Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2798 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, tai ėjau iki bankomato ir ten suvesdamas PIN nesuvedžiau teisingai pora kartų, poto grįžęs namo ten atsiblokavau per appsą, bet kyla klausimas, koks tada tas PIN yra mano, užsisakiau kortelę rugpjūčio mėn tai būtinai turėjau pasiimt tą SMART-ID, PIN1 naudojamas prisijungt į apsą, PIN2 mokėjimams patvirtint, ir dar tada vienas PIN yra, kuris gaunamas tam lape su kortele ar kur? Nes, bankomate jokio kito pin nerodė, o tiesiog sakė susikurti savo piną tame smartid 

Redaguota , nario Reklameris1
Redaguota: Pakeistas pavadinimas.

NEPIRKITE NIEKO IŠ MANĘS , NES MANO ŠITA PASKYRA YRA PARDUOTA KITAM NARIUI IR BUVO UŽBLOKUOTA.

DAUGIAU INFORMACIJOS PROFILYJE!

5 minutes prieš, S.S.S parašė:

Seku tema. Nes ir man įdomu dėl to smard id nes irgi naudoju Swedbank ir man jau rekomenduoja irgi į tai persidaryti tik įdomu ar verta, 

tiesiog man reikia sužinot ar tas PIN nuo PIN1 skirias ir kaip tą piną gaut tada, nes aš jo neturiu tiesiog 

NEPIRKITE NIEKO IŠ MANĘS , NES MANO ŠITA PASKYRA YRA PARDUOTA KITAM NARIUI IR BUVO UŽBLOKUOTA.

56 minutes prieš, Mantus parašė:

Pasidariau pats Smart-ID susikūriau pats PIN1 - PIN2, tereikia parsisiūsti apssa i telefona ir prisijungti su kodu kortele paskui manau aiškiai bus viskas kaip susikurti pin ir naudotis.

Tai aš pačiam banke jungiaus ir siunčiaus viską, neturiu jokios kodų kortelės nes nuo rugpūčio 1 jas išėmė ar kaip ten, o aš pasiemiau rugpjūčio 2, tas PIN1 ir turi veikti kaip prisijungimas prie bankomatų? 

Smart id naudoji, ne bankomate ar kažkur, jį naudoji jungdamasis į e.banką ar atsiskaitydamas internete, kur prašo prisijungt su e.bank ( pvz pildydamas saskaita ) ir pnš. Gaudamas kortelę ( mastercard turbūt ) nu tai ten kurb uvo kortelė, tame lape, voke, turėjo būt toks lipdukas, jį nuplėšus man rodos, pamatai 4 skaičius ir tai yra tavo pin, paskui gali jį keisti e.banke, ir manau dabar gali keisti jį e.banke.

-

3 minutes prieš, Ark'xes // firefly.lt parašė:

SMART ID skirtas elektroninei bankininkystei.
Kortelės PIN kodą turėjai gauti kartu su kortele (baltas lapas kuriame parašytas tik kodas kiek pamenu).

Jei nerandi, nueini į banką ir pasakys tau tą PIN kortelės (asmens dokus tik turėk).

30 minutes prieš, Martynas . parašė:

Smart id naudoji, ne bankomate ar kažkur, jį naudoji jungdamasis į e.banką ar atsiskaitydamas internete, kur prašo prisijungt su e.bank ( pvz pildydamas saskaita ) ir pnš. Gaudamas kortelę ( mastercard turbūt ) nu tai ten kurb uvo kortelė, tame lape, voke, turėjo būt toks lipdukas, jį nuplėšus man rodos, pamatai 4 skaičius ir tai yra tavo pin, paskui gali jį keisti e.banke, ir manau dabar gali keisti jį e.banke.

Dėkui 

8 minutes prieš, Ark'xes // firefly.lt parašė:

SMART ID skirtas elektroninei bankininkystei.
Kortelės PIN kodą turėjai gauti kartu su kortele (baltas lapas kuriame parašytas tik kodas kiek pamenu).

Jei nerandi, nueini į banką ir pasakys tau tą PIN kortelės (asmens dokus tik turėk).

