Peršokti į turinį

Parduodami keli Red-County map'ai ir interjerai


Misteris Ministras

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2205 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Parduodami keli Red-County map'ai ir interjerai
* Galimas map darbų redagavimas pagal užsakovo norus

https://imgur.com/a/jurP7sP - 3.5€ - Driving school Interior
https://imgur.com/a/cLJJXIt - 3.5€ - Hospital Interior
https://imgur.com/a/SaEa16v - 1.5€ - Polomino Creek Beach spawn
https://imgur.com/a/jxjchJk - 1.5€ - BlueBerry Driving school

  • Teigiamai 4
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ligoninėje būtų džiugu pamatyti daugiau tvarkingumo. Galėtų būti virš palatų durų parašytas palatos numeris, pati ligoninė atrodo gan tuščia, koridoriai dideli, bet neišnaudotos vietos palikta daug. Parinkta tekstūra prie durų (turbūt ten bandyta pavaizduoti stiklą) yra gan prasta, nesižiūri. Ir šiaip, pats ligoninės interjeras nėra kažkuo išsiskiriantis. Norėtus kažko unikalesnio, kadangi panašių į tokį, kaip šis, darbą - daugybė. Vertinčiau 8-iais, o turbūt, reali darbo vertė turėtų būti kiek mažesnė, apie 2EUR.

Apie vairavimo mokyklos interjerą, tai kas užkliūna, kad kartojasi tokios pačios tekstūros (tarkim, lubų, gėlių vazonų...), kaip ir ligoninės interjere. Gal tai ir nėra didžiulė problema, bet jei kiekviename interjere lubos būtų tokios pačios - manau greitai pabostų. Pats interjeras vėlgi, gan tuščias. Sakyčiau trūksta langų (berods tokiame interjere mačiau tik vieną, čia). Taip pat trūksta informacinių ženklų (gal ne taip jie vadinasi, bet kažkas panašaus), prie kiekvienų durų, prie aptarnavimo galėtų būti tekstai, kas ten aceit viduje yra. Dabar taip yra tik prie vienų durų, prie egzaminų kambario. Galbūt trūksta paveikslų daugiau, kai kurios tekstūros (pavyzdžiui, grindų) gal nėra gerai parinktos, bet čia pagal skonį. Jei atsirastų pirkėjas, žinoma, galima būtų pagal jo norus paredaguoti darbą. Mano galvą, darbo vertė siektų 2EUR. Ne daugiau.

Dėl Polomino Creek Beach atsiradimo vietos, tai nelabai yra ką vertinti. Reikėtų gal daugiau nuotraukų (ir prie to stendo, kur kažkas parašyta ir pan.), bet, čia sakau, ką matau iš dabartinių nuotraukų. Gal atsiradus pirkėjui, darbą galima būtų aprodyt ir daug aiškiau. O dėl vairavimo mokyklos eksterjero tai nelabai rasiu, prie ko prikibt, galbūt tik kad nėra nieko, kas asocijuotus su vairavimo mokykla. Nei stendų, nieko, kas išskirtų tai. 

Atrodo, kainos kiek užkeltos. Manau pavyktų rasti kitą, taip pat kokybiškai užsakymus atliekantį žmogų, kuris panašų darbą įgyvendintų kiek pigiau, bet tai tik mano nuomonė. Gal ir kainos nėra tokios, kokias aš įvardinu, gal ir klaidos nėra tokios, kokias pabrėžiu. Pasakiau tai, kaip viskas atrodo mano akimis. Bendras vaizdas neblogas, spaudžiu žalią, tobulėk.

Redaguota , nario MVikarijus
  • Teigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2205 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...