta, domenas jau yra. viską plačiau aptarsime skype: pievugirtuoklis753

Su SuperGames.LT nuo 2014-04-27!

• ,

GTA San andreas reitingas MSRB M (17+) - taip kad turi būti "paauges".

O for real, dėl amžiaus:

Vyresni žmonės turės darbą, mergų, mašiną ir tt. tiek laiko samp'ui dauguma neturi.
Esi vaikas, mama išlaiko per daug niekuom rūpintis nereikia, gali daug* laiko ant sampo leisti.

* - daug iki tol kol mama atima laido nuo kompo.

Taigi, tas amžius yra gan sudėtingas . Pvž mano samp komanda teises išsilaikė dbr nepagausi jų. :D

asd1.gif

Prieš 1 valandą, Psycho parašė:

Dar šiais laikais į tai atsižvelgiama sampe? Amžiaus cenzas nieko neduoda, nes nėra retas atvejis, kad sampe jaunesni turi geresnę galvą ant pečių ^^

Tiesa sakai, nes pavyzdžiui jeigu lyginus septyniolikmeti su @Marius Kairys tai šitam virš dvacoko jei neklystu virš 25 ir tai proto mažiau už septyniolikmeti :D 

.

(redaguota)
2018-12-18 00:16, bruh parašė:

Tiesa sakai, nes pavyzdžiui jeigu lyginus septyniolikmeti su @Marius Kairys tai šitam virš dvacoko jei neklystu virš 25 ir tai proto mažiau už septyniolikmeti :D 

Turbūt aš tau labai patinku kad vis prikiši mane , soryy aš ne pedo :D ir sa-mp ne žaidžiu 

Redaguota , nario Marius Kairys

Скачать видео

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2377 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...