Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kordas, nudroppinau savo albumą (ne pradinokas)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2843 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, kad nepabostų skaityt, ant smūgio suvardysiu keletą faktų apie save ir albumėlį.

EDIT: Pavadinime ne arogancija, o tiesiog žmonės dažnai praskippina tokius postus, kai kažkas kelia savo kūrybą, jei taip atvirai šnekant :D

Esu Gytis, dar kitaip žinomas kaip Kordas, iš Klaipėdos, 21 y.o. Galbūt jau mane already girdėjote per powerį be perstojo kapojantį ant dainos Never Stop :D O jeigu ne, tai nieko tokio, malonu susipažinti ;)

Albumą truko parašyti, gal gerus 6 mėnesiukus, nors yra trackų jau metų senumo, bet tai įvyko dėl to, nes metus užsivėlinau :D 

Albumas turi visko, ko reikia jauno žmogaus gyvenimui; laimė, laisvė, žolė, alkoholis, panelės, drama, ambicija, pinigai, sekmė, melancholija, pergalės. Žodžiu, visas gyvenimo spektras. Jei nepatiko pirma daina - nepasiduokite! Gal toliau esančios tikrai patiks!! :D

Kol kas mano asmeninis favoritas yra Betrayal, o žmonių nuomone tai Cubana (antras gabalas albume, antras mano favoritas :D)

Tad ilgiau nieko nelaukęs, ponios ir ponai - Youngin' Free!!

Sekite mane Instagram!

Facebook Page

Redaguota , nario marenas
Pridėjau soc. medijos linkus
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2843 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...