Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

opskins locked skinai


magas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2127 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki biciuliai. :)

 

Nezinau ar daug kas yra girdejes naujienas apie sia vieta, bet yra taip, kad steam pasalino ja is savo saraso, o visus turejusius skinus uzsalde: http://blog.counter-strike.net/index.php/expresstrade/

 

Toks dalykas, kad as ten turiu skina, bet su juo kaip ir nieko nepadarysi jau. Bent jau as taip galvoju, kad nieko. Gal jus zinote kazkada daugiau? Nes dabar is tu skinu kaip ir jokio tikslo?.. Ar vis del to galima kazkaip juos itraukti i csgo zaidima per kazkur kazkaip? Ar perkelti i kazkur..

 

Su savo kreiva kalba paklausiau:

Citata

Hm.. ok but who will buy this items if they can't add them to the game? I have one skin but what i can do with it if i can't add them to the game? And how about others? What they gonna do with skins? Just sell them and other who will buy it do same and this continue till... ? :) Sorry just trying find logic.


Atsakymas:

Citata

Greetings Henry,

Despite the fact that the Steam items that are listed on our site can no longer be withdrawn to Steam, we believe they still hold value as a collectible item.

Also - more and more sites integrate the WAX ExpressTrade API every day, and in the future we are certain some of those site's features will bring value and a use case to you as a customer for these items.

Please note: we do not track who uses the WAX ExpressTrade API, so we cannot provide specific 3rd party sites to you here, but keep an eye out as we will be sure to call attention to sites providing a service to WAX ExpressTrade users on social media and on our blog posts.

 

Redaguota , nario magas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Matot as nelabai buvau susidomejes skinu pirkimais ir sita saita atradau per netycia. Sugalvojau nusipirkti skina ir tiek. Kai vienoje vietoje nesiseka tai pasiseka antroje. :)

 

O esme tokia, kad nezinojau jog ten kazkas vyksta ir viskas bus "parista". Skinas nebrangus tik 3eu. Zodziu nestumkite. :) zinau, kad pats kaltas. Tik idomu ar nera kazkokiu B variantu ir tiek.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2127 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...