Tam, kad aktyvuoti SMART ID būtinai reikia nueiti į banką ar galima ir tai padaryti iš savo telefono?

To smartid prisijungimas reikalingas tik el. Bankui, o patį pin turėjai susitvarkyt pats neskai gavai laišką, buvo nurodymai kaip ir ką daryti, ten turėjo būt parašyta, kad reikia prisijungt prie banko, aktyvuot ar kažkas tokio ir turėjo rodyt tau pin kodą. Jį bankomate ir vedi. Aš irgi pamiršus jau, nes viską  elektoriniu būdu darau, todėl susigrąžint gali tik nuėjęs į banką 

Idomus niuansas su SmartID, tai jei tarkim keisit telefoną būtinai išsiregistruokit iš SmartID, o ne tiesiog ištrinkit appsą, nes paskui nebegalėsit naudoti kodų kortelės ir teks pirkt kodų generatorių.

Man buvo su SEB, kad naudodamasis kodų kortele prisiregistravau prie SmartID, tada pirkau naują telefoną ir tiesiog resetinau viską ir neatsijungiau nuo SmartID appso, o kai naujam telefone atsisiunčiau appsą ir bandžiau vėl prisijungt naudodamas kodų kortelę mesdavo klaidą, kad esu neatsijungęs nuo seno telefono, todėl negaliu prisijungt. Nuėjus į SEB pasake, kad taip užsiblokavau prisijungimus su kodu kortele ir teko pirkti kodų generatorių, kuris kainuoja 15€ man rodos, nes jie nebegali atblokuoti prisijungimo su kodų kortele. 

(redaguota)
7 minutes prieš, lie parašė:

Idomus niuansas su SmartID, tai jei tarkim keisit telefoną būtinai išsiregistruokit iš SmartID, o ne tiesiog ištrinkit appsą, nes paskui nebegalėsit naudoti kodų kortelės ir teks pirkt kodų generatorių.

Man buvo su SEB, kad naudodamasis kodų kortele prisiregistravau prie SmartID, tada pirkau naują telefoną ir tiesiog resetinau viską ir neatsijungiau nuo SmartID appso, o kai naujam telefone atsisiunčiau appsą ir bandžiau vėl prisijungt naudodamas kodų kortelę mesdavo klaidą, kad esu neatsijungęs nuo seno telefono, todėl negaliu prisijungt. Nuėjus į SEB pasake, kad taip užsiblokavau prisijungimus su kodu kortele ir teko pirkti kodų generatorių, kuris kainuoja 15€ man rodos, nes jie nebegali atblokuoti prisijungimo su kodų kortele. 

Keistą, kad tau taip nutiko, nes aš ką tik iš naujo telefono prisijungiau į SMART ID tinklapį, ten atjungiau seną telefoną ir sujungiau naują. Gal ankščiau nebuvo tokios funkcijos kaip dabar?

Redaguota , nario Manttroll

prieš 2 valandas(-ų), © Orinta parašė:

To smartid prisijungimas reikalingas tik el. Bankui, o patį pin turėjai susitvarkyt pats neskai gavai laišką, buvo nurodymai kaip ir ką daryti, ten turėjo būt parašyta, kad reikia prisijungt prie banko, aktyvuot ar kažkas tokio ir turėjo rodyt tau pin kodą. Jį bankomate ir vedi. Aš irgi pamiršus jau, nes viską  elektoriniu būdu darau, todėl susigrąžint gali tik nuėjęs į banką 

omgf myliu tave xDD, priminei, kad buvau užsirašęs kodą, tik į jį nekreipiau dėmesio myliuuuu 

prieš 4 valandas(-ų), Benka parašė:

Tai aš pačiam banke jungiaus ir siunčiaus viską, neturiu jokios kodų kortelės nes nuo rugpūčio 1 jas išėmė ar kaip ten, o aš pasiemiau rugpjūčio 2, tas PIN1 ir turi veikti kaip prisijungimas prie bankomatų? 

Pin1 reikalingas prisijungti prie banko, pin2 reikalingas patvirtint pinigu pervedimo operacijas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2798 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...