Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2495 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Taigi labas vakaras, norėčiau prisistatyti kaip Benas, kuris ieško projekto, prie kurio galėtų prisidėti. Esu tikrai gan kruopštus, draugiškas žmogus, suprantu visą savo darbą, niekada nepavedu nei draugų, nei komandos narių. Perreinant ties mano aprašymu, supratote, kad ieškau samp projekto, prie kurio galėčiau prisijungti ir užimti savininko/pagalbininko postą.

• Pereinant ties reputaciją, samp serveriuose jos kažkiek jau turiu, turėjau projektą royal-life.lt, jame užėmiau savininko pareigas, viskas buvo tikrai gan puiku. Perreinant toliau, buvau dauguma projektų prižiūrėtojas, pagalbininkas ir su tuom sugebėjau susitvarkyti.

• Ką aš sugebu? - Kyla daugumos klausimas. Neseniai pradėjau mokintis ties scriptinimu, jau ir dabar galiu ištaisyti menkas klaidas ar dar kažką daugiau. Daugiau nusimanau šiek tiek apie forumus, galiu pakoreguot, ištaisyt klaidas, įrašyt ką jūs tik norite. Moku rengti įvairiausius eventus, veiklas, kad projektas būtų tikrai gan įdomus. Moku analizuoti, spręsti ir visą kita.

• Taigi, jei šiektiek sudominau, galime susirašyti į asmeninę žinutę, duosiu savo tolimesnius kontaktus. Good Luck :)
  • ,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2495 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...