Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2558 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
(redaguota)
8 minutes prieš, B'Oconner parašė:

Nemanau, kad jai reikia draiverių kainavo tik kelis eurus, sena veikė normaliai

Membraninė

Tai jei kainavo kelis eu tai todėl ir neveikia. Buvau ir aš nusipirkęs new keyboard tai jau išėmus iš dėžės jau space ir kelios raidės neveikė. Kokia kaina tokia ir kokybė.

Redaguota , nario Barz

19 minutes prieš, Barz parašė:

Tai jei kainavo kelis eu tai todėl ir neveikia. Buvau ir aš nusipirkęs new keyboard tai jau išėmus iš dėžės jau space ir kelios raidės neveikė. Kokia kaina tokia ir kokybė.

Prieš tai acme's veikia puikiai, tik tiek, kad ją apipyliau ir teko greit pirkt naują, o čia buvo vienintelis variantas, Acme's irgi nėra brangios

prieš 3 valandas(-ų), B'Oconner parašė:

Sveiki,

Kas gali būt, kad lagina nauja klavetūra? Rašant būna, kad pastringa ir prisispaudinėja ta pati raidė ir panašiai. Kišt į kitą USB portą jau bandžiau nepadėjo, sena veikė normaliai.

Nešk atgal ją, pats čia nelabai ką ir pakeisi, brokuota nusipirkęs būsi. 

Su SUPERGAMES.lt nuo 2012 m. Vasario 15 d.

(redaguota)
prieš 7 valandas(-ų), MrGytis parašė:

Nešk atgal ją, pats čia nelabai ką ir pakeisi, brokuota nusipirkęs būsi. 

Nesti atgal maksimine klava butu kvaila uz kokius 5-6€.perki viena normalesne uz 20-30€ ir nesuki galvos..kitu atveju standartinia logitech klaviatura ir nesuki galvos

Redaguota , nario ϟ¥ηтнẘα♥ε﹩

Chestnuts please

prieš 5 valandas(-ų), sazine parašė:

Pritariu, kad pigios klaviatūros neverta nešti keitimui. Net pakeitus tikėtina, kad toks pats modelis irgi bus nepatikimas.

AULA Be Fire pigi membraninė klaviatūra su 3 spalvų apšvietimu ir apsauga nuo skysčių. 

gigabyte klavos membrame, logitech ir dar a4tech neblogos ir bloody/x7 serijos. apie aula neblogi atsiliepimai irgi, uz savo kaina jas zmones laiko padoriomis. bet sakyciau a4tech membrankes ima virsu.

Chestnuts please

(redaguota)

Nei vienos neturėjau tinkamai veikiančios už 20 eu. Viena spaudinėjosi atrodo namas grius už 20 eu, kita už 28eu dažnai mygtukai du kartus pasispausdavo. Paste'ni kokį kodą, tai turi bedos atrinkti nuo kur trinti. Jau pasimokiau, nėra geros pigios klaviatūros.

Kaip sako skūpas moka du kartus. Mano atveju, tris kartus :D

Redaguota , nario Kakas69

Pirkau prieš kokius gerus tris mėnesius jau Aula SI-832 iš kilobaito už 10€ nes kai kurie laptopo mygtukai nebeveikė, jokių problemų neturėjau, peršokimas nuo laptopo klaviatūros buvo akivaizdus, mygtukai moderate paspaudimo reikia, nemažas travel, tačiau ji gan patogi ir po trijų mėnesių naudojimo dar atrodo lyg nauja , mygtukai net nenusitrynę, + dėžutėje prie klaviatūros dar 5 papildomi mygtukai, bandžiau juos užsidėt - jie man atrodo padaro juos labiau clicky (turbūt gaminimui), kaip klaviatūrai už 10€, produktas labai paprastas, bet geras, spalvų schema akies nerėžia, kartais naudingi ir multimedijos mygtukai, o gal tik taip giriu produktą už tokią kainą, kadangi visą gyvenimą naudojaus laptopo keyboardu, overall kaip už kainą - 9/10.

• Parašė po 3 savaičių...
5/17/2018 23:57, Kakas69 parašė:

Nei vienos neturėjau tinkamai veikiančios už 20 eu. Viena spaudinėjosi atrodo namas grius už 20 eu, kita už 28eu dažnai mygtukai du kartus pasispausdavo. Paste'ni kokį kodą, tai turi bedos atrinkti nuo kur trinti. Jau pasimokiau, nėra geros pigios klaviatūros.

