Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2957 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki kaip ir supratot iš temos kad susije su vartais. Kaip padaryti kad vartus atidaryt galėtų tik tas asmuo kurį aš pats per scripta uždėčiau pvz karta buvau mates tokia eilute pvz :  if(PlayerInfo[playerid][čia nž ka rašyt] == Vardas_Pavarde)

Va kažkas buvo panašaus bet nebepamenu kur buvau mates. Kaip padaryt kad duotu tam vartotojui kury yrašau vietoj Vardas_Pavarde ?

las_puerto_be_bg.png

(redaguota)

Pavyzdys:

new playerName[MAX_PLAYER_NAME];
GetPlayerName(playerid, playerName, MAX_PLAYER_NAME);
if(!strcmp(playerName, "Dark_Kostas", true, 11))//change 11 with the length of your name
{
//your command things in here
}
else return SendClientMessage(playerid, 0xFF000000, "This command is not for you!");
Redaguota , nario nojus1241
  • Teigiamai 1
10 minutes prieš, nojus1241 parašė:

Pavyzdys:

new playerName[MAX_PLAYER_NAME];
GetPlayerName(playerid, playerName, MAX_PLAYER_NAME);
if(!strcmp(playerName, "Dark_Kostas", true, 11))//change 11 with the length of your name
{
//your command things in here
}
else return SendClientMessage(playerid, 0xFF000000, "This command is not for you!");

Dėkui padėjo :) 

las_puerto_be_bg.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2957 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...