Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2413 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labas vakaras SuperGames.LT bendruomene!

Dirbau prie vieno kuriamo projekto, tačiau dėl tam tikrų asmeninių aplinkybių partnerio darbai sustojo, o aš savo laiką ir mintis noriu kažkur realizuoti. Dėl to ieškau naujo projektėlio, kuriam yra reikalingas asmuo, kuris turi daug ambicijų bei planų kaip tas ambicijas paversti nuostabiais rezultatais. O toks skelbimas būtų geriausias būdas savo tikslą pasiekti ir surasti bendraminčių! Daugiausiai dirbau prie nesėkmingų projektų, tačiau mano pliusas yra tas, kad analizavau projektų nesėkmių priežastis ir stengiausi padaryti išvadas, jog tolimesni darbai nenueitų veltui, bet... yra kaip yra. Sukurti sėkmingą projektą, kuris būtų patrauklus, visgi yra ne taip paprasta, bet nemėginęs to tikrai nepasieksi. ;)

Patirties turiu įvairiuose darbuose, kas liečia administracinę sritį, ypač vadovavimas. Apie tai galiu plačiau papasakoti susidomėjusiems asmenims. Trumpai papasakosiu apie savo galimybes:

- Problemų analizavimas bei sprendimas. Kaip ir minėjau aukščiau, esu susidūręs su daug įvairių stabdžių įvairiuose projektuose, todėl, dažniausiai iš skausmingesnės patirties, arba iš savo, arba iš kitų klaidų, gavau galimybę mokytis, kad tokių kliūčių būtų įmanoma išvengti arba su jomis susidūrus žinoti kaip tinkamai tai pašalinti.
- Komandinis darbas, konsultavimas. Realiame darbe tokie dalykai yra mano kasdienybė, todėl nematau problemų kodėl negalėčiau to pritaikyti SA:MP erdvėje, o šių dalykų, ypač mažiau patirties turintiems, bet projektus kuriantiems asmenims, gali prireikti.
- Administracinis raštingumas. Tai taipogi yra mano kasdienybė. Įvairių nuostatų formavimai, administracinės kalbos vartojimas, biurokratiniai klausimai yra man iki skausmo žinomi dalykai, kadangi pats iš to pragyvenu.
- Kūrybiškumas. Visi sako, jog SA:MP žaidimas miršta, tačiau taip yra dėl to, jog praėjus tiek laiko pasidaro vis sunkiau pasiūlyti kažką unikalaus, parodyti dar aukštesnį kokybės standartą, negu nusistovėjusį. Būtent dėl šio dalyko ir siekiu prisidėti prie kokio nors projekto, kad galėčiau paeksperimentuoti ir išbandyti porą minčių, kurios sukinėjasi mano galvoje, bet nepavyksta jų realizuoti. Tik reikėtų galimybių tai bandyti daryti. :]
- Asmenybių ugdymas. Formuojant komandas reikia atsižvelgti į tai, jog bendruomenė kinta, todėl norint, jog asmenys atitiktų keliamus lūkesčius, reikia juos iki to subrandinti ir išugdyti. Tą gebu atlikti, kadangi esu susipažinęs su realių korporacijų taikomais metodais siekiant atlikti tą patį - išugdyti kompetetingus asmenis, kurie neštų naudą.

Jeigu manote, kad aš galiu būti Jums naudingas arba jeigu turite kokių nors klausimų, susisiekite asmenine žinute arba skype: shortcut4000, tai bus patogiausias būdas mane pasiekti, padiskutuosime plačiau. Finansinio atlygio nereikalauju, kadangi save dar sugebu išlaikyti, viskas ko man reikia, tai projektėlis, kuris turėtų aukštesnių negu "startuoti ir žiūrėti kas bus" tikslų. Esu labai ambicingas žmogus ir norėčiau, kad mano bei projekto, prie kurio prisidėčiau, požiūris šiuo klausimu sutampa. O man papildoma patirtis ir galimybė pabendrauti ir padirbti su naujais žmonėmis tikrai nepamaišytų. ;)

Ačiū tiems, kas skaitėte!

PROJEKTAS RASTAS. DĖKOJU VISIEMS UŽ PASIŪLYMUS! :)

Redaguota , nario Shortcut
  • ,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2413 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...