Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

STAR CITIZEN 2948 JUBILIEJAUS NEMOKAMO SKRYDŽIO RENGINYS NUO LAPKRIČIO 23 DIENOS IŠBANDYKITE STAR CITIZEN ALFA 3.3 NEMOKAMAI!


Young Pope

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1984 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Star Citizen dar neregėto masto nemokamo skrydžio renginys pradedant nuo Lapkričio 23 dienos Black friday(juodajį penktadienį) kurio metu galėsite išbandyti Star Citizen kosminius laivus kurie yra parengti skrydžiui jų yra daugiau nei 80(kosminių laivų ir antžeminių transporto priemonių) pasiūlymas galioja visiems kurie turi ar neturi įsigyja Star Citizen žaidimo paketą Star Citizen Alfa 3.3 PU galėsite išbandyti visiškai nemokamai!.Taip pat sulauksime kasmetinio kosminių laivų jubiliejinio išpardavimo kuriuo metu galėsite isigyti Star Citizen ir Squadron 42 žaidimo paketus pigiau! ir naujo konceptinio kosminio laivo Anvil Arrow pristatymo.

Daugiau informacijos Star Citizen Lietuva bendruomenės puslapyje

Redaguota , nario mariux7
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

52 minutes prieš, mariux7 parašė:

Ta prasme savo tekstą nukopinau iš puslapio? :D O šeip kviečiu prisijungti smagiai žaidžiasi dar turėtume sulaukti 3.3.5 atnaujinimo iki renginio pradžios :)

Na jei ten tavo puslapis tai nieko nesakau :) . Nes vien uždėjęs pamačiau tą text kaip ir čia :D tai todėl ir sakiau 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

46279429_2252099451498731_44170407462725

 

Star Citizen Alfa 3.3.5 atnaujinimas jau pasiekiamas viešai PU žaidėjams ir prieinamas visiems kurie turi nusipirkę Star Citizen žaidimo paketą.Šis atnaujinimas buvo atidėtas kuris turėjo pasiekti kartu su nesenai išleistu Alfa 3.3 atnaujinimu jis jau turi Hurston planetą su keturiais jos mėnuliais ir Lorville miestu nauja nusileidimo vieta kurioje galima rasti prekybos centrus kuriose galima isigyti naujų ginklų,šarvų,kosminių laivų taip pat galima pamatyti nauja misijų davėją „Clovus Darneely“ ,o patogiam transportui aplink miestą funkcionuoja nauja metro sistema miestas yra didelis todėl pamatyti galima daug daug visko platesnę informaciją apie atnaujinimą galima rasti žemiau pateiktose nuorodose.

 

Daugiau detalių Star Citizen Lietuva Bendruomenės puslapyje

Redaguota , nario mariux7
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

46502070_2268195786555764_67359459106745

 

STAR CITIZEN 2018 METŲ JUBILIEJAUS NEMOKAMO SKRYDŽIO RENGINYS PRASIDĖJO!

Star Citizen nemokamo skrydžio renginys prasidėjo renginys vyks ir pačiame žaidime galėsite aplankyti „Hurston“ planetą „Lorville“ miestą sekite ženklus kurie nuves jus į  Tarpgalaktikos Aerokosmine Parodą(Intergalactic Aerospace Expo) žemiau rasite gidą kaip nemokamai išbandyti Star Citizen Alfa 3.3.6 renginio metu ir išsinomuoti iš 80(kosminių laivų ir antžeminių transporto priemonių) pasiūlos kuriuos siūlo daugiau nei 10 kosminių laivų gamintojų.

Daugiau detalių Star Citizen Lietuva puslapyje: http://starcitizen.lt/star-citizen-2018-metu-jubiliejaus-nemokamo-skrydzio-renginys-prasidejo/

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1984 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...