Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

West-Life.us.lt


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2028 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

55ef63ddc6357d5c6eef14ce8fc7526a889.gif

Serverio administracija

Valera [ Valera_Kentas ]

Voke [ Voke_Bass ]

Kodėl West-Life.us.lt ir kas mes tokie? 

1a0d187c1a112b39408eb1bf51e30308993.gif

Kiekvienas asmuo šį pavadinimą supranta vis kitaip, pavadinimas kilo skaitant Gta San Andreas wikipedia, miesto dalyje yra vieta pavadinimu West-Life.us.lt, tokį pavadinimą iš pradžių ir norėjome pavadinti mūsų serveriui. Tačiau atrodė kiek sudėtingas, todėl truputėli sutrumpinus gavosi lengvai ištariamas bei puikiai įsimenamas - West-Life.us.lt! Aišku, daug žmonių tam prieštaravo ir vis prikaišiodavo kad pavadinimas nukopijuotas. Tačiau neisigilinus į serverio atsiradimo istorija, kaltinti kopijavimais atrodo kvaila, kad ir kaip bebūtu mūsų istorija prasidėjo visai paprastai, tai noras turėti gera serverį, tačiau net nebuvo tokių minčių kad serveris galės stoti į tokį lygmenį ir net momentais lygiuotis į daugeli kitų gerų Lietuvos serverių. Kai iš pradžių serveryje žaisdavo vos po 15-20 žaidėjų. Tuomet atrodė mažai, bet serveris nebuvo apleistas ir bandėm spausti iš jo kiek galėjom. Laikui bėgant po truputi serveris pradėjo augti, vakarais susirinkdavo ir po 40 žaidėjų. Toks skaičius jau buvo pradėjęs džiuginti, nuo to viskas pradėjo tik dar labiau stiprėti, pradėjome atsirinkti stiprius West-Life.us.lt bendruomenės narius, kurie buvo nuo pat serverio atidarymo. Sėkme tik dar labiau augo, viena vakarą susirinko jau ir 60 žaidėjų, po savaitės 79.. Taip savaitės ėjo, o serverio rekordas vis gerėjo iki kol viena vakarą pavyko surinkti netgi 100 žaidėjus. Tai ir buvo paskutinis West-Life.us.lt rekordas, kodėl paskutinis? Kaip ir daugelis savininkų, užmigome ant lauro lapų, dalis žaidėjų iš serverio pasitraukė, skaičius ėmė kristi. Ir kai vakarais jau žaisdavo po 70-90 žaidėjų, kai nukrito iki 40-50 jau atrodė per ne lyg mažai. Tokie dalykai dar labiau varė į neviltį, bei nebuvo jokio pastūmėjimo į prieki daryti kažką toliau.. Taip dienos ėjo iki kol į serverį susirinkdavo po 20-30 žaidėjų. Na ir atėjo laikas kai tai mus privertė serverį uždaryti galutinai, galbūt jis dar ir galėjo veikti, tačiau toks žaidėjų skaičius tiesiog liūdino ir atrodė kad kažko daryti toliau kaip ir nėra dėl ko. Mėnesiai toliau slinko, tačiau pradėjo eiti karts nuo karto žinutės dėl West-Life.us.lt serverio atgaivinimo, tai manęs nepaliko abejingu, iškarto pradėjau domėtis dabartiniais SA:MP serveriais, stebėti jų klaidas, mokytis iš kitų, pasisėmiau dar daugiau patirties, susisirnkau savo žmonių ratą todėl mes čia, - pailsėję bei žvalūs ir pasirengę judėti į prieki!

Servo ip: samp.west-life.us.lt:7777

Teamspeak servas: ts.west-life.us.lt

Forumas: www.west-life.us.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

TBH, nei duomenas nei unikalus dizainas nėra būtinas. PVŽ. dėl dizaino pažiūrėkit į rusų ir anglų SAMP projektus kurie naudoja 5 metų senumo dizainus. Duomenas yra daugiau "for bragging rights", nes svarbiausia yra modifikacija, gameplay ir komanda. Aišku su duomenu projektas atrodo 10x rimčiau, bet tai dar nereiškia kad projektas bus sėkmingas - pilna projektų su duomenu kurie užsidarė dar nesulaukia starto. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

West-Life.us.lt, tokį pavadinimą iš pradžių ir norėjome pavadinti mūsų serveriui. Tačiau atrodė kiek sudėtingas, todėl truputėli sutrumpinus gavosi lengvai ištariamas bei puikiai įsimenamas - West-Life.us.lt! "

seems legit

Redaguota , nario arnelis.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2028 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...