Portugal

Problema su kodu PHP heljp ))

Recommended Posts

Sveiki turiu beda su kodu vienoi eilutej pats nelabai ismanau php gal kas padetu buciau labai dekingas ,)))  Zodziu pastaciau weba ant xampp ant testo  weba neuzkrauna raso klaida:

 

Parse error: parse error, expecting `')'' in C:\xampp\htdocs\1\web\index.php on line 11


11 Line kodo:

 

spl_autoload_register(function ($class) {
    $PathNames = array('app', 'models', 'controllers', 'widgets', 'modules');
    foreach ($PathNames as $pathName){
        $dir = scandir("".$pathName);
        unset($dir[0]);
        unset($dir[1]);
        foreach ($dir as $d)
        {
            if ($class.".php" == $d)
            {
                include ""  .$pathName . DIRECTORY_SEPARATOR . $class . ".php";
                return;
            }
        }
    }
 
});


 

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Dabar, Programmer. parašė:

nei ta eilutė, ne šita nemeta jokio error pas mane :D

Nu matai o pas mane tokia va beda :D gal but tu turiu pora min laisvu per tmw koki parodiciau arba per skype kaip nors  ))?

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Jei dar aktualu -

spl_autoload_register(function($class) {
	$paths = array('app', 'models', 'controllers', 'widgets', 'modules');
	
	foreach ($paths as $path) {
		if(file_exists($path. DIRECTORY_SEPARATOR .$class.'.php')) {
			require_once $path. DIRECTORY_SEPARATOR .$class.'.php';
			return;
		}
	}
});

Turėtų veikt.

 

Kur tiksliai klaida tavo kode nesigilinau.

$dir = scandir("".$pathName);  "". yra visiškai nereikalingas


unset($dir[0]);
unset($dir[1]);  unset galima priskirti ir kelias reikšmes atskiriant kableliu unset(a,b,c);


include ""  .$pathName . DIRECTORY_SEPARATOR . $class . ".php";  vėl gi pradžioje esantis "". nereikalingas

 

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

  • eneba
  • eneba
  • eneba



  • SuperGames programele
  • SuperGames programele