Peršokti į turinį
Algimantis

GM su MySQL naujokams

Recommended Posts

Čia galit apžiūrėt gamemode'ą --> https://pastebin.com/cg8HKPND

O čia galite atsisiųsti visą papkę su visais includais ir pluginais --> https://www6.zippyshare.com/v/ywNHM5GL/file.html

Manau naujokams pravers kurie nori dirbti su MySQL

 

  • Teigiamai 6

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Keli pastebėjimai.

  • Koduotę pakeisk į cp1257.
  • Šį kodą galima buvo parašyti trumpiau:
  • if(!strlen(inputtext))
    {
    	RodytiRegistracija(playerid);
    	return SiustiZinute(playerid, BALTA_SPALVA, "[SERVERIS] Įveskite slaptažodį ir spauskite mygtuką \"Gerai\"");
    }
    if(strlen(inputtext) < 8 || strlen(inputtext) > 24)
    {
      	RodytiRegistracija(playerid);
      	return SiustiZinute(playerid, BALTA_SPALVA, "[SERVERIS] Slaptažodį turi sudaryti ne mažiau nei 8 simboliai ir ne daugiau nei 24!");
    }

    Pakeisk į (pakeisti visur)

    if(8 > strlen(inputtext) > 24 || !strlen(inputtext))
    {
    	RodytiRegistracija(playerid);
    	return SiustiZinute(playerid, BALTA_SPALVA, "[SERVERIS] Slaptažodį turi sudaryti ne mažiau nei 8 simboliai ir ne daugiau nei 24!"");
    }
  • Nesuprantu kam pakeitei funkcijų pavadinimus į lietuviškus. Programavime pagrinde tvyroja anglų kalba, tai siūlyčiau ją ir naudoti, bet jeigu taip lengviau - prašom.
  • Dar vienas dalykas kurio nesupratau, tai linijos tarp automatiškai iškviečiamųjų funkcijų. Tai nelogiška. Logiškiau būtų daryti jas tarp automatiškai iškviečiamųjų funkcijų, "stock'iniu" funkcijų, kintamųjų ir ttl.
  • Jeigu jau platini kito žmogaus kodą, bent jau nurodyk iš kur nukopijavai...

EDIT: blogiausia, kad nėra komentarų. Nieko nepaaiškini, taigi nemanau, kad tai bus naudinga naujokams. Buvo idėja padaryti kažką panašaus, bet neturiu laiko. Galvojau kažkas kokybiškai jau padarė, bet deja.

Redaguota , nario Timber
  • Teigiamai 2

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį


prieš 15 valandas(-ų), Timber parašė:

Keli pastebėjimai.

  • Koduotę pakeisk į cp1257.
  • Šį kodą galima buvo parašyti trumpiau:
  • if(!strlen(inputtext))
    {
    	RodytiRegistracija(playerid);
    	return SiustiZinute(playerid, BALTA_SPALVA, "[SERVERIS] Įveskite slaptažodį ir spauskite mygtuką \"Gerai\"");
    }
    if(strlen(inputtext) < 8 || strlen(inputtext) > 24)
    {
      	RodytiRegistracija(playerid);
      	return SiustiZinute(playerid, BALTA_SPALVA, "[SERVERIS] Slaptažodį turi sudaryti ne mažiau nei 8 simboliai ir ne daugiau nei 24!");
    }

    Pakeisk į (pakeisti visur)

    if(8 > strlen(inputtext) > 24 || !strlen(inputtext))
    {
    	RodytiRegistracija(playerid);
    	return SiustiZinute(playerid, BALTA_SPALVA, "[SERVERIS] Slaptažodį turi sudaryti ne mažiau nei 8 simboliai ir ne daugiau nei 24!"");
    }
  • Nesuprantu kam pakeitei funkcijų pavadinimus į lietuviškus. Programavime pagrinde tvyroja anglų kalba, tai siūlyčiau ją ir naudoti, bet jeigu taip lengviau - prašom.
  • Dar vienas dalykas kurio nesupratau, tai linijos tarp automatiškai iškviečiamųjų funkcijų. Tai nelogiška. Logiškiau būtų daryti jas tarp automatiškai iškviečiamųjų funkcijų, "stock'iniu" funkcijų, kintamųjų ir ttl.
  • Jeigu jau platini kito žmogaus kodą, bent jau nurodyk iš kur nukopijavai...

EDIT: blogiausia, kad nėra komentarų. Nieko nepaaiškini, taigi nemanau, kad tai bus naudinga naujokams. Buvo idėja padaryti kažką panašaus, bet neturiu laiko. Galvojau kažkas kokybiškai jau padarė, bet deja.

Galbūt kaikuriems yra sunkiau su anglų kalba, o kad pakeičiau į lt nieks nepasikeitė,daug papraščiau galbūt kaikuriems, iš dalies nukopijuota nuo vieno rusų youtube'rio

  • Teigiamai 1

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

25 minutes prieš, Algimantis parašė:

Galbūt kaikuriems yra sunkiau su anglų kalba, o kad pakeičiau į lt nieks nepasikeitė,daug papraščiau galbūt kaikuriems, iš dalies nukopijuota nuo vieno rusų youtube'rio

 

25 minutes prieš, Algimantis parašė:

Nesuprantu kam pakeitei funkcijų pavadinimus į lietuviškus. Programavime pagrinde tvyroja anglų kalba, tai siūlyčiau ją ir naudoti, bet jeigu taip lengviau - prašom.

Net paryškinau...

Ne iš dalies nukopijuota o viskas išskyrus pavadinimus. Tai įrodo ta pati koduotė, kurioje nėra lietuviškų simbolių, ir ji nėra skirta baltijos šalims.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

prieš 3 valandas(-ų), Timber parašė:

 

Net paryškinau...

Ne iš dalies nukopijuota o viskas išskyrus pavadinimus. Tai įrodo ta pati koduotė, kurioje nėra lietuviškų simbolių, ir ji nėra skirta baltijos šalims.

na aš geriau žinau, nėra lietuviškų simbolių? :mucha: parodyk kur?

  • Teigiamai 1

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

14 minutes prieš, Algimantis parašė:

na aš geriau žinau, nėra lietuviškų simbolių? :mucha: parodyk kur?

https://en.wikipedia.org/wiki/Windows-1251


https://en.wikipedia.org/wiki/Windows-1257

image.thumb.png.b5cc9e82fead0b27d86403937977f4e2.png

Ką tu geriau žinai? Žinai kaip kopijuoti ir mesti apie nieką nepagalvojus?

Redaguota , nario Timber

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

2018-08-06 23:46, Algimantis parašė:

Čia galit apžiūrėt gamemode'ą --> https://pastebin.com/cg8HKPND

O čia galite atsisiųsti visą papkę su visais includais ir pluginais --> https://www6.zippyshare.com/v/ywNHM5GL/file.html

Manau naujokams pravers kurie nori dirbti su MySQL

 

atnaujink linką

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį


Komentuoti gali tik prisijungę nariai

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Sukurkite paskyrą mūsų forume

Registruotis

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite

Prisijungti dabar

  • Narių peržiūri šį forumą:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.


  • SuperGames programele
  • SuperGames programele


×