Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SAPG.LT | SAMP.SAPG.LT


cl4pz

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1949 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki.Šioje temoje noriu aprašyti naujai įsikūrusį projektą,tai yra SAPG.LT samp serverį.

Aprašysiu kaikurias sistemas,darbus,ir kitą.

 

 

  • Plačiau apie mus:

  • Tinklapis: www.sapg.lt
  • Serverio IP: samp.sapg.lt
  • Teamspeak IP: ts.sapg.lt (laikinai neveikia)
  • Mus galite sekti:

  • Facebook
  • Projekto komanda:

  • *Frankas, projekto įkūrėjas.
  • Aurimas_Juska, Projekto Įkūrėjas.
  • Andrius_Juska, Modifikacijos koduotojas.
  • Įvadas:

  • Kalbant apie projekto ateitį, tai projekto administracija žada daug ir tą jau daro. Serveryje vyksta įvairios veiklos, žaidėjams ir panašiai. Prie modifikacijos daug dirbama, bei įdedama kitokių sistemų į serverį. Projekto administracija sukūrė šį projektą tam, kad žaidėjai kurie nori kažko pasiekti, įgyti patirties ir praleisti savo laiką galėtų būtent čia, kadangi mes sudarome tinkamas sąlygas tai padaryti. Kadangi, nedaugelis žino šį projektą, talpinamas projekto minimalus aprašymas, kad jūs sudomintų šis projektas ir jį pradėtumėte žaisti ar užsuktumėte į jį!
  • Sistemos:

  • Mafijų sistema - Serveryje yra 2 mafijos („Immortal“ ir „Cosa Nostra“). Jų pagrindinis tikslas kovoti viena prieš kitą, tačiau yra ir kitokia veikla. Mafijos gali pulti vieną kitą, grobti mafijos zoną ir prašyti išpirkos. Kai nėra vienos ar kitos mafijos, mafijos gali grobti serverio banką ir pasirinkti laiką kurį norėtų laikyti, kol bomba sprogs ir bus galima paimti pinigus iš banko. Laikotarpiai yra 10, 15, 25 minučių. Kuo didesnis laikas, tuo daugiau maišų atsiras, kai banko seifas sprogs.
  • Rangų sistema - Neunikali rangų sistema, tačiau patogi ir leidžianti žymiai daugiau, negu paprasta ir neįdomi rangų sistema. Kiekviename darbe yra po 8 rangus, bei darbui priskirtos išvaizdos ir transporto priemonės. Direktorius gali nustatyti rangų pavadinimus (/rangupavadinimai), nustatyti nuo kurio rango galės naudoti išvaizdą (/skin ; /srangai), bei nuo kelinto rango darbuotojas galės vairuoti tam tikrą transporto priemonę (/mrangai).
  • Verslų sistema - Verslai serveryje yra laikinai 1 tipo, kadangi greitu metu bus sukurta valiutos pirkimo sistema, tai automatiškai ir atsiras verslų pirkimas už valiutą. Šiuo metu galima pirkti verslus už pinigus, kurių kainos svyruoja nuo 1,000,000€ iki 10,000,000€. Gaunamas pelnas irgi svyruoja nuo 100€ iki 1,000€ per minutę. Užlipus ant savo verslo galite parduoti verslą kitam žaidėjui ar serveriui, taip pat galite už kreditus padidinti savo verslo pelną.
  • Transporto sistema - Transporto sistema leidžia turėti tik 2 nuosavas transporto priemones. Serveryje egzistuoja keturių rūšių kuras: benzinas, dyzelinas, elektra ir dujos. Transportų turguose, salonuose yra rašome, koks yra transporto variklis. Serveryje yra garažas (Jį rasite parašę /gps), kuriame galėsite atlikti reikalingas funkcijas, kad jūsų transportas būtų saugus ir pilnai paruoštas naudojimui (Praeiti techninę apžiūrėtą, įmontuoti dujų įrangą, atstatyti transporto priemonę ir ją priregistruoti). Mūsų serveris jums suteiks išsamią informaciją apie transportą, bako tūrį, kuro sąnaudas ir visą kas susiję su transporto priemonėmis.
  • Dėžių ieškojimo sistema - Serveryje atsirado nauja dėžių ieškojimo sistema, serveryje tam tikras skaičius dėžių, kurios yra „San Fierro“ mieste. Suradus dėžę ją pasimam ir ją panaudoti galima parašius komandą (/dezes). Iš dėžių galite rasti patirties taškų, pinigų ir kreditų.
  • Kitas sistemas, rasite pačiam serveryje ir jeigu įdomu, tai užsukite ir jas pažiūrėkite ir išbandykite !

