Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2976 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Taigi gal atsirastų žmonių kurie galėtu pasiūlykit arba patarkit ką kaip sukurt. Ką aš noriu pasakyt, jog jūs aprašytumėt kaip turėtų atrodyti samp mapas ir kurioje vietoje labiausiai tiktų. Teritorija apie San-Fiero.

Taigi reik sugalvoti naujas vietas šitiems. (policija.medikai,dyleriai.mechanikai.kurjeriai.inkasatoriams) štai šitiems reik man tinkamų vietų ir pavyzdžių gal suprasit gal ir ne apie tai ko man reik. PVZ MAN REIK TOKIU PAVYZDINIU: Mapas sudarytų gražia išvaizda bei būtų didesnė aikštelė transportui bei pastatas su daug smulkmenų, Štai kažką tikrai suprasit ko man reik.

Jei jūsų idėja man patiks tai spausiu +REP bei padovanosiu + 50-100 f.e

⋆✭✪TĖVUKAS-Gz✪✭⋆

MANO SAMP MAPP ATLIKTI DARBAI - https://kgrplt.imgur.com

EPGqFHo.png

21 minutes prieš, RodrigoGz parašė:

Sveiki. Taigi gal atsirastų žmonių kurie galėtu pasiūlykit arba patarkit ką kaip sukurt. Ką aš noriu pasakyt, jog jūs aprašytumėt kaip turėtų atrodyti samp mapas ir kurioje vietoje labiausiai tiktų. Teritorija apie San-Fiero.

Taigi reik sugalvoti naujas vietas šitiems. (policija.medikai,dyleriai.mechanikai.kurjeriai.inkasatoriams) štai šitiems reik man tinkamų vietų ir pavyzdžių gal suprasit gal ir ne apie tai ko man reik. PVZ MAN REIK TOKIU PAVYZDINIU: Mapas sudarytų gražia išvaizda bei būtų didesnė aikštelė transportui bei pastatas su daug smulkmenų, Štai kažką tikrai suprasit ko man reik.

Jei jūsų idėja man patiks tai spausiu +REP bei padovanosiu + 50-100 f.e

Šeip gali patrint nereikalingus pastatus t.y ir pagražint ir kažką sukurt jau pagal save t.y kad nebūtų toks pats kaip seniau san-fierro.

Dabar, SmokeDrift parašė:

Šeip gali patrint nereikalingus pastatus t.y ir pagražint ir kažką sukurt jau pagal save t.y kad nebūtų toks pats kaip seniau san-fierro.

Žinokis čia nebuvo pasiūlymas. :D čia tik patarimas kad pagražinti xd

⋆✭✪TĖVUKAS-Gz✪✭⋆

EPGqFHo.png

(redaguota)
5 minutes prieš, Džemal. parašė:

Gera idėja ir jos išpildymas yra beveik viskas map'inime. Galima sakyt, jog nori, kad kažkas sugalvotų 50% tavo darbo ir tau tereiktų sudėt objektus, bei atitaikyt šiokią tokią teksturą. Nesi geras map'eris, jeigu taip darai :)

Ką tu čia nusišnekėjai vpš nefreepostink geriau žmogau.:mucha::funny:

Kas parašė šimta procentiniai kad man pasakytų kaip atrodytų. Aš prašau pavyzdžio kurį pamėginčiau įgyvendinti.

Redaguota , nario RodrigoGz

⋆✭✪TĖVUKAS-Gz✪✭⋆

EPGqFHo.png

7 minutes prieš, RodrigoGz parašė:

Ką tu čia nusišnekėjai vpš nefreepostink geriau žmogau.:mucha::funny:

Kas parašė šimta procentiniai kad man pasakytų kaip atrodytų. Aš prašau pavyzdžio kurį pamėginčiau įgyvendinti.

Iš tavo "MAPP" darbų galerijos matos, kad tu jokios įdėjos neįgyvendintum. Sėkmės :)

Ir jeigu idėjos neturi, tu map'o nesumap'insi, nu nebent kubine hatą ir brūkšniais ant žemės (parking'u, taip man atrodo jūs vadinat savo elitinius brūkšnius)

I'm out.

• Teigiamai 4
  • Neigiamai 1
1 minute prieš, Džemal. parašė:

Iš tavo "MAPP" darbų galerijos matos, kad tu jokios įdėjos neįgyvendintum. Sėkmės :)

Ir jeigu idėjos neturi, tu map'o nesumap'insi, nu nebent kubine hatą ir brūkšniais ant žemės (parking'u, taip man atrodo jūs vadinat savo elitinius brūkšnius)

I'm out.

Ar aš tau neaiškiau pasakiau nefreeposting vaikas.

• Neigiamai 1

⋆✭✪TĖVUKAS-Gz✪✭⋆

EPGqFHo.png

4 minutes prieš, RodrigoGz parašė:

Ar aš tau neaiškiau pasakiau nefreeposting vaikas.

Matau "suaugeli" tau su nervais blogai,ar dar su kažkuom.  Žinai, Lietuvoj yra labai gerų numerių, kur teikia emocinę pagalbą, galėsi pabendraut, išsipasakot, garsiai pamastyt. Imk:

Emocinė pagalba vaikams (Vaikų linija): Tel.Nr. 116111
Emocinė pagalba jaunimui (Jaunimo linija): Tel.Nr. 880028888

• Teigiamai 2
1 minute prieš, Džemal. parašė:

Matau "suaugeli" tau su nervais blogai,ar dar su kažkuom.  Žinai, Lietuvoj yra labai gerų numerių, kur teikia emocinę pagalbą, galėsi pabendraut, išsipasakot, garsiai pamastyt. Imk:

Tai gal tau pačiam? Gi matosi freepostini aš nekreipsiu y tai.

