Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2559 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, nusprendėme su kolega, sukurti SAMP projektą, reikalingas GM, be bugų.
Veiksmas nesvarbu kurioje Mapp`o vietoje. 
Geriausia būtu sujungtas su mysql. 
Ir savaime aišku, ne platintas per visą internetą. 
Pasiūlymus su kainomis rašote patys, nenustatysiu iki kiek galiu mokėti. 

Laukiu protingų pasiūlymų. Pirksiu tik iš patikimų narių. 

Gražios dienos! 

prieš 6 valandas(-ų), Robysas parašė:

Faktas kad bandys įkišt editinta gm už normalius pinigus, neapsigauk... :D 

Jau bandė, ne vienas. :D Ypač užknisa kai siūlo GM kuris jau metai laiko internete voliojasi, pakeičia porą eilučių, įdeda kokia sistemą, kuri irgi internete ir va dariausi nelapeidau, noriu 150 eurų :D Nu blem, ne durnas esu, ne 12-metis kad patykėčiau tokiais vėjais. :D 

prieš 13 valandas(-ų), Hoonz parašė:

tave paskaičius galima vėžį pasigaut, rašai tokius pat šūdus kaip ir kuri samp'e, kuomet pateiksi nors vieną argumentuotiną pavizdį - parašyk, o dabar tavo erezijos kaip vėjai laukuose - nieko verti.

1. Los santos pas Qupla projekte, per tave net nestartavom, modifikacija buvo sudo verta, gm 2010 metu vps, apsaugu nulis. 

2. Sfgyvenimas - darei darei bet nieko nepadarei

3. New-Santos - xdddd skriptinai Yogho, net spidometro nesukodavai.

4. Skriptinai big dee, anam irgi nieko nepadarei gero

Lol, cia 4 argumentai

(redaguota)
5/8/2018 11:47, makflaj parašė:

1. Los santos pas Qupla projekte, per tave net nestartavom, modifikacija buvo sudo verta, gm 2010 metu vps, apsaugu nulis. 

2. Sfgyvenimas - darei darei bet nieko nepadarei

3. New-Santos - xdddd skriptinai Yogho, net spidometro nesukodavai.

4. Skriptinai big dee, anam irgi nieko nepadarei gero

Lol, cia 4 argumentai

1. pas qupla projekte gyvenime nebuvau, nemaišyk ir nemeluok žmonėm.

2. sfgyvenimas modifikacija buvo nuo 0 daroma, nespėjus užbaigt buvo nuspręsta uždaryt projektą nes Gedas turi darbą ir asmeninį gyvenimą, gm nuo 0 nesusikuria per savaitę genijau.

3. new-santos gerai nepamenu, bet berots viskas veikė, ne mano problemos jog tavo medinis kompiuteris su šviesolaidiniu internetu neužkrovė spidometro f-jų.

4. Pas big dee turėjau padaryt viską ko familiją nepadarė ( supiso visą modą ) per mažiau negu savaitę dar eidamas į mokyklą, pažiūrėčiau ką tu sukurtum pro skripteri.

ps. tada nerašyk į skype į nesigerink stumdamas ant kitų, kad ale draugelis esi.

Redaguota , nario Hoonz

„Life is too short to remove usb safely“

(redaguota)
14 minutes prieš, Hoonz parašė:

1. pas qupla projekte gyvenime nebuvau, nemaišyk ir nemeluok žmonėm.

2. sfgyvenimas modifikacija buvo nuo 0 daroma, nespėjus užbaigt buvo nuspręsta uždaryt projektą nes Gedas turi darbą ir asmeninį gyvenimą, gm nuo 0 nesusikuria per savaitę genijau.

3. new-santos gerai nepamenu, bet berots viskas veikė, ne mano problemos jog tavo medinis kompiuteris su šviesolaidiniu internetu neužkrovė spidometro f-jų.

4. Pas big dee turėjau padaryt viską ko familiją nepadarė ( supiso visą modą ) per mažiau negu savaitę dar eidamas į mokyklą, pažiūrėčiau ką tu sukurtum pro skripteri.

ps. tada nerašyk į skype į nesigerink stumdamas ant kitų, kad ale draugelis esi.

:DDD 1. sumaisiau, ne pas qupla buvai, bet los-santos.lt projekte buvai. :) O gm buvo 2010 metu nei mapp nei anti cheat

2. Prcm gedas? Kiek zinau jis nesivele i projekto veikla

3. Tu jo net nebuvai sukodaves, pats yogho sake.

4. XD.aha

P.s aha

Redaguota , nario makflaj
prieš 3 valandas(-ų), makflaj parašė:

:DDD 1. sumaisiau, ne pas qupla buvai, bet los-santos.lt projekte buvai. :) O gm buvo 2010 metu nei mapp nei anti cheat

2. Prcm gedas? Kiek zinau jis nesivele i projekto veikla

3. Tu jo net nebuvai sukodaves, pats yogho sake.

4. XD.aha

P.s aha

Pats žvengi iš savo absurdišku argumentu, nebuvau aš los-santos projekte. Gedas prie to, kad buvo projekto savininkas,kaip visada viska xujovai žinai ir bandai kažką pienius čia įrodyt. Ką tau yogho sakė man giliai *Myliu SuperGames.lt*, nei aš pamenu, nei man įdomu, o dėl familijos pilna temų supergames, bet kad adaptuotas esi ir atsilikęs nuo pasaulio, čia jau tavo bėdos, skaityt reik mokytis, nebeaiškinsiu aš čia tau daugiau, nes vistiek savo operas giedosi. Eik geriau textdraw papaišyk

„Life is too short to remove usb safely“

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2559 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...