    Serverio nuotraukos:

  • PRIMENU JOG : Čia yra sukeltos nevisos serverio nuotraukos.Sistemas,map darbus,ir kitą galite apžiūrėti samp.sapg.lt

  • Direktorių komandos -

sa-mp-268.thumb.png.3e491fb4197242f1b3f99a7829687d90.png

Darbo transporto valdymas direktoriui -

sa-mp-271.thumb.png.f36939c0ecbaed6563df74836b298135.png

/rangai komanda -

sa-mp-267.thumb.png.74fdc23edfaabc2f6574fbcae072f022.png

Darbo skin priskyrimas darbuotojams nuo tam tikro rango -

sa-mp-269.thumb.png.3e526e345cbe0a2297ef096140b197cf.png

Rangų pavadinimų nustatymas - 

sa-mp-270.thumb.png.ec735ae0255ac963ea210ddddf64d8f7.png

 

Redaguota , nario xTheKajusx
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tikrai yra kraupu žiūrėti ir matyti dar vieną ale sarg "kopija" tikriausiai tik vienai kopijai buvo taip pasisekę gyvuoti, nes projekto įkūrėjas bent rip'int viską sugebėjo 1:1 o tokie kaip jūs atsisiuntę elementariausia gamemode iš šio forumo tikrai nusukursite įdomaus projekto. Tad sėkmės užsidarant.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nelinkėsiu sėkmės, kai administracijoje stovi tikrai nebrandus kolektyvas, kuris realiai nieko nemoka. :D Graudu žiūrėt į tas kopijas, ir per daug baisu jau atsidaryt tą SAMP skiltį. Vieną normaliausių šiuo metiniu kopijų - isfg.lt , daugiau kitko nematau. Ten viskas atkopijuota, tiek valiuta, tiek monitorius nu ždž. Nuėjau į servą, pamačiau ISFG.lt gamemodą, tiek žinių iš piešinių. Dar kažkas minėjo, kad SAPG.lt serveryje bus 99% proc. sargo kopijos. Nu jo, tikrai. 
Sėkmės užsidarant, toli tikrai nenueisit kai Kajus pagrindinis administratorius. O tas Kajus, tai platina dizainus, nepilno proto žmogus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 3 valandas(-ų), d4fine parašė:

O ne, @Andriusj koduotojas, reiškiasi bus neįdomios sistemos ir nebus daromas tikslas. Žiūrint į lankomumą ir nukopijuotą mano darytą aprašymą, tikrai darosi kraupu. Nelinkėsiu sėkmės, nes už kelių savaičių baigsis hostingas.

Tai, kad ne aš aprašymą dariau.

Hosingas nesibaiks, nes jis gautas iš rėmėjų.

Gali išeit ramus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Serveris nieko gero, aprasymas nestebina, i foruma ateiti nejauku, kopijuotas dizainas. Back groundas ne i tema, yra samp serveris, uzdetas "GTA V" background'as. Yra daug smulkmenu forume, kaip "Store", "Support". Yra daug angl. zodziu, ne viskas sulietuvinta, vienu zodziu forumas atmestinai padarytas. Linkiu jums sekmes.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1949 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...