Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2339 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikučiai, paskutiniuoju metu dirbu ties rageMP projektu kai turiu šiek tiek daugiau laisvo laiko. Na pradėjau ant GT-MP, bet apmirė tas projektas... Tai perėjau prie rageMP. Na šiaip jau yra kelios sistemėlės padarytos o ir per šiandien jau visai nemažai padariau (palyginus). Kažkaip galvoju daryti kažką panašaus kaip į SA:MP projektus lietuviškus, tik šiek tiek daugiau RP elementų, bet ne full hardcore RP. Na tiesiog nemanau, kad yra labai daug norinčių tokio projekto, na bent jau man asmeniškai kai per daug RP nelieka to įdomumo žaisti, ar aš klystu? Tai norėčiau sužinoti ką jūsų manymų turi turėti lietuviškas rageMP projektas?

Jeigu turit daugiau klausimų su rageMP ar kitų panšių klausimų galit susisiekti forume arba discord - Rolandas#0443

• Teigiamai 1

39 minutes prieš, Deluxes parašė:

Pasiziurek i EclipseRP , ir suprasi :) 

Nesupratai tu mano klausimo kaip matau :) Aš norėjau paklausti ką žaidėjai norėtų pamatyti (idėjų), o ne ką kiti serveriai turi :D

Esu žaidęs ten šiek tiek, bet jau senai ir kažkaip nelabai patiko tiesą pasakius, bet galbūt reikėtų apsilankyti, visgi žaidžiau ten prieš kokius metus...

• Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2339 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...