P.S aš lietuvoje negyvenu jau 3-metai vaikas dar pačiulbėk...

⋆✭✪TĖVUKAS-Gz✪✭⋆

EPGqFHo.png

3 minutes prieš, Džemal. parašė:

Va čia jau tikrai :D :funny:

1 minute prieš, RodrigoGz parašė:

Tai gal tau pačiam? Gi matosi freepostini aš nekreipsiu y tai.

P.S aš lietuvoje negyvenu jau 3-metai vaikas dar pačiulbėk...

Nu ir kas jam bus DDOS pradėsi čia? :DD

Vaiks *Myliu SuperGames.lt* 

• Teigiamai 1
4 minutes prieš, SmokeDrift parašė:

Nu ir kas jam bus DDOS pradėsi čia? :DD

Vaiks *Myliu SuperGames.lt* 

Ko tu dar čia kišiesi.

Pats ne vaiks.? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PRIMINIMAS:  Taisyk klaidas nes Mysql klaida meta. tavo žodžiai buvo tokie. :D nu ką besakyt kur tu tą klaida matei? *Myliu SuperGames.lt* nemoką net sql pasijungt dar vienas bomžas

⋆✭✪TĖVUKAS-Gz✪✭⋆

EPGqFHo.png

Žmogau Džemalis tiesą šneka. Čia tas pats, kas grafikos dizaineris pasisodintų užsakovą šalia savęs ir jis jam diktuotų kaip ką daryt, o jis tik perkelia viską. Tam ir yra Architektūros darbai, kuriuose perteiki pats savo mintis, o ne kitų. Suprantu tik tuo atveju, kai užsakovas pasako darbo vietą. O jeigu kuri tokias temas, kaip ir minėjo nesi mapper'is.

#GL #HF #PLEASE #NO #HATE #;)

• Teigiamai 2

Web Development.

1 minute prieš, mariusqw parašė:

Žmogau Džemalis tiesą šneka. Čia tas pats, kas grafikos dizaineris pasisodintų užsakovą šalia savęs ir jis jam diktuotų kaip ką daryt, o jis tik perkelia viską. Tam ir yra Architektūros darbai, kuriuose perteiki pats savo mintis, o ne kitų. Suprantu tik tuo atveju, kai užsakovas pasako darbo vietą. O jeigu kuri tokias temas, kaip ir minėjo nesi mapper'is.

#GL #HF #PLEASE #NO #HATE #;)

Man *Myliu SuperGames.lt* ką sako ir aš mapinu nei kokiam projektui nei kažkąm tiesiog  savo patirčiai. Išvis visi freepostina be reikalo nes prikibo dėl kažkiokio neužaugėlio .Džemalis vpš tokie ką čia veikia. :D 

⋆✭✪TĖVUKAS-Gz✪✭⋆

EPGqFHo.png

1 minute prieš, RodrigoGz parašė:

Ko tu dar čia kišiesi.

Pats ne vaiks.? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PRIMINIMAS:  Taisyk klaidas nes Mysql klaida meta. tavo žodžiai buvo tokie. :D nu ką besakyt kur tu tą klaida matei? *Myliu SuperGames.lt* nemoką net sql pasijungt dar vienas bomžas

Ne nu nu *Myliu SuperGames.lt* *Myliu SuperGames.lt* a tu durns ar tau reikia čia kalbėt nesamonių jeigu buvo buvo ant localhost t.y tu *Myliu SuperGames.lt* pats bandyk  užsirašyk viską per pawno justhost'o mysql prisijungimus ir pajunk per localhost ir paskui ką besakysi *Myliu SuperGames.lt*.. 

Dabar, MVikarijus parašė:

Mano galvą, „mapp'eris“, kuris neturi idėjų, net neranda vietos, kuri tiktų tam statiniui, neturi jokios vizijos, nėra vertas tokio vardo. Tokia veikla užsiimantis žmogus turi turėti idėjų. Meninkas be idėjų - ne menininkas. Tokia tik mano nuomonė, nesusireikšmink.

Nu tai kaip tas Quel pats jaučių savo galva galvoja kaip padaryt t.y o jisai kaip verksniuks prašo pzz :D

1 minute prieš, mariusqw parašė:

Visi mapperiai mappina savo galva, pirmą kart matau tokią temą kur jam turi aprašyti darbą.

Aš turiu idėjų tačiau man pasidarė idomu kokias pasiūlytumėt jūs tčiau niekam netinka.

Dabar, SmokeDrift parašė:

Nu tai ir sakau kažkokia nesamone *Myliu SuperGames.lt* sako freepostinam...čia išvis nefreepostinam patariam o jam pxj tegul

Pradės čia DDOS varyt ir viskas...

Eik DDOS aš tokiais neužsiimu aplamai pas mane šalyje tai draudžiama ir net nežadu dosint nieko.

⋆✭✪TĖVUKAS-Gz✪✭⋆

EPGqFHo.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2976 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...