Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Sa-Coast.us.lt | Forumo startas 08.30 19:00 valandą!


Monroe.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2033 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tinklalapis: http://sa-coast.us.lt

Skype[email protected]

Informacija:

SA:MP IP: samp.sa-coast.us.lt

TeamSpeak: Kuriamas.

 

NAUJOKAS

Į serverį užsiregistravęs naujas žaidėjas pradžioje yra supažindinamas su serverio įvairiomis sistemomis. Kai žaidėjas yra pasiruošęs pradėti žaidimą jam yra galimybė pasirinkti savo norimą istoriją vieną iš penkių variantų. Visos penkios istorijos yra skirtingos. Išsirinkus savo norimą istoriją žaidėjas savo žaidimą pradės San Fierro stotyje. Naujokams svarbiausias dalykas yra išsilaikyti mašinos teises, jog jis galėtų įsidarbinti į savo pirmąjį darbą, kuriame jis užsidirbs pinigų. Taigi baigus apmokymus išsikvieskite taksistus, jog Jus nuvežtų į vairavimo mokyklą. Vairavimo mokykloje pirmiausia turėsite išsilaikyti teoriją, o tik tada galėsite atlikti praktinį pravažiavimą aikštelėje ir mieste. Išsilaikius mašinos teises galite įsidarbinti į jūsų norimą darbą. (visus serverio darbus galite rasti parašius serveryje komanda /darbai). Važinėdami su darbine transporto priemone gausite pinigus į uždarbį (savo uždirbtus pinigus galite pažiūrėti parašę /uzdirbau komandą). Pinigų kiekis dirbant priklauso nuo Jūsų turimo patirties skaičiaus.  Naujai užsiregistravęs žaidėjas serveryje gauna nemokamą VIP narystę 3 dienom! Naujokai turi galimybę emigruoti į serverį ir gauti 20.000 patirties ir 30.000€ serverio valiutos. Emigracijos anketas rasite : http://sa-coast.us.lt/forumas/index.php?/forum/35-emigrantai/

Veikla serveryje

 

Vos užsiregistravus serveryje, pirmas dalykas, kurį rekomenduotumėme padaryti, tai susipažinti su serverio komandomis, jas galite rasti atsidarę chat langą (T raidė) ir parašę /komandos. Ten rasite viską, ko gali prireikti žaidžiant mūsų serveryje - jūsų turimo turto informacija, tarnybų iškvietimas, naujokų komandas bei daug kitų. Turbūt jau pastebėjote, kad turit 10,000 eur - tai pinigai, duodami naujai užsiregistravusiems vartotojams. Susipažinę su komandomis, galite judėti toliau. Netoli stoties, kurioje dabar esate, galite rasti dviračius su kuriais siūlome iš karto važiuot į Regitrą laikyti automobilio teisių, nes be jų negalėsite vairuoti. Ją bei visas kitas vietas galite rasti parašę komandą /gps. Vairuodami be teisių, galite sulaukti tikrai didelių baudų iš mūsų serverio teisėsaugininkų. Atsakę į teorijos užduotis, sėskite į Regitros automobilį, parašykite komandas /dirzas bei /autopilotas, naudodami jas būsite saugūs ir stipriai sumažinsite riziką neišlaikyti egzamino. Praktikos egzaminas paprastas - nesugadinkite automobilio ir važiuokite į raudonus taškus.

Išlaikę egzaminą ir gavę teises, galite dirbti įvairius darbus be pakvietimo, kurie atneš jums papildomo pelno. Visus darbus galite rasti parašę komandą /darbai. Kiekvienas darbas reikalauja tam tikro minimalaus patirties skaičiaus, kurį galite pasitikrinti paspaudę Tab mygtuką klaviatūroje arba parašę komandą /info. Išsirinkę norimą darbą, sėskite atgal ant dviračio arba kvieskite taksi (/kviesti), kuri jums, kaip naujokui, bus nemokama. Vairuotojui pasakykite kur norite važiuoti ir jis jus nuveš. Dirbdami darbiniame transporte, jūs kelsitės uždarbį, kurį patikrinti galite su komanda /uzdirbau. Algą galite atsiimti kiekvieną dieną 18:00 - 23:00 valandomis bei visą parą sekmadieniais. Uždirbę reikiamą sumą pinigų, galite nusipirkti nuosavą automobilį, kurių kainos prasideda nuo 3,000 Eur ir baigiasi net 1,500,000 Eur. Jas rasite parašę komandą /gps. Taip pat, važinėdami tiek darbiniu, tiek nuosavu automobiliu ir neviršydami 90km/h (/autopilotas), gausite po 20 eur/min, o laikydami automobilio būklę ne žemesnę nei 900, gausite po 10 eur/min. Visas savo išlaidas bei uždirbamus pinigus galite patikrinti su komanda /balansas.

Darbai su pakvietimu

 

Jeigu jau įsivažiavote serveryje ir norite pradėti uždirbti rimtesnius pinigus, siūlome jums darbus su pakvietimu. Į šiuos darbus galima patekti tik per specialias atrankas, kurios vyksta daugiausiai forume, tačiau galima pastebėti ir žaidime. Atrankos į tokius darbus vyksta tik tada, kai direktoriui pritrūksta darbuotojų, todėl turite kantriai laukti savo norimo darbo atrankos. Darbai su pakvietimu nėra tokie patys, kaip darbai be pakvietimo. Čia jums bus užduodami pakankamai sunkūs klausimai apie darbą į kurį pildote. Jeigu norite būti užtikrintas patekimo sėkme, siūlome perskaityti visą informaciją apie norimą darbą čia: http://sa-coast.us.lt/index.php?/forum/4-darbai-su-pakvietimais/ ir laukti atrankos forume, kur turėsite užpildyti anketą. Jeigu atsitiko taip, kad pamatėte skelbimą apie rengiamą atranką žaidime, daugiausiai šansų, kad į ją pateks greičiausiai pasiekę, todėl turite būti pasiruošę. Tokio tipo atrankoje anketos pildyti nereikės, tačiau būsite apklausiami darbo valdžios. Atsiminkite, kad darbai su pakvietimu turi pakankamai griežtus reikalavimus, todėl privalote laikytis taisyklių, nes, priešingu atveju, būsite išmesti ir teks ieškotis naujo darbo.

Veikla laisvalaikiu

 

Turite laisvo laiko ar tiesiog norite gerai praleisti laiką serveryje? Mes turime ką pasiūlyti. Mėgstantys lošti, visada galite užsukti ant Los Santos tilto, kur yra žaidžiami dviejų tipų žaidimai - /moneta (spėjama kas iškris - herbas ar skaičius) ir /zaidimas (šulinys, popierius, žirklės). Šie žaidimai žaidžiami su kitais serverio žmonėmis.

Taip pat turime pramogą ir mėgstantiems pasišaudyti, serverio žaidėjai ją praminė /tpdm, nes šio teleporto privilegija yra suteikiama administratoriams. Čia būsite įkeliami į mažą kaimelį, kuriame galėsite šaudytis su kitais serverio žaidėjais. Prieš įeinant į susišaudymo vietą, galėsite pasirinkti kokius 2 ginklus norite pasiimti bei jums bus suteiktas neribotas kiekis narkotikų, kuriais galėsite gydytis. Šią pramogą yra ypač pamėgę mūsų serverio mafijos bei gaujų nariai. /tpdm yra visai netoli Las Venturas miesto arba /tpbull teleporto.

Taip pat turime pramogų ir tankų mėgėjams, čia galite šaudytis su kitu priešininku iki tol, kol susprogdinsite priešininko tanką.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2033 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...