Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2842 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Prieš 1 valandą, SkyLin3 parašė:

jeigu neperki, nemanau kad freepostinti turėtum :D aš manau aiškiai parašiau kad siulykit, net pats kainos nesu nusistatęs.

Na, o aš nežinau kiek Tau pasiūlyti kadangi nesupirkinėju labai dažnai grupių ir neįsivaizduoju kiek kainuoja tiek narių turinti grupė, galbūt yra koks nors kainoraštis ar kas.. neįsivaizduoju.
O dėl pasiūlymo, tai kadangi nėra atskleista nei grupės orentacinė veikla nei nieko, o man grupė reikalinga būtų tik reklaminiu tikslu, todėl mano siūlymas būtų dešimt europietiškų? Žinomą toks variantas nėra galutinis, bet jeigu būtų atskleista daugiau nuansų, galbūt kažką pakoreguosim.

AZTEC.lt | Counter-Strike 1.6 bendruomenė.

27 minutes prieš, `eplayer.lt parašė:

Na, o aš nežinau kiek Tau pasiūlyti kadangi nesupirkinėju labai dažnai grupių ir neįsivaizduoju kiek kainuoja tiek narių turinti grupė, galbūt yra koks nors kainoraštis ar kas.. neįsivaizduoju.
O dėl pasiūlymo, tai kadangi nėra atskleista nei grupės orentacinė veikla nei nieko, o man grupė reikalinga būtų tik reklaminiu tikslu, todėl mano siūlymas būtų dešimt europietiškų? Žinomą toks variantas nėra galutinis, bet jeigu būtų atskleista daugiau nuansų, galbūt kažką pakoreguosim.

Aš kadangi irgi nesupirkinėju ir nepardavinėju grupių, todėl kainų nežinau visai.. Atsiusk į PM DS arba FB, sutarsim kažką galbūt.

16 minutes prieš, Mantus parašė:

Turiu taip pat pasiūlyti puslapių įvairiausiu už maža kainą.

Kurk savo postą atskirą. Kiek pastebėjau ant visų komentuoji ir siūlai savo.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2842 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...