Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kaip baigti rukyti tabaka/cigaretes. 51% chansas kad baigsi.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2539 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Dauguma ruko cigaretes.
Visi kurie norite baikti ar bande baigti ir jiems nepaviko as rekomenduoju pradeti vape'inti.

As baigiau su cigaretem pirma diena kai nupirkau sau vape'a.
Svarbiausias dalykas pirmam laikuj yra nusipirkti "juice" su stipriu nikotinu.

As 100 kartu bandziau mesti rukyti bet niekados nejo. Kai pradejau su vape'u nuo pirmos dienos cigareciu nelieciau.

Bandyk ir rekomenduok kitiem nes tobakas yra sudas.

Redaguota , nario aTAKA
1 minute prieš, Reklameris5 parašė:

pagal mane taip. nera irgi geriausias dalykas , bet uz rukyma manau svaresnis dalykas

Kažn šūda trauki kuris net nežinai iš ko padarytas, tas man nepatinka

NEPIRKITE NIEKO IŠ MANĘS , NES MANO ŠITA PASKYRA YRA PARDUOTA KITAM NARIUI IR BUVO UŽBLOKUOTA.

DAUGIAU INFORMACIJOS PROFILYJE!

24 minutes prieš, سيبيريا` فوكسوناس parašė:

O derva plaučiuose patinka?

nerūkau nieko ir galvoju, kad abu yra visiškas šūdas, tiesiog e.cigai yra nauji ir huj suprasi kokių ten medžiagų prideda

NEPIRKITE NIEKO IŠ MANĘS , NES MANO ŠITA PASKYRA YRA PARDUOTA KITAM NARIUI IR BUVO UŽBLOKUOTA.

DAUGIAU INFORMACIJOS PROFILYJE!

prieš 9 valandas(-ų), kouWn parašė:

video, turbūt daug kam pasakys kas dedasi jūsų plaučiuose kaip rūkote cigaretes

Viena yra rūkyti vieną cigaretę, o kita yra rūkyti apie 60 cigarečių vienu metu, tad tokie eksperimentai, kaip šitas - nieko neįrodo. Žinoma, plaučiuose nusėda kažkiek dervų, bet tavąjame klipe nelogiška, nes eksperimentuojant naudoja daugiau, nei 60 cigarečių vienu metu ir po to rodo rezultatus. Bet ar tu tiek rūkai? O jei mokeisi biologiją mokykloj, tai turėtum žinot, kad plaučiai laikui bėgant valosi, kaip ir kraujas ir kiti dalykai.

(redaguota)
prieš 1 valandą, 7mellos | Inn_Progress parašė:

:DDD *Myliu SuperGames.lt* temos pavadinimas "Kaip baigti rūkyti", o čia tiesiog pasiūlo pradėti rūkyti elektroninės :D Pz ką be taves mes darytumem.

Ku ku.

prieš 1 valandą, Merio parašė:

man labai idomu kokia formule apskaiciavo 51%?

Mano ir visus kuriuos as pazystu. Kai jie pradejo vape'inti cigareciu jie neliete... Todel ir sakau 51%.

Kai zmones meta rukyti jiem truksta nikotino, visokios nikotino kramtoskes nelabai padeda nes zmonem truksta dar vieno dalyko, kaska rankoj tureti ir kaska i plaucius traukti ir pusti.

Visa sia problema vape'ai sutvarko. Gauni nikotina, trauki i plaucius ir puti.

Redaguota , nario aTAKA

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2539 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...