Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

New-Life.us.lt ~~ Tavo naujo gyvenimo pradžia


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2186 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi šio Supergames.lt puslapio lankytojai,  taigi norėčiau pranešti,kad New - life.us.lt projektas pradėjo savo veiklą, tai yra pirmas mūsų projektas . Žinau kad  manote, kad čia bus "šūdservis" nes su us.lt galūnę domenas, dėl to galite nesijaudinti, šudservio tikrai nebus. Tikrai nutarėme kad nenuleisime rankų ir stengsimės suteikti kuo kokybiškesni ir tikroviškesni žaidimą. Nusprendžiau, kad bus  GRP stilius, nes RPG stilius yra tikrai labai sunkiai suprantamas. 

 

 

 

Projekto tikslai - Taigi kaip ir minėjau truputį, mūsų pagrindinis tikslas yra sukurti įdomų, malonų, kokybišką žaidimą, kad jūs pajaustumėte kas yra tikras žaidimas ! Kad galėtumėte mėgautis žaidimu, tiesiog jums tereiks užsukti į serverį, ir pasilikti, jei žaidžiate kitame projekte, nebėda, mes jus galime emigruoti! Ir galėsite vėl žaisti, susipažinti su naujais žaidėjais, patirti įdomesnių, naujesnių įspūdžių. Mūsų dar vienas iš tikslų tai pasiekti asmeninius rekordus, norime pasiekti kuo aukštesni serverio rekordą, ir išlaikyti žaidėjų pastovų skaičių. Mes tikrai norime jums suteikti įdomų žaidimą, paskatinti pasilikti tik pas mus ir įsitikinti jog pasirinkote mūsų projektą nebereikalo, administracijos pagalba, serverio modifikacija, dažni atnaujinimai, bendraujanti ir įdomi bendruomenė, taip pat jums suteikiama labai gera atmosfera!

 

 

 

Kodėl turite pasirinkti  mus? - Esame puiki komanda, kuri nenuleidžią rankų, moką dirbti, ir darbą atlieką gerai, kokybiškai. Mes stengsimės dėl jūsų, suteiksime gerą, kokybišką, malonų žaidimą. Serverio ekonomika bus vidutinė, nei per lengva, nei per sunki. Mes viską darome tik dėl jūsų, mes norime jums leisti pasimėgauti tikru kokybišku samp serveriu. Taip pat mūsų serveryje netruks promogų, administracija maloni, supratinga, galėsite kreiptys įvairiais klausimais. Taip pat galėsite rašyti savo norimas, unikalias įdėjas forume, į jas bus smarkiai atsižvelgta, ir galbūt įgyvendinta. Mūsų serverį galite rinktis ne vien dėl promogų, galite rinktis ir dėl puikios bendruomėnės.

 

 

 

SISTEMOS

 

 

 

Mašinų sistema - Mašinų sistema mūsų serveryje tikrai nėra ypatinga, paprasta, bet visgi kiekvienas supras tai savaip, taigi užėję į mašinų turgų/saloną rasite daug mašinų, motociklų, tad galėsite išsirinkti sau patinkantčią transporto priemonę. Ją nusipirkę,  ją galėsite rasti netoliese, tiksliau tereiks parašyti komandą visiems žinomą turbūt "/carmapas", taip pat serveryje galėsite turėti net 2 mašinas. Taip pat transporto priemonėje bus pilamas degalai- Benzinas, ir Dyzelis. Taip pat jei nenorite pakliūti pareigūnams galėsite užregistruoti savo nuosava transportą, taip pat norint negauti baudos ir neprarasti teisių, galėsite įsijunkti autopilotą, su autopilotu bus saugiau. Taip pat yra mašinos valdymas, galėsite valdyti mašiną, t.y. (Užrakinti mašiną, atrakinti mašiną ir tt.)Taip pat serveryje yra techininė apžiūra, jei automobilį sustabdys policija, jums galės išrašyti baudą už technikinės apžiūros neturėjimą. Norint įsigyti techninę apžiūrą reiks nuvažiuoti į mechanikų bazę. Norite kad jūsų automobilis būtų saugus? Tada kvieskite mechanikus ir įsigykite signalizaciją.Taip apsaugosite savo transportą nuo vagių!

 

 

 

Namų sistema - Visame Las Venturas mieste bus išdėstyti namai. Namą galalės įsigyti kiekvienas turintis tam reikiamą kiekį lėšų, namus galėsite tobulinti, bet tam reiks irgi daug lėšų, tad reiks dirbti, arba pasiimti paskolą. Visos namo komandos /namas. Taip pat jai jūsų vidus jums nepatiks, galėsite keisti namo lygį, bet tai kainuos. Tad turėsite dirbti. Taip pat name bus šaldytuvas, iš kurio galėsite pasiimti valgyti, atsigerti.

