Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2482 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

9 minutes prieš, © Orinta parašė:

Žiūrėk, kad tau taip nebūtų :DIMG_20180730_221455.thumb.jpg.bfdb4c1d108e150b30a6b258b4849ad9.jpg

Man pavyko kažkaip xDDD

Bent jau aš tai gyvenu šiauliuose tai aplink šiaulius tas vietas rodžiau ir jau turiu 2 kodus nesinėtikyt po visą lt tada nebus kaip Orintai

NEPIRKITE NIEKO IŠ MANĘS , NES MANO ŠITA PASKYRA YRA PARDUOTA KITAM NARIUI IR BUVO UŽBLOKUOTA.

DAUGIAU INFORMACIJOS PROFILYJE!

2 minutes prieš, Kymoon parašė:

*UPDATE* Viada padarė, jog jeigu jiems kyla įtarimų, kad taškus rinkai nesąžiningai tai tada jų neduoda. kaip Nojus sakė vienintelis būdas tai yra susikurti naują fb ir iš po lėto rinkti taškus, kad nekiltų Viadai įtarimų

ir ne vilnius - palanga, bet aplink vilniu, aplink palanga 

NEPIRKITE NIEKO IŠ MANĘS , NES MANO ŠITA PASKYRA YRA PARDUOTA KITAM NARIUI IR BUVO UŽBLOKUOTA.

DAUGIAU INFORMACIJOS PROFILYJE!

Už taškus vakar paspaudžiau kava + dešrainis, šiandien pasidariau 5taškus ir gal po 2h vėl 5 taškus, kad kava išeitų. Ok, pasirinkau atsiimti prizą ir va ką išmetė, ką daryti? Naują fb kurt? :D

IMG_20180802_230921.jpg

prieš 9 valandas(-ų), Cotys Gaming parašė:

Už taškus vakar paspaudžiau kava + dešrainis, šiandien pasidariau 5taškus ir gal po 2h vėl 5 taškus, kad kava išeitų. Ok, pasirinkau atsiimti prizą ir va ką išmetė, ką daryti? Naują fb kurt? :D

IMG_20180802_230921.jpg

Update: susikūriau naują FB, pasiimiau tą kavą :D. Mėginsiu labai atsargiai, palaukęs daugiau laiko. O tas pačias vietas galima žymėti aplink savo miestą?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2482 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...