Kaip sako skūpas moka du kartus. Mano atveju, tris kartus :D

Varmillo mechankes cherry mx red populiareja :) Ypac tkl edition ;) geros pagal review, neprikistos visokio led rgb, patrauklus dizainas siaip. Bet kaina geresniu ne su outemu switches jau is ne zemuju  bet kaip sakoma "u get what you pay for" ;) kai kada..

Chestnuts please

(redaguota)
6/10/2018 06:55, ϟ¥ηтнẘα♥ε﹩ parašė:

Varmillo mechankes cherry mx red populiareja :) Ypac tkl edition ;) geros pagal review, neprikistos visokio led rgb, patrauklus dizainas siaip. Bet kaina geresniu ne su outemu switches jau is ne zemuju  bet kaip sakoma "u get what you pay for" ;) kai kada..

Be RGB aš net nepirkčiau. Vakarais nepatogu. Dėl razer kokybės tai ką galiu pasakyt. Pelė idealiai 5 metus eina, net nenusitrynė nei kiek. Klaviatūra spaudinėjas gerai, tyliai, RGB patogus ir macro galimybės darbui. Dizainas patrauklus, per daug vietos bent jau chroma neužima. Nieko blogo apie razer negaliu pasakyt, nors Audio aparatūros tikrai nepirkčiau.

(redaguota)
5 minutes prieš, Kakas69 parašė:

Be RGB aš net nepirkčiau. Vakarais nepatogu. Dėl razer kokybės nekomentuosiu. Pelė idealiai 5 metus eina, net nenusitrynė nei kiek. Klaviatūra spaudinėjas gerai, tyliai, RGB patogus ir macro galimybės darbui. Dizainas patrauklus, per daug vietos bent jau chroma neužima. Nieko blogo apie razer negaliu pasakyt, nors Audio aparatūros tikrai nepirkčiau.

as isvis gaming gear'o audio neimciau(nebent pora variantu, tai butu sennheiser game one arba audiotechnica ATH-ADG1X. turiu DA chroma. gera pele del on the day performance o kokybe buildinimo tragiska. jeigu ne sensorius neemes isvis buciau. siaip nerasi peles kuri neturetu kokiu nors minusu ar problemu, ju tikrai yra, bet turiu pripazinti, kad razer quality controll'as isties prastas uz kaina, kuria sumoki.

Redaguota , nario ϟ¥ηтнẘα♥ε﹩

Chestnuts please

(redaguota)

Na aš jau minėjas, razer naga pelės man niekas nepakeis, nebent atsiras geresnė alternatyva mažesnė su tais pačiais 12 šoninių mygtukų ir macro galimybę, bei jog klaviatūra ant tų mygtukų galima užbindinti. Klaviatūra jau minėjau, emiau kad derintusi prie razer ir jog membraninė, tyli bei RGB, bei vėlgi, macro galimybių su keybiddingų remapinimu. Dalinai man razer softas patinka labai. Visokie keyremaperiai dažniausiai neveikia tinkamai, reik perkrauti pc kad veiktų ir t.t toli gražu. O su kitais nėra noro eksperimentuoti, veiks tinkamai ar ne.

15 minutes prieš, Kakas69 parašė:

Na aš jau minėjas, razer naga pelės man niekas nepakeis, nebent atsiras geresnė alternatyva mažesnė su tais pačiais 12 šoninių mygtukų ir macro galimybę, bei jog klaviatūra ant tų mygtukų galima užbindinti. Klaviatūra jau minėjau, emiau kad derintusi prie razer ir jog membraninė, tyli bei RGB, bei vėlgi, macro galimybių su keybiddingų remapinimu. Dalinai man razer softas patinka labai. Visokie keyremaperiai dažniausiai neveikia tinkamai, reik perkrauti pc kad veiktų ir t.t toli gražu. O su kitais nėra noro eksperimentuoti, veiks tinkamai ar ne.

tu turi savo teiginius, bet dauguma nepamirsk, kad perka steel series ir razer vien del brand;o-kad lietuvoje populiaru.. neturi visiskai supratimo kodel pirkt kodel ne.

Chestnuts please

Kam čia tie debatai, kai atsakymas ir taip aiškus.

Bėda yra tavo klaviatūroje, kaip ir iš diskusijų sprendžiant, ji nėra brangi, todėl nepulk į ašaras.

Problemos sprendimas irgi vienas, pirkti naują klaviatūrą. O jeigu tau sunku išsirinkti, tai yra tam tikra forumo skiltis, kurioje galėsi sukurti temą apie tai, kokią klaviatūrą tau pasirinkti.

tumblr_n2uq30MKvh1sk6x9qo1_400.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2558 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...