 

 

 

 Banko sistema - Na banko sistema tai visai man patinka, taigi pradėsiu nuo banko sąskaitos, na norint atsidaryti banko sąskaitą jum reiks lėšų, atsidarius banko sąskaitą jūs pinigus galėsite laikyti banke, tai bus tikrai saugu. Turbūt kylą klausimas ką dar galėsite daryti suta banko sąskaita? Taip pat galėsite perversti pinigus kitam žaidėjui į banko sąskaitą. Bet banke laikyti dėl vienos priežasties yra blogai, jums kas 3val. minusuos 5 procentus padėtos sumos banke, kodėl? Todėl, kad bankas pinigų šeipsau, nemokamai irgi nelaikys, bankui pereis 5 procentai nuo jūsų sumos. 

 

 

 

Verslų sistema - Taip pat verslų sistema nebus labai ypatinga. Mūsų serveryje verslą įsigyti bus tikrai sunku, nes verslų kainos yra tikrai tragediškai didelės ir norint tokią sumą surinkti jums teks rimtai paplušėti.Na tai užlipus ant verslo pickupo jums išmes vieną pasirinkimą -  „Pirkti verslą”. Truputį papasakosiu apie pasirinkimą, paspaudę "Pirkti verslą" jį nusipirksite, nusipirkę verslą galėsite jį valdyti, nusipirkus degalinės verslą, jei serverio žaidėjas pilsis degalų, jums visi pinigai nukeliaus tiesiai į kišenę, bet degalai po biški baigsis, ir jums reiks papildyti degalų, tam bus gamyklos, ten gaminama visokia medžiaga, ir panašiai. Vėliau apie gamyklos sistemą papasakosiu.Taip pat daugiau informacijos galėsite rasti pačiame versle, jį nusipirkę.

 

 

 

DARBAI

 

 

 

Vienas iš svarbiausių dalykų serveryje tai darbai, nes dirbant uždirbsite pinigų,taip galėsite įsigyti norimą turtą. Visi serverio darbai "/darbai". Apie darbus papasakosiu vėliau, kuo geresnis darbas, kuo tavo patirtis/rangas didesnis tuo uždirbsite daugiau. Darbo komandas rasite parašęs komandą /darbas. Bet visų pirmą norint dirbti reikia išsilaikyti mašinos teises. Tai nėra lengva, bet nėra ir sunku. Taip pat serveryje galėsite dirbti ne vien darbus be pakvietimų, daug darbų yra ir su pakvietimais, dirbant darbą su pakvietimu uždirbi daugiau. Bei dirbant su pakvietimų darbą visiškai įdomiau žaisti.

 

 

 

Medikų darbas - Medikų darbas tai manau yra svarbus darbas serveryje, ką daro medikai? Reaguoja į iškvietimus, gelbsta žmonės, juos gydo, dalyvauja grobimose, ir padeda nusikalstomėm grupuotėm. Taip pat Mėdikų darbas reikalaus didelio atsakingo ir gero darbo.

 

 

 

Taksistų darbas - Na taksistų darbas čia jau visiems žinomas turbūt. Koks taksistų pagrindinis tikslas? Jų pagrindinis tikslas yra žmogų nugabenti nuo taško A į tašką B. Neturint teisių, galite išsikviesti taksi, su komanda "/kviesti". Bet norint keliauti taip pat reikia turėti ir lėšų.

 

 

 

Policijos darbas - Va čia vienas iš svarbiausių darbų serveryje, nes policijos pareigūnų prireikia visur, net kartais nuo pareigūnų priklauso žmonių likimas. Policija galėsite kviesti parašius komandą "/kviesti". Taip pat nusikalstant 1 lygiu bauda bus lygi 200 EUR. O jei tiek pinigų neturėsi, kito kelio nebus kaip kaleimas, tiesiog kaleime sedėsi 60 sekundžių, na tai priklauso nuo gaudomo lygio. Taip pat policija kariauja su nusikalstomomis grupuotėmis, bet į policija patekti labai sunku, nes čia reikia tik atsakignų, aktyvių žaidėjų. Taip pat policija giną užgrobtus pastatus, pagrobtus žmonęs, taip pat policija gali patruliuoti, ir matuoti greitį.

 

 

 

Radijos darbas - Na tai įdomus darbas, radijos darbas reikalaus gerų žynių, supratingomo, ką veikia radijos darbas? Tai radistams reikia imti intervių iš žaidžiančių žaidėjų, taip pat turite vesti rubrikas, nuotaikai pakelti ir pinigams užsidirbti, rubrikos būną įvairios t.y.  anekdotai, veidrodis ir tt. Nesvarbu ar tu Moteris, ar tu Vyras, tu gali dirbti šį darbą, ir vesti įvairias rubrikas, klausimanijas. Taip pat galvojate kad rubrikai lėšų vesti aš neturėsių, lėšų iš jūsų kišenės nieks neims, tiesiog direktorius ar pavaduotojas kaups pinigus fonde, o vęsdamas rubrika, ir jei žaidėjas laimi prizą, tu jam duosiu ne iš savo kišenės pinigus, o iš darbo fondo.

