Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2340 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi, po šiokio tokio laiko vėl įsijungiau GTA V, bet kažkodėl pradėjo laginti menu screen ir pats žaidimas pradėjo veikti kažkaip lėtai, per tą laiką kai nežaidžiau pasikeitė tik mano vaizdo plokštė, bet visus driverius sutikrinau viskas gerai, ieškojau atsakymų google bet nieko kas man padėtų nelabai radau, gal kažkas esate susidūre? Kompiuterio resursu neišnaudoja, patikrinau, prisegsiu nuotrauką.

Kompiuterio specs:

CPU: Intel Core i5-3450 3.10 Ghz

RAM: 8GB

GPU: ASUS DUAL-GTX1060-6G GTX1060 6GB GDDR5

SSD yra, bet žaidimas yra HDD diske.

20181214092252_1.jpg

Redaguota , nario Fiesta

Jei žaidimas Steam'inis pabandyk Clear Cache galbūt užsilike senos vaizdo plokštės nustatymai kažkokie ar kasnors arba tiesiogiai tiesiog persintaliuok žaidimą. Nes kažkada susiduręs su panašia bėda po Hardware upgrade ,kad žaidimas veikė blogai ,bet man visiškai nepasileisdavo žaidimas mesdavo klaida. Po kurio laiko išsiaiškinau ,kad dėl senos vaizdo kortos užsilikusių kažkokių tai failų ir nustatymu todėl neleido paleisti. 

2018-12-14 11:26, Clevaro parašė:

Jei žaidimas Steam'inis pabandyk Clear Cache galbūt užsilike senos vaizdo plokštės nustatymai kažkokie ar kasnors arba tiesiogiai tiesiog persintaliuok žaidimą. Nes kažkada susiduręs su panašia bėda po Hardware upgrade ,kad žaidimas veikė blogai ,bet man visiškai nepasileisdavo žaidimas mesdavo klaida. Po kurio laiko išsiaiškinau ,kad dėl senos vaizdo kortos užsilikusių kažkokių tai failų ir nustatymu todėl neleido paleisti. 

Jau išbandyta, nepadėjo? Gal turi dar kokių pasiūlymų?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2340 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...