Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2432 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki! Grįžau po ilgos pertraukos ir apsoliučiai neturiu ką veikti. 2 mėn, stūmiau dūra ir tsg atsibodo, tad nusprendžiau ką nors pakeisti kur galėčiau atiduoti savo sugebėjimus ir praleisti prasmingai laiką. Tad sukūriau šitą temą kur galėčiau pagelbėti ar net kaip sakant įsidarbinti.

Taigi serverio privalumai:

- Turi būti hostas.

- Viskas.

Iš privalumų galite pagalvoti, o čia eilinį šūdservį bandai kurti, bet ne tiesiog kaip ir sakiau atėjau kam nors pagelbėti, ar nors praleisti laiką, kad ir kiek žinau, kad ir kiek patyriau vistiek atsiras dalykas kuriame reikia tobulėti.

- Kam įdomu buvau dirbęs keliose serveriuose pavadinimų visų neminėsiu, nes nenoriu reklamuoti taipogi keli serveriai nuo 2013+- gyvuoja iki šiandienos tai jų neminėsiu, o kurie ilgą laiką atitarnavę ir buvo gan įžymus tai, Chetos ir venom šiose serveriuose buvo mano darbų, pasireiškimo, bet kaip visad mokslai savo daro viską mečiau ir pasitelkiau į mokslus. (Tai čia ta pertrauka buvo kaip sakant :d)

Mano kontaktai: Skype: Donc3sss / komentarai / į pm / Nu ką dabar laukiu neigiamų komentarų :)

(redaguota)

Aš manau, kad rimtiems žmonėms tikrai bus p**ui, kokiuose tu ten projektuose sėdėjai. Na pavyzdžiui: vieni vyrai renkasi paną pagal groži, kiti pagal protą, kiti dar pagal kažką, bet tikrai ne pagal tai su kokiais b**iais ji ankščiau trynėsi.

Ir su tais "privalumais".. Lyg ne kažkoks projekto savininkas turėtų tavim susidomėti, o tu pats.. Suprasčiau, jei galėtum tikrai kažką pasiūlyti projektui, kad jau ten vos ne visi pradėtų rašinėti, bet realiai tai tik gaunasi tokia situacija:

6F4OQ4l.jpg

Redaguota , nario TerZer
  • Parašė po 4 savaičių...
2018-08-21 13:25, Done parašė:

Aš sukūriau šitą temą, kad galėčiau tobulėti, kam reikia detaliai išaiškinti ką moku, tai sakau skypę yra, neturėjau daug laiko rašyti šitą temą, tad man yra vpš po**i gavau daug pakvietimų į serverius, kas mane labai gerai pažystą žino kaip susitvarkau, o kas nepažysta, sakau yra tam skype.

Išvis yra dar naudojančiu SKYPE 2k18??

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2432 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...