 

 

 

Mechanikų darbas - Na mechanikų darbas taip pat svarbus, nuo jų priklauso transporto priemonių likimas. Ką veikia mechanikai? Mechanikai taiso mašinas, tempioja nuo kelio ir veža jas į KMA. Tad patariama nepalikti ant kelio benkur numestą savo transporto priemonę. Taip pat jei reikia pataisyti mašiną, arba įtaisyti signalizacija reikia kviesti mechanikus. Jie visida bus pasiruošę vykti pas žaidėjus.

 

 

 

Dyleriai - Tai turbūt svarviausias darbas nusikalstomoms grupuotėms, jie patyliukais, saugodami teisėsaugos, pardavinėją įvarius ginklus, slaptai veža narkotines medžiagas. Bet norint čia įsidarbinti, reikia turėti gerą draugą Dyleriu darbe. Nes čia viskas vyksta tyliai.

 

 

 

Greito regavimo Burys "ARAS" - Tai dar vienas darbas priklausantis teisėsaugai, bet norint dirbti šiame darbe būtinai reiks mašinos teisių, ir ginklų licenzinos, A.R.A.S darbas reikalauja didelio atsakingumo, nes jie visada vyksta į atgrobimus, šturmuoja mafijos bazes, taip pat naudoja tazerius, kliūtis, spyglius. Jie bando užtikrinta civilių saugumą. A.R.A.S darbuotojai gaudo nusikaltelius, veikia greitai ir tyliai, jie naudoja įvairias transporto priemonęs, t.y. Naikintuvai, Sunkvežimei ir panašiai.Taip pat jie gaudo bėglius. 

 

 

 

Serverio svėtainė - www.New-Life.us.lt (Startas 19:00)

 

Serverio TeamSpeak - Kuriamas

 

Serverio IP - Kuriamas

 

Skype - sfgp.admin

 

 

 

Ačiū už jūsų dėmėsį ! Užsukite į forumą, lauksime jūsų 19:00 šiandien

 

 

 

TerrenceWhite. - Puslapio įkūrėjas, skripteris.
 
James_Fierro - Pagrindinis Administratorius
 
Steve_Johnson - Pagrindinis Administratorius
Redaguota , nario TerrenceWhite.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

1 minute prieš, Black'as parašė:

Na pažiūrėsime kaip čia jūs stengsitės. Ateisiu vakare iki forumo. Sėkmės.

Dėkojame. Lauksime.

Dabar, Robysas parašė:

Aprašymas gal ir nieko, bet vien ta galūnė... Btw sėkmės

Galūnę keisime, jei viskas klostysis kuo puikiausiai.

Dabar, mariusqw parašė:

"Šūdservio nebus", nueini į forumą, ak-47.lt logotipas. Lul

Keisime :D

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

1 minute prieš, Marlonas parašė:

Perskaičiau visą aprašymą, patiko. Galbūt ateityje ir užsuksiu į projektą ! Linkiu nenuleisti rankų ir kurti iki galo. :oho:

Dėkojam, lauksime :)

1 minute prieš, liight parašė:

XDDD AUKSTUMAS... nu fantazuok toliau, ta .lt galune nieko neprides patikek, ypac kai pradedi nuo us.lt ir su levu pavadinimu. hf zlungant

O ką tu žinai, aš bent projektą ilgai laikysiu, bei nenuleisiu rankų jai sumažės žaidėjų ar kažkas atsitiks, visados žinosiu ką daryti tokiose situacijose.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

4 minutes prieš, TerrenceWhite. parašė:

Dėkojam, lauksime :)

O ką tu žinai, aš bent projektą ilgai laikysiu, bei nenuleisiu rankų jai sumažės žaidėjų ar kažkas atsitiks, visados žinosiu ką daryti tokiose situacijose.

ujuj laikytojas, tu isvis surink zaideju pradziai :D nes <5 nesiskaito kaip zaideju sk. tbh, nes ten bus tavo draugajjjjjj su mylyjonajs

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

25 minutes prieš, TerrenceWhite. parašė:

Dėkojame. Lauksime.

Galūnę keisime, jei viskas klostysis kuo puikiausiai.

Keisime :D

Tai jei keisit tik dėl to kad viskas klostosi ,,puikiai" Tai kam išvis pradėt? Arba kuriaš iš pradžių normaliai, arba nekuriat

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Suprantu pilnai kad nori turėti savo projektą bet pacituok man va dabar šiuo metu kuom tu išsiskirsi iš kitu? Tuo labiau pradedi projektą su .us galūne bent jeigu rimta projektą žadi sukti tai jokiu .us neturėtu būti nebent žadi paleisti vienkartinį projektą statai kad po mėnesio uždarytum maždaug.. Tuo labiau pateiki aprašymą bet nėra prasmes skaityti matosi jog plikas aprašymas tik apibūdini maždaug ką darbai veikia ir kokie jų tikslai mes visi žinom ką koks darbas atlieką bet esme tame kur tavo sistemos kur grafiką kur kažkas plačiau jog mes turėtume maždaug pilna foną ir žinotume kad va vertą stebėti.. Nelinkėsiu sekmes nes aiški pradžia ir pabaiga.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2186 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...