Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2601 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

5 minutes prieš, Hiroki ^_^ parašė:

Žlugdau "šuda" niekam tu neidomus nepatinka praeik tema, butina skelbti bereikšmius komentarus kurie nieko neirodys bei nieko nepakeis, nesuprantų tokiu žmoniu kaip tu...

Koks tau skirtumas ką aš skelbiu, vieša tema, kas nori tą ir rašo. Nieko tu nesužlugdysi, šūdo nesužlugdysi, kadangi šūdas jau žlugęs būna. Tu nieko neįrodysi ir nieko nepakeisi platindamas modifikacija. gl.

Abstract Fire flames, Blaze fire flame texture for banner background,  Conceptual image of burning fire, Perfect fire particles on black  background-Image Stock Photo | Adobe Stock

4 minutes prieš, Kevin'D parašė:

Tai kad čia suncity modifikacija platini

Tai SunSide.lt modifikacija kokia suncity ką tu čia nori irodyti rašydamas tokius komentarus dar vienas... Ir gal teisybe pasakiai bet sf modas darytas irgi nuo suncity tai kad man tu nipi*di...

Dabar, Minų laukas parašė:

Koks tau skirtumas ką aš skelbiu, vieša tema, kas nori tą ir rašo. Nieko tu nesužlugdysi, šūdo nesužlugdysi, kadangi šūdas jau žlugęs būna. Tu nieko neįrodysi ir nieko nepakeisi platindamas modifikacija. gl.

Pakeist viska imanoma ir gal šudo nesužlugdysi bet šuda galima visalaika nuleisti į kanalizacija kad jis paskestų.

hviX5M5.png

5 minutes prieš, Hiroki ^_^ parašė:

Tai SunSide.lt modifikacija kokia suncity ką tu čia nori irodyti rašydamas tokius komentarus dar vienas... Ir gal teisybe pasakiai bet sf modas darytas irgi nuo suncity tai kad man tu nipi*di...

Pakeist viska imanoma ir gal šudo nesužlugdysi bet šuda galima visalaika nuleisti į kanalizacija kad jis paskestų.

Kaip kadaise tave mama nuleido?

8 minutes prieš, Hiroki ^_^ parašė:

Pats žinau, kad visi editai šitie nuo sunside, tai ką tu čia būri ir rašai, kad platini sanfierro modifikacija?:DDDD

nu graudus kažkoks, dekui už reklama.

(redaguota)
9 minutes prieš, Playaa parašė:

Kaip kadaise tave mama nuleido?

Na jei nematai "vierchas" tai čia neina kalba apie kažkieno tevus. Apie tevus gali eiti kalbėti "Apie Viska" skiltije o ne samp kažkokioje temoje.

4 minutes prieš, Kevin'D parašė:

Pats žinau, kad visi editai šitie nuo sunside, tai ką tu čia būri ir rašai, kad platini sanfierro modifikacija?:DDDD

nu graudus kažkoks, dekui už reklama.

Tu vapšie čia pričiom, dizaina nusipirk nauja o ne mano naudok. Daug projektų galiu ivardinti kurie naudojo ši dizaina kaip paplatinau... Aš tau pasakysiu kad tavo tas SF gryna SunCity.lt kopija :D Bet suncity.lt rekordo niekada nepasieksi :mucha:

Redaguota , nario Hiroki ^_^

hviX5M5.png

2018-08-20 15:29, Hiroki ^_^ parašė:

Na jei nematai "vierchas" tai čia neina kalba apie kažkieno tevus. Apie tevus gali eiti kalbėti "Apie Viska" skiltije o ne samp kažkokioje temoje.

Tu vapšie čia pričiom, dizaina nusipirk nauja o ne mano naudok. Daug projektų galiu ivardinti kurie naudojo ši dizaina kaip paplatinau... Aš tau pasakysiu kad tavo tas SF gryna SunCity.lt kopija :D Bet suncity.lt rekordo niekada nepasieksi :mucha:

kiek žinau jų rekordas 70-90 (sanfierro)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2601 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...